One Woman Army

Hejsan! Var ju på marieberg i onsdags och fick med mig 4 toppar hem, så himla nöjd, och det var inte alls mycket folk även om det var dagen efter löning. Idag har jag varit på praktiken med dunkande huvud och värkande öron, sen varit i stallet hela eftermiddagen typ. Red ut en sväng med Louise, det var tänkt att vi skulle bada med hästarna men vi snurrade omkring i skogen istället för det var så himla blött överallt på vägen dit och massvis med träd som blåst ner efter stormarna. Efter det städade jag undan liten täcken osv och organiserade lite, har verkligen koll på allt nu så det känns skönt! Nu ska jag försöka sälja lite (mycket) hästgrejer, fick nämligen en säck med hästgrejer av en gubbe på jobbet som jag fick plocka vad jag ville ur och sen försöka sälja resten. Nu ska jag kolla på film och sen sova, en dag till imorn innan det är helg! Min älskling kommer imorn och då blir det mys för hela slanten, pussen. 
 
Fina Burton och Louise, som dessutom firar ett år tillsammans idag Grattis!

This is me

Kan själv inte förstå hur jag fortfarande ser ut så här..

Jag äter McDonalds nästan varje dag när jag går i skolan, nästan hela veckorna om jag är ute och festar och dricker alkohol på helgerna. Nu när jag är på praktik så äter jag i alla fall ordentlig mat varje dag och regelbundna tider, men istället för McDonalds så äter jag godis nästan jämt och dricker Cola. Det är inte heller bra. Fast jag tränar ju fortfarande nästan varje dag, jag rör på mig i alla fall varje dag!

Undrar hur jag skulle se ut om jag slutade upp med all skräpmat, godis, läsk och alkohol och istället åt nyttigt och regelbundet och tränade och motionerade regelbundet varje dag?
Grejen är ju att jag märker ingen skillnad på om jag äter massa skit, dricker this or that och tränar lite si eller så, och inte heller på om jag nu skulle äta bra och träna bra. So what's the deal? 

Jag tror att jag har svårt för att gå upp eller ner i vikt, för att bränna fett eller bygga muskler. Om jag skulle börja träna regelbundet på tex gym och äta bra och nyttigt så skulle jag nog behöva slita arslet av mig för att få se resultat. Det skulle krävas mycket tid, arbete och koncentration från mig och om jag känner mig och min kropp rätt så skulle jag må både psykiskt och fysiskt dåligt pga av stress och utmattning. Och det skulle inte göra min träning hälsosam. 

Men det här är min kropp. Så här ser jag ut, så här är jag skapad och jag kan idag faktiskt se mig själv och min kropp som en perfekt individ. 

There goes my baby

Hej på er, jag känner att jag börjar hamna på fötter igen efter helgen och vanan att börja jobba kl7 börjar infinna sig! 
Idag var jag som sagt hästledig så jag unnade mig lite Max-skräpmat på vägen hem från jobbet (har inte käkat skräpmat på över en vecka!!) och sen dess har jag suttit och fixat min mail som varit nere ett tag. Jag har letat lite jobb och sommarjobb också som jag ska söka men måste skriva mitt CV först, men det går ju rätt fort då jag inte hunnit med sååå mycket i mitt liv. Och förmodligen ska jag gå truck-kurs snart också hihi!
Jag är också ganska nöjd över min prestation på både praktiken och gymnasiearbetet, jag har skrivit nästan hela lathunden, bara en kategori kvar, och sen kan jag renskriva och så hemma! Så jag lär bli klar med själva skrivandet snart och har ju mer än halva praktiken kvar så om det är nåt jag missat så kommer jag att hinna ta reda på det med, det känns så himla skönt. Hehe ledsen för att jag pratar så mycket om skolan och skit, men det är typ mitt liv just nu.. Skola, häst och pojkvän, perfekt för mig!
 
Märks det att jag är på bra humör eller? Det är jag i vilket fall och det är sällan jag har dessa dagar, jag känner mig verkligen briljerande! Även fast jag har ett dunkande huvud ooch värkande öron.. Imorn blir det jobb för hela slanten och efter det iväg till hästispästis, sen ska jag bara längta till onsdag då min darling kommer till mig och så drar vi till Marieberg. Förmodligen kommer det vara apmycket folk men skitsamma! Ha en bra kväll mina vänner. PUSS
 
Min bästa vän och kärlek.

When I'm feeling down

Förlååååt för den supermegasämsta uppdateringen ever! Har haft praktik hela veckan och så har Jenny varit och åkt skidor nånstans uppe i Sverige så jag har haft Nordis varje dag så varit hemma runt 7-8 varje kväll och varit helt slut.. Men det är så himla mysigt i stallet så jag klagar inte men tyvärr får ni lida.
 
Sadeln vi provade förra lördagen passade inte tyvärr så red ut en sväng ner till vattnet istället, men i veckan fick jag helt plötsligt köpa sadeln jag fått låna av en tjej i stallet tidigare så nu har jag full utstyrsel äntligen! Michelle var med mig ut till stallet i torsdags, red Nordis och så. I fredags så åkte jag till Hjortkvarn, Michelle tog hand om Nordis igår därav att hon var med i torsdags, och Simons mamma fyller år idag så hon blev firad under lördagen av sin familj och det slutar som vanligt med att jag leker med barnen haha! 
 
Lördagskvällen blev lugn även fast jag var sugen på att dra ut men det är ändå skönt att vara hemma och ta det lugnt en hel helg, men alltid lika ledsamt när jag och min älskling ska skiljas åt.. Älskar honom så mycket, hatar att vara utan honom! På onsdag så kommer han till mig i alla fall och då ska vi till marieberg och shoppa, men innan det så är det 2 jobbdagar som väntar. Jenny har Nordis imorn så det ska bli skönt att åka hem direkt efter jobbet, ska ta det lugnt och planera de 3 sista månaderna i skolan nånsin, kanske söka lite jobb..? Men ja, vi får se. Nu ska jag återgå till filmen och sen sova, pussen! 
 
Nån dag i vårsolen.

Högt över havet

Så himla fint väder! Synd bara att det blåser som fan. Igår så gjorde jag inget speciellt, var i stallet i det fina vädret och vid 5 kom Simon till mig. Vi käkade tacos och sen la vi oss och kollade på filmen Oblivion, den rekommenderar jag starkt!
Sitter just nu och äter frukost med Simon och snart ska vi till stallet, Nordis får vila idag för vi kanske ska prova sadel idag, annars imorn. Efter det ska Simon förmodligen byta bort sin fula lilla clownbil och ikväll har jag inga planer än, kanske drar till 100dagars-festen annars blir det nog att öla ute nånstans! Pusshej
 
Mina VS. /dålig mobilkamera bild.

Nobody makes her happier than he does

 

Det faktum att vår generation en dag ska styra vårt land är skrämmande eftersom vi bara är en bunt pantade idioter




Other side of Love

Jag uppdaterade aldrig igår för att min dator segade ihop totalt och det gick knappt att göra något, och idag så visade det sig att jag hade 10 uppdateringar hehe.. Så nu fungerar den som den ska!
Igår så var jag i skolan men kommer fan inte ihåg vad vi gjorde haha.. Och det jag sa i tisdags om att jag blivit bättre på att komma i tid gick i kras då jag kom 40 min sent igår pga att jag försov mig.. Fy skäms på mig :( Anyway, åkte till stallet efter och provade det nya tränset jag köpte och det passade precis men nästan på gränsen till för litet. Red ut en sväng och det var jättemysigt, så himla skönt att våren är på väg! Min älskling kom till mig runt 4 sen, vi badade en stund och sen låg vi bara och mös till film hela kvällen!
 
Idag så var jag faktiskt i tid, hade prov på morgonen om växellådor osv som vi egentligen skulle haft imorgon så var inte alls förberedd och failade :( Så får inte göra omprov förrän efter påsklovet, alltså om drygt 5 veckor.. Sen städade vi i verkstan (woho), fick lite info om praktiken och vårt gymnasiearbete som vi ska göra under praktiken(?!), min-prov samt andra prov och imorn ska vi gå en kurs i teknik eller något..? Åkte hem och hämtade älskling sen och så åkte vi till stallet, jag red ner till vattnet som uppvärmning och sen jobbade jag honom på gärdet men han verkade trött så red inte så länge och det gick faktiskt inte så bra, sällan det händer.
Imorn så slutar vi efter kursen, typ runt 10, och ska kolla med Nisse om jag får göra provet efter det för ska inte iväg och besöka Möller förrän kl12 imorn. Jag vill verkligen inte skjuta på det då det är massa andra prov och inlämningsuppgifter som ska göras efter påsklovet! Så nu ska jag läsa på lite mer om växellådor, en fördel är ju i alla fall att jag sett hur provet ser ut haha! Ha det bra, pussen.
 
Nya tränset.

Bästa Marilyn




Livet är ett spel och det känns som att jag vinner


Inget annat val än att leva

Hej, fint väder idag ellerhur? 
Jag har haft en både dålig och bra dag, börjar med sovmorgon, men har ingen religion så började inte förrän 2 så jag David, Fredde och Pontus drog till IKEA och käkade korv och glass. Sen köpte jag förbygeln av en tjej och den var jättefin, 200kr för en helt ny som skulle kostat 700kr egentligen är inte dåligt! Men strax efter det fick jag parkeringböter av en jävla fittparkeringsvakt som inte kan läsa.. 400kr åt helvete. Sen hade jag fått brev hem från CSN och förmodligen så kommer jag inte få något studiebidrag i mars om jag inte bättrat mig under V9-10-11 samt veckorna jag är på praktik. Själv kan jag säga att jag blivit bättre på att komma i tid men under dessa 3 veckor har jag varit borta 2 måndagar och det är inte bra så måste vara i skolan varje dag resten av veckan. Blir lättare kommande veckor i alla fall, inget plugg och bara skruva i 4 veckor och en veckas lov! Perfekt för mitt trasiga psyke.
 
Nu ska jag plugga engelska så att jag blir klar med det nån gång och så att jag kan skicka in det och få nåt betyg i det. Sen ska jag kolla på film och deppa över alla mina jävla pengar som bara brinner upp och försvinner upp i nåns bakdel nånstans.. Pussen
 
Vårkänslor.

Collide

Hejsan! Idag stannade jag hemma från skolan för jag hade otroligt ont i halsen i morse samt svårt att andas, men det är lite bättre nu. Jag ska alldeles strax äta frukost, även om jag vaknade vid 11, och sen ska jag fixa mig lite snabbt för att jag ska upp på stan vid 15.40 och köpa ett jättefint träns av en tjej för 150kr! Efter så drar jag direkt till stallet och fixar men jag ska inte rida för jag inte är frisk och Nordis behöver vila. Imorn så ska jag till skolan i alla fall, har ju kort dag och efter det ska jag köpa en begagnad förbyggel för 200kr, som jag kommer använda de gångerna jag rider ut med sällskap och när vi ska hoppa då han blir bajstaggad i galoppen och drar upp huvudet! Jag har fortfarande ingen sadel men har en på gång för ca 500kr så det är bra.
Jenny har Nordis imorn så jag ska försöka plugga, har fortfarande de 2 resterande uppgifterna i engelskan samt ett prov i fordon på fredag. Men sen nästa vecka och 4 veckor framåt har jag praktik, tyvärr inte på Engtröms som förra terminen men får vara på Möller istället och det är väl helt okej, har inte varit där förut så. Skönt att slippa plugg i en dryg månad i alla fall. Och efter det är det knappt två månader kvar till studenten!! 
 
 

Wunderbaar

Hej, förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har haft det fullt upp sen senaste inlägget och i helgen var jag i Hjortkvarn med så då brukar det inte bli så himla mycket inlägg.
I torsdags gjorde jag egentligen inte så himla mycket men det var så himla fint väder så var ute i stallet en sväng och lite sånt, för jag ville verkligen inte sitta hemma. Sen på kvällen så kom Simon till mig, han saknade mig så mycket så han tog buss från sin kompis till mig hihi! I fredags så var jag i stallet och red min bebis en liten sväng och sen försökte jag få bort hans brodd för det behövs ju knappast nu, men fick bort alla förutom en jävel.. Så fick sätta tillbaka 3 st så han inte får felbelastning i ben och rygg. Sen hem och duscha och efter det så drog jag och Simon och hämtade hans brorson, sen vidare ut på landsbyggden! På kvällen så låg vi bara och mös, tog det lugnt och käkade godis. Igår, lördag, så gick jag, Simon, hans bror och brorson upp till det exklusiva gymmet Hjortkvarn har haha, fick lite träningsvärk i stjärten faktiskt.. På kvällen drog jag och Simon ut med Oskar och Rikard, drack öl och träffade lite folk ute i Örebro, det var en helt okej kul kväll! Idag så åkte vi in till Örebro och släppte av Simons brorson i Lundby och så köpte han en Golf 2a i samma veva haha, sen drog vi iväg till stallet och som vanligt så hjälpte Simon mig så underbar som han är<3 
 
Jag ska snart hoppa in i duschen för jag har ricinolja i håret och det har verkat i ca en timme. Jag tycker inte ricinoljan har gjort så stor skillnad på mitt hår så därför har det inte kommit upp någon före- och efterbild.. Jag håller just nu på och beställer en kalender med mina egna bilder och kan inte bestämma mig vilka bilder jag ska ha.. Det går i tema "Nordman" i alla fall hihi! 
 
 Från sensommaren 2013.

I would rather be with you

Hejsanhoppsan! Idag har jag varit i skolan, som vi för övrigt inte gör någon nytta riktigt och efter skolan åkte jag till jobbmässan och kollade runt lite, hittade ingenting speciellt men jag fastnade vid försvarsmakten-båset. Frågade lite grejer och fick en del information, så till hösten ska jag förmodligen gå GMU! 
Efter det drog jag iväg till stallet, jag och Louise red timmerrundan och körde på i alla gångarter. Men det kan jag säga att det gör jag inte om igen utan sadel och martingal! Nordis var så jädra pigg och i galoppen så ville han så klart tävla med Burton, när han inte kom om Burton i början så hoppade han nästan jämnfota fram och galoppera på snedden och när han kom om gick det bara fortare och fortare och trodde jag aldrig skulle få stopp på honom.. Han är som tur är inte lika taggad när man rider ut själv men det blev lite jobbigt att hålla sig kvar barbacka idag haha! For iväg till stan och köpte senskydd till Nordis av en tjej på stan, hoppas de passar men tror de kommer vara förstora tyvärr. Sen till marieberg för att köpa trosor, strumpor, kuddar och byta trådbacken jag köpte men så klart var det enda jag kom hem trosor.. Typ inget av det jag ville ha fanns så jag for runt på hela marieberg som en liten höna :(
 
Nu ska jag lägga mig och kolla på film, skulle egentligen plugga så att jag kunde redovisa 2 saker i engelskan imorn men nu är jag helt slut.. Får plugga istället imorn för då är jag hästledig och på fredag är jag skolledig! Pusspuss
 
 Svettig hästis hihi.

Nordman -91

Nordman som häst är väldigt sur, tvär och feg på utsidan och mot människor han inte känner, men så fort man kommer in under det hårda skalet så möter man en otroligt mysig, samarbetsvillig och glad häst! I hagen däremot försöker han vara bossen men hur än han beter sig åt så hamnar han alltid på andra plats haha. Han är hur snäll som helst att hållas med i boxen, på gången och att rida, han är som jag kallar det "ridskole-snäll" och han har inte heller några olater som tex att bitas, naffsa eller tigga. För att vara 23 år gammal så är han otroligt pigg och många tror inte på att han är så gammal, de flesta gissar på att han är 10-15 år efter att ha sett han bli riden eller ridit han själv. Han är även snäll att lasta!
 
Att duscha är nog det värsta han vet haha!
 
Att jobba Nordman på marken och i dressyr är abolsut inte svårt, han är alltid samarbetsvillig även om dressyr inte alltid är det roligaste han vet så stretar han sällan emot och han gör aldrig fula hyss och olater för att slippa undan! Han blir mjuk och fin i formen väldigt lätt och snabbt och man åker sällan ifrån stallet missnöjd med ridpasset, han är underbar!
 
Så himla fin han är!
 
Att hoppa är det roligaste som finns tycker Nordman! Det märks på hela honom med tanke på hur mycket han taggar till så fort han är på väg mot ett hinder, det händer ofta att han slår av bocksprång och sparkar bakut efter hindren för att han vill galoppera fortare än vad jag tillåter. Om vi hoppar 2 hinder på rad på en långsida så hoppar han nästan jämnfota fram emellan dom för att han blir så pigg och taggad haha. Han är faktiskt tävlad i hoppning och fälttävlan, och det märks för att han är riktigt duktig på att mäta avstånd och han håller bra koll på galopperna och sina ben!
 
Det är jag som inte är lika duktig haha..
 
Nordman tycker mycket om att rida ut och det gör jag med, det är så himla mysigt att komma ut i naturen istället för att rida runt, runt på en bana dagarna i ända. Han blir väldigt taggad då med och vill gärna galoppera fortare och fortare och helst hela tiden! En olater han har när vi rider ut är att han kan stanna och äta gräs/grenar om man går på tex en smal stig, men det gör väl de flesta hästar. Jag rider ju alltid barbacka och som tur är så är hans galopp gudomligt mjuk, fast traven däremot är mindre rolig haha.. 
 
Har inga bilder från nån uteritt, men sånt här får han stå ut med ibland.. och då blir jag avkastad haha!

Can't remember to forget you

Halloj! Jag slapp luncha hästarna idag då min medryttare ändå skulle ut och ta hand om Nordis så hon fixade det, så jag hann faktiskt plugga innan jag for iväg till skolan. Efter skolan så hade jag fullt upp, åkte och käkade på Max med Fredde och Pontus, sen iväg och lägga på ett paket på posten och efter det till marieberg och köpa en trådback men det blev såklart fel.. Sen for jag iväg till stallet och red fina Burton! Det gick jättebra och han var som en bomb redo att explodera pga all energi han samlat på sig nu när hans matte varit sjuk i 2-3 dagar och han fått vila.
 
Just nu håller jag på och försöker sälja lite grejer på köp&sälj på fb och så kollar jag efter lite begagnade och välbehövliga saker till Nordis. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och efter det ska jag placera röven i sängen och glo på film och sen sova! Är helt slut haha.. Imorn har jag halvdag som vanligt i skolan, sen ska jag på jobbmässa med grabbarna och efter bär det av till stallet. Kanske har hand om Burton imorn med så får se om jag får med mig någon rolig människa att rida ut med! Pussen
 
 

Kroppen är het för mina känslor dom brinner

Hejsan svejsan! Ligger med älskling i sängen och myser och vi har haft det uuurmysigt idag, efter jag varit i skolan så åkte vi till lager 157 och då köpte jag lite kläder för mitt bankkort kom äntligen idag! Sen for vi mot stallet och fixade lite, sen käkade vi mcdonalds och sen hem till mig och kraschlanda i sängen. Vi har inte rört oss en meter sen dess haha.. Imorn börjar jag halv 1 och har hur mycket som helst att göra innan det, först optikern kl11 och sen till stallet och luncha och sen till skolan.. Hur sjutton ska jag hinna det på 1,5 timme?! 
Anyway, har fått grymma framtidsplaner och är på hur bra humör som helst, är så jävla glad!! Hoppas bara planen går i lås. Pusshej
 
 

Around the World

Nyvakna och pigga! Haha eller inte.. Vi ska alldeles strax äta frukost och sen ska vi till lager157 en sväng, kolla lite kläder oså. Sen drar Simon iväg till pålsboda på kalas och då ska jag förbereda för mitt och pappas kalas idag, hoppas att efterrätten blev bra.. Sen ikväll ska vi förmodligen ut och förtära alkohol med bästa vänner, kommer bli en bra helg det här!
Nu: frulle! Tjingling!
 
 

Inspo






Älsking