I DO NOT LOVE YOU LIKE BEFORE, BUT I LOVE HATING YOU


Ojoj vad allt kan vända så snabbt. Men vad gör man, när man är på botten kan allt bara bli bättre! Så nu i helgen ska jag leva rövare och visa vad jag går för, inget kan stoppa mig nu när jag rullar fram!
Just nu är jag ute och åker en caprice 79'a med Emil, Saga och Erik, bättre finns då fan inte! Men nu ska jag hem och möta upp Simon och sen glo på film eller nåt, pussen!


THEN THERE IS YOU, THE REASON GOD GAVE US MIDDLE FINGERS

 
 
Ligger nyvaken i sängen och kollar på film och äter nutella mackor, mums!
Idag har jag fullt upp, snart ska jag åka till stan och sälja lösögonfransar till en tjej och en hylla till en annan, sen ska jag möta upp Tova och vi ska leta reda på en maskeraddräkt till henne, och efter det bär det av till Saga och följa med henne till stallet och titta på henne när hon rider. Senare kommer Simon hem till mig och sover här, det ska bli mys! Jag är nämligen ensam hemma tills imorgon kväll och vill inte vara själv.. 
Nä nu måste jag fixa mig annars kommer alla få vänta på mig, inte bra! Pussar.

APPEARANCE CREATES INTEREST, PERSONALITY MAKES YOU STAY

 
 

WHAT ARE YOU GOIN' TO DO ABOUT IT

 

MAT VILL JAG HA

Hade skrivit klart det här inlägget och började precis att ladda upp bilderna, men så slutar internet att fungera.. Typiskt! Men nu funkar det och blogg.se hade "sparat" inlägget så det var bara att fortsätta ladda upp hihi. 
Nu är jag äntligen hemma och har ätit efter att ha stressat röven av mig i stallet och till stan för att möta upp en snubbe, men inte fan var han där och det gjorde inte mig på bra humör. Så för att avreagera mig lite när jag kom hem var att flytta 3 garderober, de var skapligt tunga men nu står de på sin plats! Mitt rum börjar ser helt okej ut, ska fortfarande måla om, köpa nya möbler och greja, men det här duger för stunden. Skriver mer senare, puss!
 
Den här garderoben fick jag av min syster igår, så nu har jag 5 st i mitt rum men använder endast denna.
 
 
 
Love 

I WONT CRY

Sitter på bussen nu till stallet, trodde jag skulle komma iväg tidigare men är man morgontrött så är man.. Ja jag ska i alla fall försöka skynda mig när jag väl är där för ska sälja påslakan sen haha.
Vad som händer sen vet jag inte, eller jo jag ska i alla fall färga min jättefina utväxt.. Men jag skriver mer sen, puss!


TAKE ME OR LEAVE ME

Varför sitter man kvar vid datorn när det absolut inte finns nåt att göra och man är trött? Så ovärt, så därför ska jag lägga mig och sova nu. Ska upp rätt skapligt imorgon med, stallet you knooow. Godnatt och sov gott!

DÖR

 

I FALL TOO FAST, CRASH TOO HARD, FORGIVE TOO EASY AND CARE TOO MUCH


Sitter hemma hos Elias och glor på tv, vi har ingen aning om vad vi ska hitta på nåt och
det märks att Elias har tråkigt för att han kittlar mig hela tiden.. 
Ska snart dra hem tror jag, jag längtar efter min säng, godis och en film hihi. 

Jeansen jag köpte idag och en tröja jag funderar på!


INGET ÄR SOM FÖRR

Har kommit på mig själv med att undvika att gå på löv nu under hösten? Antar att jag är rädd för att halka omkull, det skulle vara både jobbigt och pinsamt. Dessutom måste det se jätteroligt ut när jag skuttar omkring.. 
Anyway, tog en tur på stan och utförde några ärenden efter besöket hos tandläkarn. Och med "utförde några ärenden" menar jag att jag köpte nya jeans, en body och hårfärg.. Tur att jag i alla fall tjänar lite pengar på Köp- & sälj-sidan, för annars hade jag varit bankrutt nu. Fast det befinner sig endast ca 100kr i min plånbok nu.. 
Tänkte stanna inne resten av dagen för det regnar ju ute, det är äkta höstväder och det skulle vara perfekt om man hade lite sällskap, för godis och filmer har jag så det räcker och blir över!
Uppdaterar mer senare, puss!
 
Letar efter ett par äkta uggs till ett rimligt pris, helst i samma färg som på bilden eller mörkbrun! Snygga va?

FEEL THE LOVE

Nyss hemkommen från finmiddag hos min syster och hennes kille i deras lilla stuga! Riktigt mysigt var det och kul att få se hur de bodde. Två sjukt gosiga katter har de också, vill också flytta hemifrån snart..
Det blev en barbackatur idag ändå, longerade ju Luna i tisdags och orkade inte gå på promenad, så jag slängde på henne ett fleecetäcke och satte upp med mjukisbraxer och converse! Luna är så snäll och mysig att hållas med, världens bästa och allt det där. 
Nu har jag ett glas fanta här och en fet burk med massor av godis, tänkte ta mig en minifilmkväll och sova som en stock. Imorgon blir det i alla fall lite sovmorgon, för kl 11 ska jag till tandläkarn och då får vi hålla tummarna för att de säger att jag ska få räls! Vill bli av med alla jävla gluggar jag har i munna.. Haha. 
Nä nu ska jag sätta på en rulle och mysa ner mig under täcket, natti. 
 

SWEET BABY GIRL

Gud så fint väder det är idag! Jag är på väg till stallet nu men tyvärr kan jag inte rida för alla ridgrejer är ju hemma och jag kom precis från Saga. Så ska väl ta en promenad med Luna och longera henne en sväng, jättemysigt!
Tänkte förut att "ja nu är det söndag och imorgon bär det av till skolan igen.." MEN icke, jag har ju höstlov!
Skriver mer sen när jag kommer hem, puss!


ALL THE SINGLE LADIES

Sitter hemma hos Saga och vi är precis färdigfixade, så nu väntar vi på att hennes småbröder ska somna så vi kan dra ut och åka finbil! Ikväll blir det all in, och så får vi se hur kvällen slutar. Ha en bra lördagskväll nu, och glöm inte att i natt ska vi ställa tillbaka klockan till vintertid! Åh vad jag vill ha vinter och snö, massor av snö! Pussen

FERREEEE

Ojojoj, igår och idag har det varit riktigt dålig uppdatering från min sida, men nu så!
Igår slutade jag vid kl 11 som jag gör varje fredag, så efter det drog jag till stan och inhandlade lite nya grejer! Jag köpte 2 tröjor, jeans, kavaj, halsband och lösögonfransar. Och nästan allt hade jag på mig igår, så ta en titt på bilden nedan! Jag och Saga var ju på fest igår, ganska uppenbart, och som vanligt var det mycket skratt, svett, bråk och tårar..
Just nu är jag och Saga barnvakt och jag vet nån som är bakis och det är inte jag ;) Men i alla fall ikväll ska vi ut igen, så då ska vi ta igen allt negativt som var igår. Kanske uppdaterar senare om jag kommer ihåg.
Och nu är Saga back in the game! Tjingeling
 

TRÖTT PÅ POJKAR, GE MIG EN MAN

På bussen hem från skolan nu och det börjar faktiskt bli bättre! Vi har varit i verkstan hela dagen och jag har inte gjort ett enda bromsjobb eller felsökning!
Mamma ska strax hämta upp mig hos pappa och sen ska vi till stallet. Jag brukar vanligtvis ha ridlektion idag men den här veckan är det teorivecka så jag struntar i det idag hehe. Ska istället få Luna att slita hårt idag ;)
Ta hand om er, pussen!


BLOGLOVIN

Följ min blogg via bloglovin'! Då kan du lätt följa min blogg och
många andras bloggar, på ett och samma ställe!
Klicka på bilden!
Följ min blogg med Bloglovin

RIDER OMKRING

La mig precis ner i sängen och min kropp bah "aaahh..".. Jag har stått upp hela dagen känns det som, det har jag väl gjort också i princip men har även suttit vid datorn och ätit godis hehe.
I alla fall, ska sova nu och sova riktigt ordentligt för imorgon går jag i skolan från kl 8-16.. MEN på fredag slutar jag kl 11 och sen är det ju helg!
Min helg är redan bokad med olika aktiviteter så, mig lär ni se lite var stans.
Pussen


THUMBS UP&DOWN

 
~ Köp- & Sälj-sidan på facebook! (hahaha..)
~ Halloween! Woopa party!!
~ Värmeljus!
~ Människor som är äkta!
~ Höst!
~ Saigon! Mums..
~ Att läsa andras bloggar!
~ Sova minst 8 timmar!
~ Iphone & Spotify Premium!
~ Film & mys!
 
 
- Kylan.
- Personer som kopierar andras bloggar.
- Personer som sprider rykten. Usch.
- Min skola.
- "Instagramare" som lägger upp andras bilder.
- Dryga människor. Mer usch.
- Invandrare. 
- Locktänger. Gör aldrig som jag vill..
- Förhållanden som tar slut.
- Sova dåligt eller för lite.
 

SAGA ERIKSEN

Det här är min bästa vän, hon är typ världens coolaste så jag tycker ni kan ta
och titta in på hennes sjukt awesome blogg! Klicka här!
 

NOTHING IS FREE, NOT EVEN ME

Kanske börjar trilla tillbaka nu, ska i alla fall försöka!
Sov hos min lilla Saga inatt, jätte mysigt var det! Hade lite tjejkväll, prata massa skit, åt godis och mös.
Idag började jag halv 10 och hade bara en lektion i skolan på 3 timmar och det fungerade faktiskt hyfsat bra. Men är fortfarande pissed off på lärarna.. Men ja, är hemma hos mamma mu nu och är vrålhungrig så ska fixa nåt att äta och sen åka hem till pappa! Pussen


ONLY THING


OVER

Igår hände det en grej jag verkligen inte trodde och inte ville skulle hända.. Så från och med nu tar jag en paus, bloggar igen när jag mår bättre och känner för det. Vet inte när det kan bli så, vi hörs när vi ses.

INSTAGRAM 2012

Följ mig på instagram!! ---> rronjablomqvist <---
                                                           
 

RAIN

Herre-min-skapare vad det regnar.. Jag coh Oscar badade förut men vi kunde lika gärna gått ut och lagt oss i en vattenpöl och myst. 
Igår gick vi ju på bio och såg Ted, den var bra men den levde inte upp till mina förväntningar tyvärr.. Och vad jag och Oscar ska göra nu är oklart, det regnar ju och fortsätter det så blir den nog mys framför hemmabion! 
Och igår påbörjade jag ett inlägg med massor av bilder på mig och mina kompisar sen 2006. Men det blev så otroligt många bilder så ska göra om det nån dag, imorgon kanske. Det kan nog lysa upp eran tråkiga söndag i alla fall haha. 
Undrar vad vi ska hitta på nu, men vi kollade på en Bring it on-film förut så kan ju slå på en uppföljare. Oscar jublar nu.. Eller inte.
Pussen
 
Smakprov från 2009.. Oj säger jag bara. 

GREATEST

Brutalt trött idag, varit slö hela dagen och de 3 timmarna jag spenderade i skolan gick på ett tjillevipp.
Efter skolan mötte jag upp en tjej och köpte ett nytt och dösnyggt Louis Vuitton-Iphoneskal av henne, så sjukt nöjd! Och vid kl 12 sålde jag 2 tröjor jag inte använder till en tjej och köpte en fin blus av en annan tjej, älskar Köp&sälj-sidan.. Jag har nog blivit beroende, borde gå i terapi :(
Men sen dess har jag inte gjort nånting, jag åkte hem, tog bort sminket och satte mig
här och glott runt lite. Oscar kommer inte förrän kl halv 7 så lär väl sitta här tills dess.. Vi höres!

SÄNGEN

Befinner mig just nu i sängen och är redo för sleepmode, men är fortfarande äckligt förbannad.. Förlåt för mitt arga och bisarra inlägg förut hehe. 
Imorn har jag bestämt mig för att åka till skolan i myskläder, och inte fan tänker jag byta om till mina skruvkläder i skolan för en 3 timmars teorilektion! Så det så. 
Det är i alla fall väldigt skönt att få sluta kl 11, och det är ju fredag! Plus att min älskling kommer och bor hemma hos mig i helgen, imorn blir det bio för vår del och på lördag ska vi nog ut annars blir det hemmabio-mys och äta massor av kalorier. Usch det lät inte bra haha.. 
Aja, ska ta och dejta John Blund nu, natti. 
 
 

STRONG

Jag har sådan lust att skjuta mina lärare, de har gått över gränsen för länge sedan och hur många gånger måste man säga till för att de ska förstå och förändra?! Blir så trött. 
Dagen har helt ärligt varit skit. Började med teori, sen idrottslektion och slutade med teori.. Alltså, jag går fordonsteknik och utbildar mig till personbilsmekaniker,men vad gör vi? Jo vi har teori dag in och dag ut, men när är vi verkstaden? ALDRIG. 
Och eller hur sägs det att man lär sig av att göra misstag? Och det är i skolan man ska göra misstag & fel för lära sig och inte göra om misstagen i arbetslivet? Men så fort vi gör ett misstag eller inte förstår vad de menar så får vi skäll..? Vad är det för jävla lärosätt?!
Fuck this shit.

När brandalarmet gick idag så hoppades jag verkligen på att skolan skulle brinna ner.


KUNG

Lite musik att vakna till! 

CHANGE

Så där nu är väggen borta och mitt rum är GIGANTISKT. Har flyttat in alla mina grejer också
och det är fortfarande tomt enligt mig.. Fult som aset är det, jag och min syster hade
varken samma eller bra smak för 3-4 år sen.. Tur det bara är tillfälligt! Haha

LADY

Alltså, den här "Köp, sälj, önska & byt"-sidan på facebook är dööbra, har sålt massor av grejer som jag inte har haft användning för. Så cashing i spargrisen!
Tyvärr så är sovmornarna slut för mig den här skolveckan, men det är ju bara 2 dagar kvar och på fredag slutar jag kl 11! Så lite mer fördelar kommer hähä.
Jag har precis röjt ur mitt rum och väntar nu på pappa, och snacka om att det gick snabbt att plocka undan alla saker, i för sig har jag inte så stort rum och får inte plats med så mycket saker. MEN jag är ju ändå tjej så jag är faktiskt förvånad..? Anyway, nu ska mitt lilla rum bli stort för nu ska en vägg bli ett minne blott! 
Och nu har jag precis avslutat ett samtal från en idiot som ringde mitt i allt när jag skrev det här inlägget så det här inlägget ligger efter ca 20 min.. Dslkölsjädgklaj
 

MORNING

Inatt har jag sovit som en kung känner jag, är helt utvilad men har en rejäl
träningsvärk från igår när jag red mitt hjärta..
Sitter på bussen mot min skola, har en 3 timmars-lektion idag så det är chill!
Efter skolan ska mitt rum röjas och it's time for change.. Finally! 

Puss på skinkan


YOU BURN WITH THE BRIGHTEST FLAME

Enda sen jag kom hem har jag suttit och försökt få texten "RONJA BLOMQVIST" till vänster <--- att bli vinröd som resten, men neeeej den ska vara så. Och sen att helt vanliga ord som jag skriver, tex "jag", blir en länk för reklam helt utan anledning.. Men ja, heter man Ronja Blomqvist så gör man! Hjälp nån?
Anyway.. Imorgon står sovmorgon på mitt schema IGEN, bättre kan det fan inte bli! Sen slutar jag vid kl 2-3 och då ska jag jallajalla hem och röja undan i mitt rum för när fader min kommer hem ska vi riva ner väggen! Projekt X påbörjas hähä..
Nu känns det helt ärligt som om att mina ögon ska trilla ut, så det är nog bäst att stänga ögonlocken för att hålla de på plats.. Natti pinglor
 
Mitt hjärta <3

ALLT DU ÄR

Har äntligen slutat för dagen! Så nu är jag på väg till bussen, ska hem och byta om och äta innan mamma hämtar mig. Sen rullar vi till stallet och hästar oss!
Haha idag när Fredde skulle fickparkera så råkade han rulla in i bilen framför och herre-min-gud, om vi skrattade! Vet inte om det var så kul men ja, vi avled i alla fall..
Nu börjar magen skrika igen så nu får bussen ta och komma.. Pinsamt att den låter och har sig mitt på stan, och inte är det lite den låter heller.. Fan då haha.

Min älsklingsnavelpiercing som jag köpte på västkusten i somras, även om det saknas en sten hihi. 


ONE DAY

Jag har faktiskt sovmorgon imorgon med och börjar inte förrän halv 10, jag älskar min skola jappjapp. Första lektionen är samhällskunskap, sen lunch på 80 minuter och efter det gratis körkortsteori på WUC. Hihi kungligt. 
Drar till stallet på eftermiddagen sen med mammi och lär inte vara hemma förrän sent, kommer nog tyvärr inte hinna blogga för då ska jag bums in i duschen och sen sova.. 
Just nu sitter jag och försöker sälja grejer på en Köp, byt, önska & sälj-sida på facebook, just för att jag inte har något bättre för mig.. Och jag har ännu inte fått tummen ur röven och sätta på en film, men jag laddade faktiskt ner 3 stycken förut så tänkte ta och glo på en nu! 
Pussen
 
Bilder på mig ifrån Oktober 2011, lite förändring är det väl? 
 

I LOVE YOU MORE THAN WORDS CAN SAY


BELIEVE IN YOURSELF

Har precis slutat min sista lektion, fast skulle egentligen slutat kl 17.00 men jag har en väldigt bra lärare.
Nu ska jag till mor min och vänta på en tjej som ska köpa löshår av mig, så ska nog äta nånting innan för jag är inte lite tom i magen.. Den skriker och har sig. 
Efter det vet jag inte riktigt vad som händer men ska i alla fall hem till pappa, så kanske sätter på en film eller nåt och myser ner mig, och jag saknar min älskling :( 

Kyss kuken


SLEEPYHEAD

Klockan börjar bli mycket och jag borde nog sova.. Men jag börjar inte förrän kl 11.20 imorgon så det är kolugnt!
Elias har under kvällen skickat söta bilder och videor på sig själv, han vet vad han ska göra för att få mig att skratta! Eller så är vi nog bara otroligt trötta båda två..
Ska i alla fall titta klart på CSI NY men efter det ska jag definitivt sova, annars kommer jag aldrig kunna gå upp imorgon och orka med dagen. Så godnatt sömntutor!


Saknar dig bästa du <3


GIVE ME

Skulle kunna göra vad som helst för skalet med rosetten, eller de tigrerade..
Eller den med sydstatsflaggan, eller kanske den guldiga bumpern.. Okej jag vill ha allihop..
Fast Sverigeflaggan har jag lovat att ge till Rullis bara för att jag är så snäll hihi. 
Alla Iphoneskalen hittar ni här!
 

VÅRT LIV I REPRIS

Sitter på bussen hem nu ifrån min fina. Har haft en jätteseg men mysig helg! Saknar honom massor redan.. 
Men aja, när jag kommer hem ska jag bokstavligen vräka i mig pizza och ligga i matkoma resten av dagen! Sen dejta duschen och krama om min kudde, ska sova ordentligt även fast jag börjar kl 11.20 imorgon ;) 
Ha ett bra avslut på helgen nu mina goa! Puss


LÄNGTAR

Dålig uppdatering här. Men ja, jag och Oscar har inte gjort nån speciellt, mest legat i sängen och glott på film hela dagen. Och som jag sa har det varit jag som lagat mat, förutom en gång idag haha. 
Jag har typ världens jävla godissug :( velat åka in till "stan", haha det är ju Katrineholm, och köpa godis MEN Oscars traktor står ju i Stora Mellösa.. Längtar som bara den tills jag får körkort, det är mindre än 4 månader tills jag fyller 18! :D
Nä nu är Oscars asgrymma vän Grim här så ska vara lite social antar jag.. Pussen


TRAVEL

Väldigt skön skoldag, slutade kl 11 hihi. Så det bar av direkt hem, och nu har jag packat och planerat lite grann. Jag och Oscar kommer vara ensamma hemma hos honom hela helgen så det lär bli jag som ska laga mat.. Men jag klagar inte, får ju vara med min bästa! 
Om ca 5 minuter tar jag bussen upp på stan för kl 16 ska jag vara hos optikern och kolla synen, alltid bra. Sen vidare hem till mamma och lämna en påse med idrottskläder jag ska ha på måndag. Jag passar på att vänta på bussen där också som går 17.12, det blåser ju så förbannat ute hehe. 
Nä nu måste jag stänga av datan och här får ni 2 snabba!
Snyggt med bebishår som spretar haha. Puss
 

FOLLOW ME

Följ mig på Instagram: rronjablomqvist <--
Där kan ni se mitt liv i bilder, uppdaterar mer här men det finns mer bilder där. Så följ mig!


MISS GREECE

 
 
 

MYSTERIUM

På väg hem ifrån stallet nu, red fina Lollipop för sista gången det här abonnemanget men nästa vecka blir det nya hästar! När jag kommer hem så ska jag hoppa direkt in i duschen och sen käka mi padres goda mat! Efter det väntar kudden på mig och imorgon är det en ny och väldigt kort dag i skolan. Puss på förhud


NEW IN

Var på stan idag som jag nämnde i det tidigare inlägget, men hittade allt annat förutom just iphoneskalet.. Får väl beställa det istället. Och ja jag vet, min vägg ser bajsbrun ut, och det är den.. Ska göra om mitt rum inom snar framtid faktiskt! Men nu ska jag röra mig upp mot stallet, tjingeling.
 
Röd stickad tröja ifrån H&M 149:-, Vit stickad tröja ifrån Bikbok 299:-, Brunt flätat skärp ifrån Lindex 149:- och en sorts hårklämma ifrån H&M för 49:-.
 
Svart axelremsväska i fuskläder med guldnitar ifrån H&M 399:-.
 
Mössa med pälsboll ifrån Gina Tricot 99:-
 
Och dessa "höga" Converse fick jag av min mamma förra veckan! Ifrån Ellos 449:-.

GOODMORNING

Tjenamosh! Sitter just nu på bussen till stan för att sen byta buss och åka vidare mot skolan.
Idag är en lång dag med 2 träningspass och 2 st 3-timmars fordonslektioner, så dagens outfit blev ett par sköna mjukisbyxor och min speedy mike-collage tröja. Efter skolan ska jag upp på stan och leta efter ett iphoneskal jag velat ha ett tag men det gäller ju att jag hittar det också haha, sen vidare mot stallet. Vi hörs sen! Puss


GOODNIGHT

Gör ett sista inlägg nu innan jag lägger mig.
Det blir en lång dag imorgon, börjar kl 8.20 och slutar 16, och så ska jag till stallet vid 19. Där emellan ska jag packa lite för på fredag åker jag till pojkvännen min som bor i Katrineholm. 
Nu till badrummet och borsta gaddarna sen väntar sängen på mig! Natti
 

REBORN

Sedär, nu har jag hittat hit igen!
Och jag måste tacka Josefine för all hjälp med designen!
Klicka här så kommer ni till hennes blogg! 
Puss

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.