Saknar Capri

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Miss u guys so much.. ♡

Sömnlös natt

Hatar det här.. Jag sover hur bra som helst när jag är med Simon, jag somnar på ett tjillevipp och bättre sömn kan jag inte få! Men så fort jag är ensam och ska sova så går det inte, spelar ingen roll om jag gått upp kl6 och varit igång hela dagen eller om jag sovit till kl1 och inte gjort ett skit så kan jag inte somna i tid, få tillräckligt med sömn och sova bra.. Kanske ska uppsöka läkare? Eller så får jag och Simon flytta ihop hihi. Natti
 
 
 

I've got the eye of a tiger

Hej där! Rätt mycket inspo-inlägg blev det på senaste tiden men jag har ingenting jag direkt har att berätta om, alla mina dagar ser likadana ut; skola, stallet, Simon, Tova, sova osv. Så tyckte att lite inspo-bilder är lite roligare!
 
En nyhet jag har är att jag söker en medryttare, och hittat en har jag med, så hon kommer imorn och provrider Nordman och passar de bra ihop så ska hon få hjälpa mig 2-3 gånger i veckan! Varför jag behöver medryttare är för att jag varken hinner, orkar eller har lust att plugga eller göra nåt överhuvudtaget när jag kommer hem. Jag kommer hem ca 19-20 varje kväll och förmodligen har jag varit i skolan mellan 8-16 och åkt till stallet direkt efter, alla min energi är slut då så jag lägger mig bara och kollar på film och sover sen.. Så hoppas det hjälper att slippa vara i stallet några dagar så jag orkar plugga, det är verkligen ett måste nu när jag går sista året! Just nu är det bara mycket i engelskan, har 3-4 uppgifter jag ska ha klart till jul + nationella prov?! Herre-min-skapare..
 
Aja, nu ska jag försöka påbörja en av uppgifterna så jag kommer nånstans på vägen, har kvällsfodring ikväll också så måste åka vid 21.. Jaja, tjingeling! 
 
 
 
 
 
 
JAG VILL TATUERA MIG NUUUU

Inspo

 
 
 
 
 
 
 
 

Inspo

 
 
 
 
 
 
 

Inspo

 
 
 
 
 
 

 

Hela livet vill jag ge

Hej där! Sitter här denna söndagsnatt med min glödheta datorn i knät och laddade upp massvis med bilder nyss på Nordman på fejjan, gå in och kolla hurreni :* Förresten, visst blev bilderna i onsdags fina? Duktiga Sabine som fotade och dessutom gav mig lite råd! 
 
Sen i onsdags har jag gjort lika mycket som lite, mestadels varit med Simon i Hjortkvarn och varit i stallet. Älskar att vara där även om det ligger en ganska bra bit utanför Örebro, blir lagom dyrt när man ska till stallet varje dag.. Och lyckligare kan jag nog inte vara, jag har verkligen världens bästa pojkvän! Vad skulle jag göra utan honom?
 
Jag kommer däremot inte få träffa honom på nästan hela veckan, jag som saknar honom som fan redan nu.. Skolan får fylla tomrummet efter honom så länge, inte så himla kul kanske men jag vill gå ut med godkända betyg och ta studenten så det är bara att bita ihop! Nu ska jag slå på en film och försöka somna, fick reda på förut att en ny Hunger Games film kommer ut i november så ska sätta på första nu och längta till tvåan! Pusselipuss
 
 

Nordman -91 ~ Banhoppning (Del 2)

Undvik att kolla på mina fina miner.. Haha dör själv av asgarv :')














 

Nordman -91 ~ Banhoppning (Del 1)

Ja jag vet att jag gör jättefina miner.. Hahah avlider!




 














 

Vart du än går

Hejsan! Jag har precis slutat skolan och dessutom haft utvecklingssamtal.. Det gick både bra och dåligt, inga IG-varingar och väldigt bra betygsättningar så jag är nöjd på den fronten men jag har dålig närvaro.. Redan fått en varning så får skärpa mig med det!
Jag kom precis ut till stallet och nu väntar jag på Sabine som ska fota mig när jag rider! Bilder kommer självklart sen. Jag vet inte om det blir att vi hoppar terräg eller på banan, men det lär ni se sen. Nu ska jag käka min bigmac sen mocka, hörs senare! Puss
 
Bästa häst

The beat of Life

Tjena! Nu är jag här igen och kladdar lite, tänkte att jag inte ska låta det bli sååå dammigt hehe. 
 
Helgen som var så gjorde jag inget märkvärdigt, i fredags var jag hos Simon med hans familj och åt tacos, kollade på film och mös. I lördags så vaknade vi runt 11 och det var bara att ta skruttbilen till stallet, lunchfodrade, fixade Nordis mat och mockade, sen drog vi tillbaka till Hjortkvarn till Simons bror och hans tjej som fyllt 25 år så det blev lite kalas där och sen mot kvällen så drack vi lite och hade det jättetrevligt!
I söndags så vaknade vi lite sent (kl1) så då fick vi skynda oss och åka till stallet och fixa. Red Timmer-rundan med Nordis och han fick verkligen springa av sig, det tar normalt 50min att skritta runt och det tog inte ens 30min att rida runt den i alla 3 gångarter.. Haha och ja, han var lite svettig efter men det var längesen han blev det så det var väl på tiden. Sen på kvällen bjöd pappa oss på middag och så fick han lite presenter av mig och Rebecca, det var ju trots allt farsdag!
 
Igår så skrittade jag bara en sväng på Nordis i ca 30min i mörkret och han var så duktig för att vara en gamling med dålig syn hihi. Efter stallet åkte jag hem till Simon, var väl där runt 8 och var lagom trött och hungrig men hade tur då dom precis gjort mat hihi. Vi satt och kollade på tv ett tag, men som vanligt satt vi alla och spelade wordfeud med varandra eller candy crush haha.. 
 
Idag har jag varit i skolan och skrivit prov (ja jag har faktiskt varit i skolan nästan varje dag sen praktiken), det gick nog bra och skulle ha naturkunskap efter men drog hem för jag hade haft rethosta hela natten och nu har jag ont i halsen och magen mår skitdåligt :( så ska rulla iväg till stallet nu och sen till Simon igen, ska bara äta nåt innan så magen mår bättre. Tjingeling
 
 

Out of love

Hejsan! Som vanligt har jag haft fullt upp och valt att prioritera annat före bloggen, men nu tänkte jag slänga in ett litet inlägg. Tyvärr blev det aldrig av att Sabine kom till mig under höstlovet och fotade mig när jag red då jag var i Hjortkvarn i princip hela tiden och var med Simon
 
Under höstlovet som sagt var jag för det mesta i Hjortkvarn, sen på fredagen (halloweenhelgen) så gjorde jag gelénaglar på Emelie och hon blev jättenöjd och jag med, första gången jag gjorde på någon annan! Sen på kvällen var det halloweenfest i hallsberg och jag var utklädd till cowboy/sheriff, drog dit med Tova och Josefine och vi hade jättekul tills vi blev rånade och misshandlade av några idioter.. Men det gick inte så illa med oss som tur var och jag blev inte av med några pengar och inte Tova heller men Josefine blev av med både bankkort, busskort och flera hundra :/ Sent på natten sen var vi hos mig och käkade mcd och vi pratade länge om händelsen, vi skrattade åt hur vi verkligen kämpade för livet för att fånga killen som rånade oss och brotta ner honom. Som tur var var polisen där och Josefine sprang och hämtade en som grep honom och tog honom till stationen! 
 
Här kommer lite fyllebilder haha!