No more Hairbell

 
Som ni ser så har mitt hår ej växt mycket på 2 månader, enligt Hairbells beskrivning så skulle mitt hår växa ca 3-4cm/månad, blivit tjockare och det slitna skulle minska för varje gång. Mitt hår har dock växt precis som det brukar göra, fortfarande lika slitet och jag har toppat ca 1cm en gång så det är ingen förändring alls. Big NO till Hairbell!!
 
 

Lördag 8/11

Hejsan! Ligger just nu i sängen men ska alldeles strax gå upp och äta frukost, sen bär det av till stallet. Idag ska jag hjälpa Ella och sitta in hennes unghäst Ironi, de har hängt lite på henne innan och visade inga knasigheter så förhoppningsvis går det bra. Efter det ska jag ut och motionera Nordis, han fick springa av sig en del igår med Marwin på den långa rundan i mörkret men han har inte gått speciellt mycket den här hösten så måste börja motionera honom lite mer och hårdare då han börjar bli fet. Han får vara lite tjock men det går till en viss gräns haha! 
Jag har även börjat klickerträna honom, med hjälpa av Klara som finns på facebook "Positiv Djurträning", och vi har kommit en bit på väg. Nordis är jätteduktig, han förstår verkligen vad som menas med klicket och vad han ska göra för att få klicket och morotsbiten! Hon kommer om 2 veckor igen och då ska vi öva in kommandon, vi har ännu bara försökt att få han att lyssna till klicket och göra det vi vill att han ska göra utan några som helst stora gester. 
 
Det händer inte så mycket intressant i mitt liv, jobbar mest och är mycket i stallet. Däremot kommer jag vara ledig ganska mycket i November så kommer förmodligen hinna med att blogga lite mer! Förmodligen så ska min hand och arm hinna vila lite också och förhoppnisvis bli lite bättre.. Har bokat tid hos en Naprapat på torsdag kväll så hoppas det löser nåt i alla fall! Ska även lägga in bilder på hur mycket mitt hår har växt under tiden med Hairbell! Ska försöka fixa på söndag. Puss!