Snart sååå

 

Slå mig hårt i ansiktet

Hejhopp! Har blonderat en fjärde gång nu idag och jag tappade massvis med hår när jag sköjde ur färgen, det har inte ens blivit helt blont än.. Så får se om jag blonderar de mörkaste partierna innan jag fixar det sista eller om jag ska skita i det? Kanske vore bäst med min "tur".. Nu ska jag somna till nån film och "tagga" tills imorn, först fordonsredovisning, sen 2 engelska redovisningar och nationella prov på det.. ÅH VAD JAG ÄLSKAR MITT LIV JUST NU
Eller inte.
 
Imorn ska jag åka till hjortkvarn och spendera 2 dygn med min älskling, ingenting kommer bli speciellt mycket bättre men hoppas på att jag kommer må bättre ialla fall. Och jag har faktiskt all rätt till att tycka jävligt synd om mig själv.. Hoppas turen vänder innan studenten i alla fall, 16 dagar kvar!
 
 

Rista in ditt namn på mig för jag vill veta vad du heter

Hejsan. Jag mår verkligen helkonstigt, jag är glad och så men det har hänt så himla mycket konstiga saker den här månaden så vettefan vad det är som händer egentligen..
Det började med punka på bilen samma dag som vi skulle göra MYN-provet (typ som nationella i fordonslinjen), men som tur var har jag otroligt bra klasskompisar som hämtade mig och vi hann precis dit i tid. Jag fick faktiskt bäst resultat i hela Örebro län! Så det var i alla fall en bra sak, men sen 3 dagar senare så tappade jag telefonen och skärmen sprack.. Och 4 dagar senare så blir jag stoppad av polisen och fick 2400kr i böter.. Lagom rolig vecka. Men inte nog med det, bilen gick sönder idag och som grädden på moset så upptäckte vi idag att min älskade ponny är halt.. Jag känner att precis allt går åt helt fel håll, verkligen käpprätt åt helvete. Ska besikta bilen på fredag också, och vi vet ju hur det kommer gå.. 
 
Min fina, förvuxna, älskade ponny..<3

19 dagar

 

Happiest girl

Hejsan, igår kom min älskling till mig och vi hade bara en mysig hemmakväll med dusch, massage och mys. Idag så drog vi till marieberg och jag fick med mig en kjol, två toppar, en bikini, två nagellack, smycken, en till VS till min samling och torrschampoo! Köpte även morsdag present till mamma <3 Ikväll ska vi äta Saigon har vi bestämt, sen vet jag inte vad som händer, var ju jättefint väder förut men nu är det grått och mulet. Får se vad vi hittar på, vi hade 11 månader tillsammans i torsdags dessutom hihi! Tjingelingpling.
 
Ett år, 12 månader, 365 dagar, tillsammans med min prins! Jag kan inte bli lyckligare <3 

Ett år

 
Idag har Nordis varit min foderhäst i ett helt år! Det är sjukt hur fort tiden går och hur fin han har blivit, lika sjukt så mycket som jag älskar honom. Han är min klippa, min bästa vän. Han är hela min värld! Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom nu, jag är världens lyckligaste. 

Wild Roses

Hejsan! Blev ingen PW i torsdags och har ingen anding om vad jag gjorde istället heller.. Fy på mig! I fredags så hjälpte Saga mig med håret efter skolan, och jag hade typ ett "nationellt prov"-liknande i fordon på morgonen också och hade punka på bilen så allt var kaos då men tur man har snälla klasskompisar. Håret blev i alla fall ljusare men det är väldigt ojämnt och fult fortfarande, så jag la i en till blekning igår men det blev inte så mycket bättre haha..
 
På fredagskvällen så mös jag bara med min älskling, som alla andra fredagar, och vi slocknade tidigt till film som vanligt. I lördags så vaknade vi typ 9 och då fixade vi oss lite och åt frukost osv sen drog vi och kollade på mopperallyt! Blev skapligt solbränd och nu har jag väldigt fin rand hihi. På kvällen så drog vi in till stan en sväng med Rikard och Linn, men som vanligt så hände det inte så mycket och vi alla var nyktra. Började även bli sjuk under lördagen och när jag vaknade på söndagen så var jag döende typ, men stod ut att följa med Simon till hans bror och familj och äta grillat! Muums.
 
I måndags så stannade jag hemma från skolan för jag mådde fortfarande dåligt och tur jag har en väldigt bra medryttare och lika bra stalltjejer som kan hjälpa en i nöden! Så jag var i Hjortkvarn tills igår och tur hade väl jag att jag var ledig igår, som jag även var idag för nu är jag typ frisk och nu är det snart helg igen! Imorn ska jag kötta på idrotten och sen på kvällen hittar ni mig på truckstop och bilträffen, kom dit! På fredag ska jag njuta av helg och fint väder, pusseeennn. 
 
Vänstra bilden är ifrån idag och högra från i fredags. Blekte mest underhåret och luggen då det var mörkare, syns lite på högra bilden!

Finaste

 

Charmtroll

 

Bästis häst

 

Min snygging

 

My Love

 
 
 

Be like snow; Beautiful but cold

Hej! Min helg spenderades i Hjortkvarn hos älskling, i fredags hjälpte Sabine mig med avfärgning och blekning (bilder nedan), sen hade jag en mysig hemmakväll med älsklings familj och somnade skapligt tidigt. På lördagen så slingade jag Simons hår och sen fixade vi oss och for in till Örebro med Linn och Rikard, vi käkade donken, for runt lite i Örebro och träffade lite folk! På söndagen hjälpte jag Simons mamma att bleka håret och det blev väldigt bra för att vara första gången jag gör det på långt hår. Sen iväg till stallet och ta hand om gammelgubben, kommer inte ihåg vad jag gjorde dock bara att det tog typ jättelång tid hehe. 
 
Den här veckan har gått segt, var hästledig i måndags så då umgicks jag med Saga efter skolan, vi pratade om allt mellan himlen och jord och sen åkte jag till mormor för middag eftersom hon fyllde år! Sen åkte jag till Saga igen och så sov jag där. På tisdag morgon när Saga skulle till skolan vid kl8 så åkte jag till stallet, jag började ju inte förrän halv 1 och hade dessutom bara en lektion. Efter lektionen så gjorde jag, Fredde, David och Pontus en skoluppgift som vi har i naturkunskapen, typ orientering i Rynningeviken och Oset, och sen åkte jag till Saga igen och kollade på när Matilda fixade hennes hår och det blev så snyyygggt!! Längtar tills sista maj... 
 
Idag så har jag bara varit i stallet och tagit det lugnt, mockat och fixat och sen red jag en jättelång tur på ca 6 km i alla gångarter och det tog ca 45min! Kom hem vid 7 och nu ligger jag i sängen och rensar bilder på både dator och mobilen, skulle tagit en pw men kom hem så sent så tar en imorn istället för då är jag hästledig! På fredag ska Sabine hjälpa mig med håret igen så får vi se om det blir ljusare. Ska spendera denna i helg i Hjortkvarn med så lär inte uppdatera då i alla fall, ha en trevlig helg! 
 
Vänstra bilden är från i fredags och den högra i lördags, har dock inte gjort något mellan bilderna..

Life as we know it

Hej igen, inte så längesen sen sist! Tänkte bara dra en snabbis om skolan (fattar inte varför för det är ju inte direkt kul att läsa heh); jag är närvarande varje dag, alla prov och redovisningar har gått bra, jag satsar allt nu när jag snart går ur skolan för att jag tänker inte faila nu! 38 dagar kvar...
 
Långhelgen spenderade jag tillsammans med Simon för det mesta. Men på valborg så var jag däremot med Linn, först lite förkrök hos henne, sen fortsättning på det i Kumla och sen partaja vi i limon! Det var en bra kväll, sen somnade jag bredvid min bästa. Torsdag och fredag så somnade jag både dagarna innan 12 haha, gjorde egentligen ingenting speciellt, hästledig på torsdagen och i fredags var jag bara trött.. På lördagen ville jag dra till Springmeet i Kvarntorp och sen Mom Norrköping på kvällen, men hade arbetsdagar i stallet så blev inget med det. Var på fest i alla fall i Mosås och firade två puddingar! Återförenades med en saknade vän, STORT PLUS. 
 
Imorn går jag i skolan mellan 8-12, sen ska jag försöka fixa min handbroms och efter det ska jag till stallet. På torsdag och fredag har jag ingenting planerat, jag befinner mig nog som vanligt i stallet och i helgen är jag faktiskt hästledig! Hörs sen, pusssss
 
 Min lilla herre som vägrar att stå still haha.