The End

Jahapp, nu är snart 2013 slut och mitt har varit både bra och dåligt.
Det började med ett förhållande och lycka över att jag fyllt 18 år, tagit körkort, åkt till Thailand, köpt min drömbil, varit dösnygg rödtott och tatuerat mig. Sedan fallit ner till botten som singel under våren, blivit svartskalle och förlorat en bästa vän till sommaren, men funnit en ännu bättre vän samt fått min alldeles egna och första fyrbenta vän, blivit kär i världens bästa kille och levt livet under sommaren med äckligt snygga raggarbilar, vänner och alkohol. För att sen falla in i hösten och börja sista året på gymnasiet, aldrig upplevt mer stress och aldrig uppskattat en person så mycket som min Simon. Vi förlorade vår älskade Martin och jag kan fortfarande inte förstå, jag saknar dig så.. Jag har förlorat vänner under 2013 men även vunnit nya, jag kan inte förklara med ord hur mycket jag uppskattar alla människor som finns i mitt liv! Tack för detta år ochhåller tummarna för att kommande år ska bli minst lika bra! 
 
Update: Fick veta att min gammelmormor på pappas sida gick bort imorse och det är lite tungt just nu.. Hur många personer ska man behöva förlora under ett liv? Under bara ett år? Vila i frid fina du, vi ses snart <3
 
Bildbomb!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

God Jul

Hej på er! Haft en bra bra jul? Det har jag, jag firade hemma hos pappa på julafton och jag fick en dator(!!!!), presentkort på Örebro city, mobilskal, lite smycken, lite godis, 2 väskor, ljus och 2 bodymists och 2 bodylotions från Victoria's secret!!
 
Idag så firade jag ute i Grythem med mamma, Perra, Becca och hennes pojkvän och min pojkvän, då fick jag 1750kr, ett till presentkort på Örebro city, ett par ridbyxor jag ville ha och mer godis. Jag är så nöjd! Och jag är inte fattig på VS-bodymists och bodylotions hihi. Dessutom fick jag en sen julklapp och födelsedagspresent från förra året på 500kr, bättre sent än aldrig :D Ha en god fortsättning och avslut på detta år! 
 
 Jag fick hjälp av små nissar i stallet på julafton!

It's love

Jag och min pojkvän firar 6 månader tillsammans(!!) idag så vi hade lite tidig julafton, av honom fick jag ett par örhängen, en navelpiercing, en tungpiercing och 4st bodymists och 2st bodylotions från Victoria's secret!! Så nu är jag inte fattig på bodymists hihih. Av mig fick han 2 kepsar, en munktröja med fuskpäls/lurv innuti och ett par riktigt bra hörlurar! Fast ena kepsen hade jättekonstig passform så ska försöka skicka tillbaka den.. Anyway, längtar så till jul, hoppas på att få en ny dator, nya ridbyxor, pengar och lite annat! Nu ska vi försöka sätta upp en taklampa i Simons rum haha, önska oss lycka till! Pussinuss 
 
 

Sjukling

Ja som rubriken lyder, jag är sjuk. Har varit det i typ 2-3 dagar, och jag är knappast på bättringsvägen. Igår och idag har jag inte gjort något ovanligt, varit i stallet, ej i skolan, dricker cola och kollar på film. Jag har nötat igenom alla twilight, harry potter, fast and furious, bring it on osv, men vad ska jag kolla på nu då? Filmförslag tack!
 
Det är skönt att jag är sjuk nu innan jul, håller tummarna för att jag är frisk tills den 24e! Och på tal om jul, jag är klar med alla julklappar förutom pappas! Och på tal om julklappar, jag fick en tidig julklapp av mamma och pappa igår, en iphone 5s!! 
Whatever, nu ska jag hitta en ny film att kolla på, mumien kanske? 
 
 

Önskelista

 
 
 
 
 
 
 

Love somebody

Hellu! Det blev jättebra igår med tavlorna i mitt rum hos pappa, tyvärr tog jag inga bilder för jag var tvungen att hinna med en buss (wow jag åker buss?!). Jag hann också med att fixa klart mammas julklappar och fundera över pappas, jag är klar med Simons julklappar men har kvar att köpa till Simone, Minna, Tova, Ullis och mina 2 systrar! 
 
Idag så har det som vanligt inte funnits nåt att göra i skolan, Volvo kom och tittade på våran verkstad osv och snart har vi idrott. Slutar halv 4 idag, idag har min medryttare Sofia Nordis så kommer Tova till mig och strax efter det drar vi iväg och ska handla lite med Ullis (work stuff). Ikväll ska vi ha en myspys-tjejkväll, jag är så glad över att ha en så bra vän som du. Imorn är det fredag och då slutar jag lunch, sen iväg till hästen och därefter ska jag färga håret. Sen bli redo för kvällen, det är äntligen min tur att dra ut och parta med min bästa vän!
 
Min alldeles egna och älskade häst, Nordman -91. 

Show me how love bites

Hejsan! Jag sitter just nu i skolan och har som vanligt inget att göra, skolan suger mer än nånsin (ja ni har väl läst mina gamla klagande inlägg om min skola) och ja, vad finns det att säga.. Slutar lunch idag, så ska iväg till hästen och kl14 ska jag klippa mig igen. Var ju 3 månader sen sist tror jag.. Usch, det känns som att mitt hår inte växer och att Caroline bara klipper det kortare och kortare :( Efter det ska jag mysa med min pojkvän innan han åker hem och jag far vidare till pappa och sätter upp några tavlor i mitt rum! Får se om jag hinner skriva nåt mer idag, tjingeling
 
Min pärla, som inte är så hel längre..

Addicted to you

Hejsan! Sitter just nu och kämpar med bloggdesignen, tycker själv att den börjar bli riktigt bra men headern är än så länge tillfällig. Ska försöka hitta en som är inbjudande men tycker den nuvarande är riktigt fin så den funkar ju tills vidare! Innan jag började med designen igen satt jag och kollade igenom gamla inspo-bilder, jag hittade både massa knäppa, konstiga bilder och mycket snygga och inspirerande bilder. Jag sitter ofta nu i dagsläget och kollar på bilder på weheartit.com, jag är som besatt haha! 
 
Simon kommer till mig snart och förmodligen blir det myspys, idag är en dag då jag är utan pålle. Både ledsamt och avkopplande! Ha en bra dag hurreni, ska försöka avsluta design-projektet innan älsklingen kommer! PUSSS 
 
 
 
 
 Lite av det gamla!
 

Miss summer

 
 
 

All night

Ja min blogg fick sig verkligen ett lyft men lyckas inte byta header! Jag hittar inte koden?!?! Blir tokig.. Aja imorn ska en tjej hjälpa mig med den och så får ni se mer imorn! Nu ska jag lägga mig och kolla på film, typ inne på twilight och harry potter igen hihi. Fast ska nog kolla på fast and furious, till minne av Paul Walker och hans vän, RIP. Puss 
 
 

Precis som jag

Hejsan! Jag har precis städat mitt rum och nu tänker jag pyssla lite med bloggdesignen, headern får däremot vänta tills senare. Kl21 ska jag iväg och kvällsfodra, kom  på det nu, och jag som inte hade tänkt att lämna sängen nåt mer ikväll.. Får se om det hinner bli någon förändring, har ju bara typ en timme på mig! Tjingelingpling 

Wanties

  
 
 
 

Allt är ifrån blandade hemsidor!


I would rather learn what it feels like to burn than feel nothing at all

 
 
Hej där! Funderar på att ändra bloggdesignen? Var länge sen jag gjorde den så det är dags för lite nytt tycker jag! De blir kanske ingen ändring idag men imorn kanske, får se när jag har tid. Det blir svårt med header däremot för jag skulle gärna ha en sån där bild när från när man är ute i naturen på en äng på sommaren ni vet? Äh får se om jag hittar nåt kul på datorn bland alla tusentals bilder jag har haha! 
 
En sak som jag funderar på nu är att bli blond! För att kanske senare bli rödhårig, låter kul va? Saknar den röda färgen något otroligt och alla säger att jag passade i den färgen så ska bli det igen så småning om. Men tänkte bli blond för för att 1: det är min riktiga hårfärg och 2: jag tror att om jag ska bli rödhårig sen så är det nog bäst jag är blond ordentligt i grunden för förra gången avfärgade jag bara 1 gång och då var det ju gul/orange innan. 
 
Det värsta är att jag passar i alla 3 hårfärger som jag jämt velar emellan?! Åh ångest. Här kommer bildbomben!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Falla tillbaks

Så varje natt vi tjafsade om ingenting
Tills den natten då jag kasta bort min vigselring
och sprang, jag hade gråten i min hals
För jag visste att det här var sista gången som jag stack
 
Det är så kallt här utan dig men jag har lovat mig själv
Tills dagen jag dör, tills dagen jag dör
Att aldrig falla tillbaks igen
 
 
 
 
 


Odödlig kärlek

Söndag och dessutom första advent, myspys! Jag har inte gjort så mycket idag. packat alla grejer för det var dags för föräldra- och boendebyte så nu är jag hemma hos mamma och det är väldigt skönt. Var också i stallet och red ut en sväng barbacka i mörket och stormen, min underbara ponny, han är så pålitlig! Medryttare har jag hittat en och hon har jag på prov nu, så nu behöver jag inte åka till stallet några dagar i veckan! Jag tycker det är synd för vill vara där och ta hand om min baby hela tiden varje dag, och så letar jag medryttare för att slippa åka dit?! Buhu dubbelmoral x6000 men måste hinna och orka plugga så det är den enda anledningen!!