I love you more than words ever can describe♥

 
 
 
 
 

Glad alla hjärtans dag!❤

I alla fall för mig som inleder ett långt förhållande med mitt körkort!!!!


It's hard to admit that I've been a fool around you

Oj vad dålig kavlité det blev..

Jag är fortfarande för ung men ändå gammal nog

 
 
Kom precis hem från förmodligen min sista körlektion, nervositeten är oändlig! Jag sitter och väntar på mat nu, sen ska jag och pappi ut och köra igen. Måste finslipa det sista, vill verkligen inte kugga! Skulle vara jobbigt nu innan Thailand också, kommer säkert få världens ångest och grejer i så fall.. Nä så får jag inte tänka! Men det ska i alla fall bli väldigt skönt att lämna alla dramatiska och desperata blekfisar i Sverige och bege sig till värmen, det är verkligen rätt tidpunkt för 2 avslappnande veckor! :) pussen
 
my one and only man, Indy

Q/A

Fick en fråga av en läsare! Det gillar vi, ställ gärna fler :D 
 
Jag använder en så kallad Volumemaster, den är verkligen jättebra och det mycket bättre att använda den än att tuppera och grejer! 
Jag använder alltid en näringsrik olja i topparna/längderna efter att jag duschat, Mythic Oil, som gör håret lent och mjukt. Jag fönar aldrig håret, jag låter det alltid lufttorka, och jag använder inte värmeskydd för att jag tycker inte att det hjälper och mitt hår är väldigt slitstarkt.
 
Jag börjar med att platta mitt hår med min älsklingsplattång, hihi, och väljer hur min bena ska ligga, jag har själv alltid snedbena. Sen lägger jag benan åt fel håll, använder volumemastern hela vägen till hur min bena ska vara, alltså hela hjässan. Sen gör jag samma sak där jag har mindre hår, andra sidan av benan eller vad man säger, men gör inte lika mycket där för annars finns det risk för att man får svampfrilla haha. Jag gör heller inte volumemaster-"vågorna" i benan, utan en bit ifrån, för då syns vågorna inte i hårbotten och det tycker jag blir snyggast! Så, hoppas det var ett bra svar, puss
 

Together we are uncovered

Haha jag har faktiskt helt ärligt glömt bort bloggen.. Men jag lever i alla fall! 
Vardagen pallrar på, förutom att om 3 dagar lyfter planet mot Thailand! Förväntan är stor och otålig hihi. Och det är snart dags för uppskrivning och uppkörning också, så jag är skapligt nervös. Har nog aldrig varit så här nervös i hela mitt liv..
 
Kvällen på krogen i fredags blev lyckad, brände 600kr.. och lördags var jag i Stockholm en sväng och träffade min lillasyster. Jag saknar dig så hjärtat! På kvällen träffade jag Svenne och Jonathan +flera, drack lite vin och var ute och sladdade och hade oss som vanligt. Vid 2 sen åkte jag hem till Simon och sov där, spenderade även min söndag med honom i sängen hihi. Min måndag bestod av lite skola och träning, övningskörning med far min och tjockande och sladdande med Saga, Svenne och Krille! Jag har då fan aldrig tråkigt med er mina små vänner. Idag har jag varit i stallet och ridit min finafina pojke, övningskört med pappi och packat en massa till Thailand. Inte långt kvar nu! Var nyss ute och höll Saga, Krille och Becker röksällskap och nu ska jag hoppa i säng, godnatt♥ 
 

 

This girl is on fire

Väldigt skönt att få sluta halv 11 idag, men så ska man ju ha nåt att göra också.. Jag har i alla fall varit på banken och öppnat ett sparkonto, skulle sätta in pengar med men det gick inte, har hämtat ut ett par skor på posten som jag beställde i måndags och alldeles nyss beställde jag lite mer nytt! Haha jag kommer bli av med alla pengar jag fått på ett kick.. Nu tänker jag spara så att jag har pengar till Thailand, inget mer med det. Inte långt kvar nu heller hihi. 
Ikväll rör jag mig mot krogen med bästa William och så får vi se vilka man träffar ute! Pussen
 
Idrottslektionen igår, tränade massor av squats i hopp om att få en fin röv men fick bara träningsvärk i framsidan av låren..

Sweatness

Åh snart är det dags! Om 9 dagar lyfter planet mot Thailand, jag ser så sjukt fram emot det. Ligga och sola på stranden eller på en luft madrass i poolen, sitta i en solstol i solnedgången med en drink i handen, gå på sightseeing i lilla Aonang och shoppa loss i Thailands huvudstand, Bangkok. Låter rätt härligt va? 
 
Snart ska jag dra mig upp på stan och sätta in pengar på mitt bankkonto och sen växla lite pengar till Thailand. Sen efter det ska jag plugga en massa körkortsteori och sen bär det av ut och övningsköra med pappi! Sweet. 
 
Från skojlandet igår haha.
 

I am my own girl

Hej, här sitter jag och pimpar mina naglar sisådär kl12 på natta! Men tur är väl det att jag har sovmorgon imorgon hähä. Jag hade en kanon bra sista helg som minderårig, och en väldigt bra födelsedag med! Jag gjorde typ 123989379 saker som jag inte orkar berätta om för då kommer det bli en wall of text, men en sak var att vi blev stoppade av polisen haha. 
Idag har jag också hunnit med väldigt mycket.. Varit i skolan, på ikea, på skojlandet med Saga, Krille, Svenne och lilla Kevin, i stallet och haft en underbar ridtur på Indy, beställt ett par skor (och försökte beställa en del kläder med det gick inget vidare) och en jättemysig badtime! Nu ska jag måla det sista på mina naglar sen ska jag sova, nattipuss♥ 

Dricker mina sista olagliga öl, för imorn vaknar jag upp som 18-åring!

 
 

Party never stops

Jag ser att några av er i alla fall fortfarande följer min blogg varje dag även fast jag uppdaterar så sällan, det blir man så glad över! Idag har det varit 18års-firande för mig och jag fick allt jag ville ha, en väska med leopard-imitation, en brun väska med detaljer, extern hårddisk, presentkort och drygt 30k!!!! fyfan vad bortskämd jag är haha.. Nu är det bara att invänta måndag för att faktiskt fylla 18 år och ikväll står öl på schemat! Pussar