Fredag

ÄNTLIGEN HELG! Min fredag var väldigt bra, ingenting krånglade när jag och Pontus servade bilen och böt bromsbelägg och efter kände jag direkt vilken skillnad det gör att göra service, det är fan sjukt haha. Efter det så drog jag, Fredde och Pontus och åt på sibylla, det var så himla längesen och fortfarande lika gott!
Efter det drog jag direkt till stallet och mockade och fixade maten osv, sen när jag tog in Nordis så hade han största lerinpackningen.. Hatar vår/höstvädret för det är så himla blött och lerigt i hagarna då. Anyway, jag hade tänkt att rida Nordis en tur i skogen men Louise och Amanda skulle hoppa så jag var med och hoppade istället! Det är så himla kul att hoppa på Nordis för att han blir så himla glad och taggad för han tycker det är jättekul och han är så himla duktig på att hoppa med, beundrar min lilla älsklingshäst! Han försökte bocka av mig 2 gånger också, men jag är ganska bra på att sitta kvar så båda gångerna landade jag på halsen och sen klamrade jag mig fast där haha. 
Efter stallet så hämtade jag Simon på stan och sen åkte vi hem till mig, vi åt asgod mat och sen färgade jag mitt hår och under verkningstiden så bakade jag efterrätten tills imorn. Jag duschade nyss och fick nyss ett jättefint armband av Simon och ett mobilskal jag velat ha! Han är så himla underbar, min fina Simon <3 Nu ska vi kolla på film och mysa hihi, pusshej!
 
 

Challenge - How many words?

 
 

Inspo






Can't be tamed

Nu är jag installerad hemma hos pappa och mättade magen nyss med spaghetti och köttfärssås a la pappi! 
Den här veckan har gått sjukt fort, det är liksom redan torsdag?! Den är veckan har varit bra också, har varit på så himla bra humör varje dag, förutom igår kväll när jag fick lite ångest och konstig känsla i magen.. Men det gick över ganska fort!
Imorn så har jag prov på morgonen, wiie, men efter det så ska jag få serva min bil och byta bromsbelägg ÄNTLIGEN! Bromsarna har skrapat i evigheter.. Efter skolan ska jag först till stallet och mysa med älsklingshästen, sen ska jag hem och göra efterrätt och efter det ska jag färga håret! Har fått ganska så jätteful utväxt, färgade håret sist 30 januari och det är ju knappt en månad sen, hehe det känns som att det var 2 veckor sen.. Det brukar dröja kanske 1,5 månad för mig innan jag fått 1cm utväxt och kanske 2 månader innan jag känner mig tvungen att färga, och nu måste jag färga det efter 1 månad så antar att hårkontroll-tabletterna och/eller ricinoljan funkar! Bilder på resultat får ni i helgen. Jag har fått sjukt starka naglar i alla fall!
Nu ska jag läsa på lite inför provet, pusshääj
 
Saknar studentkryssningen! Jag och mina kompisar ska boka reunion-kryssningen snart också!!

Inspo







Wild love

Alltså det är så typiskt mig att tappa bort bankkortet, andra gången den här månaden dessutom?! Fick i alla fall beställa ett nytt igår så det nya kommer väl snart förhoppningsvis.. Vill äta mat på mcdonalds!! 
 
Det har varit en rätt skön dag idag, först fordonslektion kl8-12 och slutade efter det as usual på onsdagar. Inte för att jag gjorde så mycket som var fordonsrelaterat på lektionen men vi snackade studentmössor och studentflak så lite nytta har vi gjort hehe! For iväg till stallet efter det men Nordis fick vila idag, jag tränade mig själv med att vända på hans bädd istället och jag säger bara PUST. Imorn kör vi på fordonslektion igen på förmiddagen och avslutar med idrott, sen flyttar jag hem till far min igen efter en månad hos mammi. På fredag kommer min älskling till mig igen äntligen och på lördag ska jag och pappa bli firade av släkten, bästa gubbskrutten fyller 49 år imorn! På kvällen sen bär det förmodligen av ut på äventyr, jag har ju trots allt en del alkohol kvar sen studentkryssningen ;) Nä nu ska jag fortsätta plugga bajsengelska, vi ses när vi hörs.. PUSSSENN
 
Dagens citat.

Inspo









Lying is the new truth

Hejsan hoppsan! Ledsen igen för den dåliga uppdateringen men har egentligen inte tid för att blogga, eller ja jag har viktigare saker att prioritera före. 
Helgen spenderade jag med min darling och det finns verkligen ingen bättre än honom, jag älskar honom så sjukt mycket! Igår så lämnade han mig kvar här i örebro helt ensam och då drog jag till stallet, det blev en otroligt mysig ridtur i vårvädret på min älskade hästis. Sen mys till film med godis i min gudomliga säng!! 

Idag har jag varit i skolan men sen inte så mycket mer, jag har letat efter mitt bankkort som jag förmodligen tappa igår när jag tankade för nu är det spårlöst borta. Andra gången den här månaden.. Annars har jag bara legat i sängen och kollat på film och städat lite, som vanligt borde jag ha pluggat. Suck.



 

Bilden säger allt



Inspo







Plastic and fake



Inspo









Inspo














Inspo









Keep it classy

Idag var jag hos Nordis och pysslade massvis, jag har saknat min bebis och så kände jag mig lite skyldig som inte red honom i torsdags när jag var bakis.. Nordis fäller ju som bara den nu också så det tar typ hundra år att borsta honom, så jag, Hanna och Louise stod med varsin vattenskrapa (vet inte om det heter så men skitsamma) och det bara rasa stora tussar om honom! Och det är bara det vita som fäller nu så hans bruna päls är fortfarande fluffig och fin medan den vita ligger platt haha. Han var så himla söt också när jag hade en vattenskrapa i vardera hand och drog med varsin hand på varsin sida om hans hals så la han huvudet på min axel och bara njöt hihi! 
Fast sen när jag skritta igång med Amanda på galoppslingan så fick han värsta rycket och flög åt sidan, och självklart så flög jag av haha!! Men det gick bra med mig, tackar som frågar, och han stod snällt kvar och käka gräs som stack upp ur snön. 
 
Just nu så är jag i hjortkvarn hos Simon och ska spendera helgen här, vi åt nyss hemmagjord pizza och myser vid tvn med godis och jag har en katt i knät som spinner! Simon fick sin lönespec i veckan som han läste nyss så nu är han jätteglad och längtar till tisdag som fan, och så såg jag att han hade fått nåt brev från klarna och jag frågade vad han köpt men det fick jag inte veta och sen sprang han och gömde brevet :( han sa att det kanske, med betoning på kanske, var nåt åt mig, och jag dör av nyfikenhet?!?! 
 
Min finaste. 

Live, Laugh, Love

ÅÅÅÅHH Herreguud vad kul jag hade på studentkryssningen! Bussen avgick kl15.30 i tisdags och festen började redan då, söp enda tills kl11 på morgonen därefter och det var sån fart på alla hela tiden och överallt. Sov kanske 1-2 timmar och sen var det bara på't igen! Slockna på bussen och sen mötte min älskling upp mig i Örebro typ kl21 och gick med mig hem, bästa han<3
I torsdags så spydde jag hela förmiddagen och jag har aldrig haft sån träningsvärk i hela kroppen, jag har nog aldrig sett så många blåmärken på en och samma kropp förut.. Och en mosad näsa och handled har jag med?! Stackars Simon som fick ta hand om mig haha, jag var bakis hela dagen och trodde jag skulle avlida när jag var i stallet förut. Jag var dessutom och fyllde i mina tatueringar efter stallet, och fy satan vad det rann blod.. Aldrig mer tatuera mig på bakfyllan.. Jag tog i alla fall nyss en dusch och nu känner jag mig som en människa igen!
 
Nu ska jag mysa med min älskling, och i helgen ska jag visa hur mycket jag uppskattar att han tog hand om mig när jag var full och bakis, jag ska visa hur mycket jag uppskattar honom överhuvudtaget och allt han gör för mig, för att han älskar mig för den jag är! Min fina, underbara, knäppa, bästa och älskade Simon <3 
 
 

Studentkryssning 2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

People play games and are full of shit

Hejsan! Uppdateringen är på topp hörde jag hehe.. 
Jag och älskling hade det hur mysigt som helt när vi var kattvakt lör-sön och katterna verkade trivas med oss med, de var jätteskygga i början men fram mot kvällen så kelade de med oss hela tiden hihi. I fredags, på alla hjärtans dag, så stannade jag och Simon bara hemma och mös, han var helt slut efter sina 3 jobbveckor så han däckade flera gånger under kvällen och vid 12 sov jag med. Vi har vaknat kl 10 varje dag sen i lördags och det känns helskumt, men vi har väl vänt rätt på dygnet så det är ju bra! Fick en ros av min finaste och en chokladkaka och av mig fick han 2 par tröjor hihi. 
 
Idag har vi varit i stallet men annars inte så mycket mer, tänkte ta det lugnt och ladda upp inför studentkryssningen imorn!! Jag är skitnervös men samtidigt sjukt taggad, det ska bli så himla kul! Bilder kommer förmodligen ;) 
 
 

Love isn't perfect, love is love

Hej! Ledsen för den dåliga uppdateringen men jag har varit så himla trött efter att jag har varit i skolan och stallet så har bara lagt mig i sängen och kollat på film så fort jag kommit hem..

Jag har som sagt bara varit i skolan och stallet den här veckan, jag borde ha pluggat en del när jag varit hemma men har verkligen inte orkat.. Tänkte och ska plugga imorn efter skolan då Jenny ska ta hand om Nordis. Idag så hade jag friluftsdag och jag ansåg att jag lika gärna kunde vara i stallet på förmiddagen istället för att gå promenad i rävgången eller spela curling haha.. Nordis hade värsta vårkänslorna idag, han vägrade skritta och travade istället och när han skulle trava så ville han galoppera osv haha! Så när vi väl var hemma igen så var han lite lockig av svett, min älskade fina piggelin-häst hihi <3 Var en sväng hos systeryster efter det på lunch och så berätta hon lite om katterna (ska ju vara kattvakt i helgen), vad och när de ska äta osv. Nu ska jag kolla på film hihi, pussen! 



Översta bilden är ifrån Maj 2013 och den undre från idag. Ser ni skillnaden?! 
På översta bilden hade han stått i örebro i kanske 2veckor-1månad (ej motionerad) och innan det gått på lösdrift med fri tillgång till mat i 2 år och ej blivit riden. Nu har jag ridit honom i 8-9 månader och han har blvit så fin! <3

Dag 20 ~ Det bästa jag vet.



Lev idag

Idag så har det varit som vilken söndag som helst. Jag åkte till stallet och Simon stannade hemma och sov så länge, jag red ut med Lisen och Amanda på en ny runda jag inte ridit förut och det var väldigt kul! Den var otroligt lång och Nordis blev jättesvettig men man märkte att han tyckte det var jättekul för han var jättepigg och bara plöjde hihi. Sen hände de lite saker på hemvägen som inte var så roligt då men det är bra nu i alla fall. 
Kom hem till älsklingen igen och då låg han fortfarande i sängen och hade inte ens ätit frukost haha, så fick leka hemmafru och värma mat honom. Sen la vi oss och mös till en film innan han skulle åka hem och jobba igen, åhh jag längtar redan till nästa helg! Då ska vi vara kattvakt åt min syster och hennes sambo när de är på kryssning och då ska vi spendera helgen där, i deras lilla (stora) hus på vischan hihi. 

Jag har precis kört mina rygg- och magövningar samt squats, jag känner inte av så mycket träningsvärk men de är ändå väldigt jobbiga! Har tagit förebilder på både min kropp och min längd på håret, så i mars tar jag nya och ser jag nån skillnad efter träningen och ricinoljan/hårkomtroll så lägger jag ut bilder här med. Nu ska jag lägga mig och kolla på film och ladda upp inför en ny skolvecka, vi lär höras imorn! Puussss

Från ridturen idag, svettig hästis!

Dag 19 ~ Vad jag vill med min framtid.

Jag vet exakt hur jag vill att min framtid ska bli! 
När jag slutat skolan och tagit examen som personbilsmekaniker så ska jag söka jobb på massa olika ställen, tex som maskinförare, affärer, stall osv men inte som bilmekaniker. Skolan jag går på nu har sabbat mitt intresse för bilar så kommer inte vilja jobba med det varje dag. 
Jag vill flytta hemifrån så fort jag har fast jobb och stabil lön, helst vill jag bo med Simon i ett litet hus ute på vischan men ändå nära stan. Jag kommer säkert ha kanske katt eller/och hund, men helst vill jag ha en liten lada på bakgården och hagar som jag ska kunna ha några hästar i! Men alla djur kanske kommer in i bilden lite senare. Sen vid 25-30års-åldern vill jag fortfarande helst bo i hus med gård, påbörjat utökning av familjen, jobba med djur helst och förhoppningsvis så är jag fortfarande tillsammans med Simon. <3

Jag kommer alltid vilja bo i hus med gård och ha hästar, katter och hundar osv runt omkring mig. Alltid bott i lägenhet och så mycket som jag älskar djur och trivs ute på landet så flyttar jag lätt ut på vischan! Och skulle lätt kunna börja jobba i stall eller liknande. 

Min fina fina Nordman <3 



Be you

Hejsan! Igår fick jag äntligen träffa min kärlek igen och det har varit såå mysigt, igår så var vi en sväng på stan och sen marieberg för Simon ville hitta den perfekta presenten till mig men vi hittade inget.. Men jag köpte i alla fall ricinolja och silica till mig, jag började direkt med det när vi kom hem. Efter marieberg åkte vi till fjugesta och köpte bil, Simons första fyrhjulsdrivna bil och den går som faan, Audi A6 Quatro! Sen efter duschen så la vi oss och mös till film med godis och cola hehe. 

Idag så vaknade vi vid 11 och kl12 så var vi i stallet, jag red en sväng ner till vattnet och efter så fotade Simon mig och Nordis. Jag tänkte "jaa jag sätter mig baklänges och lägger mig på mage och så tar Simon kort, de blir skitbra!", Nordis stod still en liten stund men sen började han gå iväg och hur äckligt var inte det, tyckte både han och jag, så han började trava och sparka bakut och jag flög av haha!! Fast jag landade på fötter och fångade honom samtidigt så ingen av oss far illa. 
Nu vet jag inte vad jag och älskling ska hitta på, vi ska strax äta i alla fall och sen kanske vi drar ut och glider i Audin! Pussen

Precis innan han travade iväg haha.

Dag 18 ~ 1 person jag litar på.



Dag 17 ~ Saker som irriterar mig.

Det finns huuur mycket saker som helst jag skulle kunna dra upp här men tänker bara nämna en grej.
Det är sjukt vad samhället säger hur man som människa ska se ut. Bilder och texter sprids på sociala medier och skadar oss varje dag, som säger hur en perfekt individ ska vara. Idag ska alla se bra ut för att bli "accepterade", tjejer ska ha kurvor och killar ska ha muskler, hen ska se ut si eller så. Det finns människor som har blivit så påverkade av samhällets "rätt och fel", som gjort allt för att förändra sig själva till vad de inte är, för att uppnå denna "perfektion". Vad hände med att alla är perfekta som de är? Vad är en individ idag? Ställer mig själv den frågan varje dag och blir lika jävla förbannad varje gång. 
 
 

Bad boys make good girls fall in love

Hejsan! Ledsen för den dåliga uppdateringen i veckan, jag har mestadels befunnit mig i skolan, stallet och sen pluggat på det. Jag har hållt igång med mina övningar varje kväll men bytt ut plankan för att jag får så ont i svanken och jag gör 2 andra övningar istället som ska bygga upp muskler i magen och ländryggen! Får hoppas det hjälper och att jag får se resultat, annars kommer jag gå till nån ryggdoktor haha. 
 
Imorn kommer min älskling till mig igen efter många dagar och ska låsa in honom så att han aldrig lämnar mig igen, har saknat och längtat ihjälp mig efter honom!! Får se vad vi hittar på för kul men mycket uppdatering blir det nog inte. Kommer bli firad på lördag av en liten del av familjen i alla fall eftersom jag fyllde år i tisdags hihi. Tjingeling!
 
 

Dag 16 ~ Saker jag gör varje dag.

Haha den var ju inte så svår! Jag sover, jag vaknar, jag äter, jag går i skolan (oftast), jag är i stallet, jag pluggar och jag går och lägger mig. Mer komplicerat än så är det inte, jag umgås nästan aldrig med kompisar, träffar bara kamrater i skolan, mina föräldrar, Simon och personerna i stallet. 
 
 
 

Dag 15 ~ Någonting som ändrat mig som person.

En bild säger mer än tusen ord. 
 
 
Förlåt för att jag tjatar ut vissa bilder men tycker dom är så fina!

Dag 14 ~ Hur jag är som person.

Haha den bästa att ha på min födelsedag! 
 
Jag är väldigt blyg mot människor jag inte känner, men när jag väl fått kontakt med någon och börjar slappna av lite så kan jag babbla på utav bara fan! Dels för att jag är nervös, att jag finner att vi har något gemensamt eller att hen är intressant eller pratar om tex sina problem så har jag väldigt lätt för att öppna mig. Jag tar emot alla med öppna armar! Jag är också ganska modig, väldigt glad och ler mycket, vill ofta försöka hjälpa andra och är målinriktad, även fast jag är lite lat och kanske behöver en knuff och pepp. I skolan och klassen så är jag oftast ganska kaxig, kanske bossar lite, mest för att bevisa att jag är bidrottningen eftersom jag är enda tjejen i klassen och för att killar lätt skojar, diskriminerar och trackar ner på mig som ensam tjej på fordonslinjen. Men ändå vill jag vara omtyckt och att folk på skolan ska veta vem jag är, typ ökänd, som jag tror jag faktiskt är. Bland nära och bästa vänner är jag hur avslappnad som helst och är öppen som en öppen bok, då släpper jag liksom loss på mina åsikter och låter min galna sida gå lös! Jag backar upp alla mina vänner för rätt orsak och jag tillåter ingen tracka ner på någon eller bli trackad på. Jag fick höra på thailands-resan att jag är lite pryd och "fin i kanten" när jag sa att jag tyckte det var obehagligt när en kille masserade mig haha, men tror faktisktdet stämmer lite. 
 
 
 
 

Hela 19år!

18 bast!

19 bast!

För hon var bäst men kommer aldrig mer tillbaks

Hejsan! Jag fick en fråga angående rättegången som ägde rum i fredags, den handlade om misshandel och stöld som jag och två tjejkompisar blev utsatta för under halloween-helgen. Sen har jag nog inget mer att säga om de, jag bara hoppas han blir dömd och får fängelse! 
 
Under gårdagen så var jag och Simon hos min syster och firade hennes sambo, sen en sväng i stallet och på kvällen blev det bio! Vi tittade på hundraåringen och hur jävla bra är den inte?! Jag skulle lätt kunna se den igen! 
Idag så åkte min babe hem runt 10 för att han måste jobba (buhu), så jag åkte till skolan då och runt 4 så var det dags för stallet. Red ut med Anna och hennes jättepigga häst ner till vattnet, väldigt mysigt i vårvintervädret! Just nu håller jag på och packar, ska röra mig till mamma imorn och som vanligt är det som att flytta haha. Jag ska försöka hinna med och plugga också, har prov imorn, på onsdag och torsdag plus alla inlämningsuppgifter från engelskan.. Fast jag har bara 2 kvar så det är inte mycket! 
Men imorn så är det ingen vanlig dag, för då är det min födelsedag! Fyller 19 bast, egentligen ganska så jättetråkigt att bara bli äldre haha, längtar bara tills jag fyller 20år sen får jag gärna stanna där ett tag hihi. Puss!
 
 
 
Bjuder på halvsuddiga bilder på min tjockis!

Dag 13 ~ Vad jag skulle vilja ändra med mitt utseende.

Det är att få mer fast kropp och kanske det där "gapet" mellan låren, det är ju det jag vill få fram med min träning och resultat får vi väl se om 1-2 månader! Annars tycker jag att jag duger bra som jag är, bara jag inte går upp i vikt men enda sedan högstadiet har jag vägt ca 60kg på mina 160cm så det är ju alldeles lagom. 
 
Inspiration.
 

Dag 12 ~ En person jag skulle vilja byta liv med i 1 dag och varför.

Finns ingen jag skulle vilja byta liv med och inget jag vill ändra med mitt liv, mitt liv är perfekt som det är! 
 
 
 

Fight to Deserve

Det gick väl rätt okej på rättegången igår, men vi får reda på mer när domen kommer om 14 dagar.. Det blev aldrig av att jag provade studentmössa efter rättegången så åkte till marieberg istället haha, jag hittade lite välbehöliga saker och köpte 2 sena födelsedagspresenter åt älskling! På kvällen när jag och Marcus äntligen kommit till hjortkvarn i snöstormen (tog nästan 2 timmar från stan) så fanns det tacos färdigt och det satt som en smäck i magen. Idag vaknade vi typ 1 och var lagom trötta, jag skulle kunna sova hela helgen! 
Jag och Simon hade tänkt att gå på bio idag men vi vaknade så sent så vi kunde inte reservera, får se om vi åker till stan överhuvudtaget nu. Ganska segt inlägg jag vet men är helt slut, ska snart köra mitt lilla träningspass i alla fall. 
 
 
 

Dag 11 ~ En rolig resa jag varit på.

Thailand -13 igen hihi.