Besiktning..

Jag står inte ut med mig själv haha, pluggade inte ett skit igår och åkte hem till Jimmy klockan 12 inatt.. Och så stannade jag hemma från skolan idag för jag mår som en liten hästlort. Besiktigade bilen idag iallafall och fick anmärkning på höger styrled och vänster spindelled fram.. Ska försöka prata med min lärare och kolla om jag får byta de imorn, skulle vara guld så slipper jag tänka på den skiten sen!
Just nu befinner jag mig i sängen och försöker ta hand om mig själv lite grann, skriver också en "To do-list" för bilen för det finns så mycket jag vill göra med den. Here it is:
 
Done:
✓ Byta bromsok och belägg! 
✓ Städa bilen!
✓ Beställa: Lyktor, lampor, blinkers och vinge(som jag ska lämna tillbaka)!
✓ Köpa och koppla in baslåda, slutsteg och sterio!
✓ Köpa Alles XC-grill, blev krytt!
✓ Besiktiga bilen - anmärkning på styrled och spindelled!
 
To do: 
~ Byta styrled och spindelled!
~ Service: Kamrem, olja&filter, tändstift, bränslefilter osv, byta packningen som läcker.
~ Tona rutorna!
~ Lämna tillbaka vingen! (Var ju olackad)
~ Kolla om någon har en vit vinge till Volvo V70/855 till salu!
~ Sänka/byta front/fälgar?
~ Montera: Lyktor, lampor, blinkers!
~ Fixa högtalarna! 
 

Fuck life

Krytt att bli sjuk nu, jag ska liksom operera mig om en dryg vecka?! Varför hatar gud mig.. 
Jag vaknade typ 11 idag och då drog Erik till sin skola, jag och Saga låg kvar halvdöda och kollade på nån dokusåpa på tv. Vid 1 drog jag till stallet, mockade och gjorde mat åt min fina Indy men red inte ut eftersom jag redan håller på att bli sjuk.. Nu ska jag plugga lite historia, prov imorn och inlämning på fredag wiho, och försöka ta reda på hur jag ska lämna tillbaka vingen jag beställde för den var olackad.. Sen kanske traska iväg och hämta mitt paket från H&M som kom igår! 
 
Imorn ska jag dra till fordonsutbildningar och prata lite med deras rektor, maybe there will be a change.. Sen drar jag till skolan, skriver prov och lite sånt och kl 3 ska jag besiktiga min bil.. HÅLL ALLA ERA FINGRAR OCH TÅR FÖR ATT JAG INTE SKA FÅ NERSLAG TACK GULLEFJUN!!
 
Min fina häst❤

Ragg of lööve

Lite kort: Idag vaknade jag upp hemma hos min bejbi och han ville mysa lite innan jag drog till BRL så drog dit vid 1 istället efter historian, träffade Svenne efter det och snackade lite skiiit. Hämtade upp Saga nån gång, vi åkte och mötte upp Alle inne i stan och då köpte jag hans gamla XC-grill, jävlar vad ragg det blev! Sen drog vi till Lanna och träffade Erik och Per, åt upp deras mat och dog av skratt av nånting.. Sen tog vi med oss Erik hem till Saga, vi har bastat, ätit godis, druckit cola, glott på tv, snacka om mystime delux! Nu blir det soffan för mig och Saga, och sängen för Erik, natti❤ 

10 dagar

Härliga söndag! Vaknade upp bredvid min fina idag, vi kollade på film en stund för vi båda var sega från igår (partyparty) och sen lagade jag mat, riktigt gott med makaroner och köttbullar hehe. Vid 3 drog jag till Östansjö och hämtade Saga, sen till Sköllersta och hämtade Krillä och sen glida vidare till Svenne i Pålsboda! Snackade lite skit med de sen tillbaka till Östansjö igen och lämna Saga där och in till stan fort som fan för att jobba lite. 
 
Hoppade nyss i mina myskläder och i samma veva kom min brors hundar, så himla mysiga! Snart blir det dusch, kebabpizza och massa mer mys. Imorn börjar jag 11.20 men klockan 10 ska jag hämta Erik och så ska vi till BRL så ska de fixa mitt ljud. Ska träffa Svenne en sväng imorn och umgås lite, sen har jag inga mer planer.
Försöker hitta Sagas spellista men de går ju inte pga spotifys nya uppdatering!! Damp. Hejpuss
 
Bild från igår!

Ni måste kolla in den här bruden!!

---> http://linneajohanna.devote.se/ <---

Isn't it crazy, it's all beacuse of you

Ja igår så slutade jag kl 11, tvättade bilen i skolan och sen drog jag och Alle köpte sterio, baslåda och slutsteg. Sen åkte jag och hämtade Saga och så drog vi till Hallsberg och hennes boyfriend kopplade in ljudet åt mig och det blev as bra!! Så fort det var klart drog vi hem till Saga och fixade oss, sen iväg igen och hämta Erik. Men så fort Erik satte sig i bilen så tro fan att baslådan/slutsteget slutar funka?! Gud så arg, ledsen, besviken, och allt det där, jag var.. Aja ska åka till BRL på måndag och då ska de få koppla om allt och göra så att det funkar, GRATIS. 
 
Ikväll ska jag supa sate ute i Fiskinge, är det fest så är det fest! Vi hörs när vi ses, pussar
 

Allt är så jävla bra

Sitter med mammi i vardagsrummet med nyfärgat hår och kollar på nåt konstigt tvprogram, fast jag är inte så insatt för jag har precis beställt kläder hihi! Behöver lite nytt och uppiggande men nu ska jag spara mina pengar, eller så tigger jag lite av mina el padres hehe.. 
 
Idag har jag bytt bromsok och belägg på min bil, städat den, fyllt på med bromsvätska och spolarvätska, och imorn ska jag tvätta den så den blir fin! Om ca 1-2 veckor kommer min bil se helt sprillans ny ut och jag kommer bokstavligen att bo i den.. Åh vad jag längtar!! Men det kommer svida i plånkan min :( Nu ska jag torka mitt hår och sen bums i säng, har ju en skoldag till innan man får vara vaken hur länge man vill och sen sova halva dan! Godnatt pinglor♥ 

Ask me questions!

http://ask.fm/ronjablomqvist :D

Pussywagon

Jag ville bara titta in här på bloggen och typ, jaa.. Uppdatera lite! Heheh.. Ja i måndags köpte jag äntligen min efterlängtade V70! Och idag har jag beställt lite grejer till den och planerat med både min man och Alexander vad vi ska göra för att göra den ytterligare lite snyggare. Min pussywagon kommer bli så jävla snygg, och som allra snyggast när jag glider förbi er med era hundögon och dreglande käftar!! 
 
Nu håller jag på att fixa mina naglar lite, de har varit så fula efter gelénaglarna jag gjorde i Thailand (som var döruttna! lossnade efter 3 dagar..) men har inte orkat göra nåt åt de förrän nu haha. Imorgon ska jag byta ett bromsok på min bil och byta bromsbelägg, jag och pappa tänkte besiktiga den nu när jag har vinterhjulen på för sommardäcken var så dåliga.. Tänk att jag äntligen har fått mitt körkort och införskaffat mig en bil! Så sjukt jävla lycklig. 
 
Saknar min Iphone..

Blev ägare till denna bebis igår!

 
 

You have got me begging baby

Så, är ni nöjda nu när det blev världens bildbomb? Haha. 
 
Kom hem för en liten stund sen från pojken min och så solade jag på vägen. Sov hos honom igår och kom väl dit vid 1, för inte fan var det nåt drag nånstans.. Jag tog iallafall några groggar men till ingen nytta direkt haha. Jag och pojken hade det iallafall mysigt både igår och idag! Nu kom mor min med pizza så ska gå och käka den dirr. Här får ni lite bilder på mig när jag var liten, lägg märke till mitt långa hår också!! Pussen♥ 




 
 
 
 
 

Aonang, Thailand 130215 ~ 130303

~ BILDBOMB ~
 
 
 
 



 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Håll om mig nu så står jag kvar

Haha hej och förlåt för den dåliga uppdateringen! Men jag är nog lite omtumlad och utsliten efter Thailand och allt det förbannande resandet. 
 
I veckan har jag inte gjort så himla mycket, inget speciellt iallafall, söndag; var med Saga, färgade och fixade med mitt hår och hennes. Måndag; var i skolan, sen träffa Saga och vi åkte och träffade Erik, Jonna och Klöte en stund i Vintrosa och snacka lite skit, sen hem till Simon med Alle och Pontus och snacka lite mer skit. Tisdag; var jag i skolan, sen iväg till stallet och rida min saknade Indy och det blev em mysig utetur barbacka! Onsdag; var jag i skolan, sen kommer jag inte ihåg riktigt vad jag gjorde, fixade med lite bilder från Thailand tror jag..? De är iallafall på väg! De flesta ligger ute på facebook. Torsdag; skola, Gustavsvik och rida ridlektion, sen färga håret eftersom allt de röda försvann på gvik.. 
 
Igår så körde jag runt på fyllon, de spydde ut genom fönsterrutan och i bilen, och vi var i hela Örebro, alla möjliga krogar och klubbar och drällde runt. Vid 3-4 så var jag äntligen på väg hem och plockade upp min Mr. Perfect på vägen, vi vaknade runt 10 idag. Nu är min syster Annelie här med sin pojkvän och lilla bebis, så kul att få träffa den lille skiten för första gången! Ikväll vill jag och har tänkt att supa järnet, men blir inte det av så är jag väl chaffis igen. Puss små vänner
 

Never look back and never give up


Recover

Hallihallå måla snoppen blå! Ville bara titta in och säga att jag lever, min iphone är död, min dator har blivit dammsugen, jag har blivit rödhårig, är helt slut och har haft det kanoners i Thailand!! Bilder kommer kanske imorn, för ikväll är jag för slutkörd.. Så synes imorn, pussen