If you wanna be together with her, you have "to get her"

 
Jag stannade hemma idag från praktiken, mådde inte bättre än igår men imorn ska jag tillbaka! Snart kommer pappa och hämtar mig, jag har lovat att hjälpa honom att byta däck och det måste vara bytt innan fredag, så det är ju bara att göra det. Sen ska jag till stallet, lär ju inte hjälpa mig att bli bättre men tisdagar är min stalldag så måste ju dit också. Och äntligen snöar det!! Är så jävla lycklig, har längtat som faan! 
En annan sak som gör mig så ofantligt lycklig är Du. Jag är kär
 
Fin tjej

Smuts

Jag vet att du läser det här. Låt mig vara någon jävla gång, jag vill aldrig mer veta av dig. Jag ångrar allting med dig, jag ångrar att vi ens träffades, jag ångrar allt som vi har haft tillsammans, jag ångrar att jag ens öppnat mig för dig och jag ångrar att jag sagt att jag älskar dig. För allt du har sagt till mig har bara varit rena smutsiga lögner. Jag kan inte förstå att du är sån människa, att jag inte såg det från första början. Jag ber dig att flyga och fara nu en gång för alla, för oavsett vad du säger så kommer jag aldrig mer, aldrig mer, aldrig mer, att lita på dig och dina tomma ord. Dra åt helvete. Du är död i mina ögon och jag hatar dig. 
 
Och låttexten under? Den handlade inte om dig, för jag har gått vidare nu. Tack för hjälpen ditt fega as. 

Kommer jag att våga?!

  
Jag har ju jättemörkbrunt hår nu/svart med röda nyanser i, typ färgen längst till vänster, men är så sjukt sugen på förändring! Den 4 januari har mamma bokat klipp- och färgändringstid hos min frisör, har funderat länge på det så förmodligen blir det mellan/mörkblont. Ska försöka trixa tillbaka min originalhårfärg och så passar det bra att göra det 1 månad innan jag åker till Thailand, det lär ju blekas lite där också. Och om det är bra priser på löshår där nere så ska jag förmodligen sy in löshår i mitt hår! Om jag inte trivs i blont så ska jag faktiskt testa mörk vinröd färg, det är så himla snyggt så varför inte? :D Men först och främst, spara julklapp- och födelsedagspengar så jag har råd med att shoppa, festa, tatuera mig kanske? och lite sånt kul där nere.
Längtar som sjutton, 70 dagar tills jag är 18 år och 81 dagar till Thailand! 

Jag har så mycket att berätta, så mycket att ge, innan mitt liv tar slut så ska världen få se
Att jag gått igenom mycket, och så ofta fallit ner, men ändå rest mig upp till toppen och då gett mycket mer
Och sen jag träffat dig, har mitt liv blivit bra, du är så underbar ja bättre än choklad
Så varje leende jag ger, är för ditt leende jag ser och skulle jag bli ledsen är du ändå där brevid mig
Som en ängel ifrån ovan ska jag leda dig genom livets mörka gränder
Det som svartast är, du har gjort mig så kär!
 
För när solen inte skiner mer och regnet bara faller ner då vill jag vara bredvid dig
Du är det finaste som finns, du är det vackraste jag vet och när evigheten tagit slut och ingenting är som förut 
då vill jag hålla din hand för jag älskar dig även när du hatar mig.

Collect moments, not things

Kom precis hem från praktiken, jag drog hem nu vid lunch för jag känner mig jättehängig och seg.. Vill verkligen inte bli sjuk nu! Ska i alla fall ta det lugnt och dricka varm choklad resten av dagen, hoppas jag känner mig bättre imorgon annars måste jag stanna hemma igen.. Hatar att vara hemma och sjuk. Uppdaterar senare men det lär ju inte vara mer intressant än det här ändå haha. Puss! 

Cappella Queen & Luna

 
 
 
 
 
 
 

Älska mig

Åh underbara helg, varför tar du slut så snabbt? Skulle vara awesome om fredag också var en helgdag..
Precis hemkommen från att ha varit i stallet, fikat hos mammas bästa vän och övningskört och just nu väntar jag på tacos! Hunnit med en hel del idag, bland annat sluta lägga ner energi på personer som inte förtjänar det. Sen sitter jag också och stör mig på att någon har lagt till låtar i min spellista? Vem fan gör sånt.. 
Jag har i alla fall haft en asbra helg! Tänker lägga upp lite bilder istället för annars det en jävla massa text haha. 
 
 
 
 
 

Om någon är glad så är det jag


Jag tar en chans och siktar mot ett okänt mål

 
Nyvaken tjej! Kom hem runt 3 i natt och hade det rätt fränt igår, var barnvakt hihi och träffade alla möjliga goa människor och det är då inte dåligt med pöjkar som är ass-fascinerade. Ikväll blir det ut med Tobbe igen och då ska det fan inte vara lugnt nånstans! Blir ösa som fan och ikväll är jag inte för uthyrnung av barnvakt hähä. Kanske ska iväg på öppet hus på min skola nu om jag orkar fixa mig lite så jag inte ser ut att vara nyvaken.
Uppdaterar igen senare, om jag orkar. Puss!
 
 
 

Aldrig igen

Det här med bra uppdatering har jag aldrig hört talas om.. Men jag är helt slut efter min dagar på praktiken men har haft sjukt kul! Jag lär stå ut en vecka till faktiskt, speciellt om jag får vara med Daniel ;)
Igår hann jag bara hem, byta om och äta innan det bar av till stallet. Jag somnade som en stock efter jag duschat och ätit mammas hamburgare, herre-min-gud vad gott det var och vad jag sov! Idag var jag på BMW igen och det märktes verkligen att det är fredag, alla var jätteflummiga och typ fjantade runt som fan haha. 
Just nu väntar jag på Tobias, och som vanligt är han jätteseg! Han skulle komma kl 8 sa han, sist sa han att han skulle komma kl 7 men kom 9.. Bara att vänta 2 timmar till då. 
Imorgon är det öppet hus på min skola, jag tänkte dra dit och hålla mina klasskompisar lite sällskap! Tycker ni kan ta och titta förbi också, för min skull då hihi. Puss!
 
Min fina tjej är äntligen klippt! Eller ah det var förra veckan.. Hähä

I have been braught down to my knees

Nu har mer än en månad passerat. Jag hoppas du mår bättre nu, utan mig. Att du kan och har gått vidare, för det är vad jag vill. Du kommer må så mycket bättre då, hitta någon ny och glöm mig. Glöm allt vi hade, och vilka vi var tillsammans. Jag försöker göra det. Även om jag inte har lyckats än och skulle kunna göra allt för att komma över dig, så kommer det fortfarande att ta lång tid. Jag vet att det sårar dig att se mig med någon annan, men lika ont gör det i mig se dig med någon annan. Jag känner mig ensam, hela tiden, men när det var du och jag så kände jag mig aldrig det. Det krossar mig att veta att du och jag inte är skapade för varandra och att oavsett hur mycket vi försöker så kommer det aldrig att fungera. Och oturligt nog kan ändå inte en av oss endast hålla sig till den andra.. Det var tydligt då att vi inte var menade för varandra. Det var nog aldrig äkta kärlek, men då jävligt nära. Du vet att jag älskar dig, men jag hatar dig mer.


2011

Haha åh vad kul det är att titta igenom gamla bilder! Här får ni lite bilder på mig från 2011, och ja på vissa bilder är jag inte seriös och andra är det lite mer.. nånting. Njut haha! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi är inte skapade för varandra

Sitter på bussen på väg hem, dagen har gått skapligt fort och min handledare är största mobbaren! Haha kallade mig för mullvad och grejer.. Jaja, ska hem och byta om och ta bort all smuts, sen plugga lite körkort. Jag är taggad som fan, 75 dagar kvar!!


Make it work

Ligger äntligen i sängen efter en låååång dag! Ska kura ihop mig till en liten boll under täcket och värma mina iskalla fötter.. Mys. Godnatt


Förändra din tanke och lev din dröm

Nu är äntligen min första dag på Carlsson bil slut! Daniel har varit så snäll och tagit hand om mig, rolig är han också.
Sitter just nu och väntar på att min mor ska komma och hämta upp mig så att vi nån gång kan komma till stallet. Det är ju redan för sent för att hoppas på att hinna rida ut innan det mörknar, det är ju kolsvart ute redan nu! Men vart fan är snön?! Saknar dig min älskling.. Hihi.
Lär vara hemma sent ikväll och ska lägga mig väldigt tidigt, så vi får väl se om jag hinnero skriva nåt mer här på min offentliga dagbok haha. Pussen!


Don't say you miss me when it is your fault I'm gone

Åh vad mysigt jag har, ligger i min nybäddade säng och kollar på Ice Age 4! Snart ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt, skruva BMW.. Puss natti!


Knows Know

Min söndag slutade helt perfekt! Pontus hämtade upp mig vid 6-7 och vi åkte hem till honom och kollade på Solsidan, gud vad jag saknat honom! Vi pratade mest och tog igen en hel del, och nu får vi se vart det här tar vägen. Och förresten var det andra gången jag tittade på Solsidan, jag förstår verkligen inte varför det är så kul..
Idag har jag faktiskt varit hemma, kände mig inte helt 100% imorse.. Men har i alla fall gjort lite nytta, städat undan i mitt rum och ska bädda om sängen nu. Jag ska nog ta och slå på en film efter det och ta hand om mig själv, det behövs! Imorgon ska jag iväg till praktiken, och jag måste, men det ska faktiskt bli roligt även om jag aldrig skruvat med en BMW haha! Pussen

Our story is ending

Värdelös dag. Jag känner mig värdelös också, som pricken över i. Jag vaknade kl 12 och sen dess har jag endast ätit frukost, annars bara legat i sängen och kollat på tv. Ska försöka komma upp och duscha och sen plugga lite engelska men jag har verkligen ingen ork. Dessutom måste jag ringa min chef på BMW och säga att jag kommer bli sen imorgon, första dagen på praktiken.. Way to go.
Gårdagen turned out to be asgrym! Jarmo, John, Charlie och Elliot kom och hämtade mig vid 8-9 och vi drog ut och ragga rööööv, vi var bland annat på mässan, conventum osv (WIHO..) och umgicks med massor av härliga människor! Under kvällens gång hamnade jag i alla fall tillslut i Tobias bil och där kan inget gå fel. De körde hem mig vid 5 i morse, vad vi gjorde tills då har jag ingen aning om men jag hade kul! 
Nä nu ska jag ta mig i kragen och göra lite nytta, sätta på en film och må lite bättre kanske? Värdelösa söndag.
 
 
 
 
 

Ingen är värd mina tårar

Vaknade precis, rätt ovärt. Men kvällen igår var helt jävla psyk, slagsmål överallt och så fort ett avslutades så börjades ett nytt.. Hade ändå rätt skoj, emellanåt.
Ikväll blir det ut igen, hur, vart och med vem vet jag inte än men det visar sig!
Lite bilder från igår! Puss


Black, as my soul

Sitter på bussen nu till stallet! Ska ta en liten tur med Luna, sen ska jag snabbt hem igen, och ikväll bli det fest!
Chill dag idag, gick till skolan men vid 10 drog jag och hade körlektion och det gick asbra! Har 2 nya lektioner bokade om 2 veckor, så ska hem och öva en massa med pappa.
Skriver mer när jag hinner, pussen!


My new background

Nu blir jag överlycklig när jag låser upp min ifunk!
<-- Viktor Pettersson & Joel Johansson -->


OM DU BARA GAV MIG EN CHANS

Tjäna! Lite dålig på det här med uppdatering, men att gå i skolan mellan 8-16 och sen vara på väg till stallet halv 7 är lite stressigt, har ju ca 2 timmar på mig att få hinna koppla av innan det är dags för att åka iväg igen..
Anyway, har bråkat med en Renault Laguna idag, inte alls kul.. Men jag hade utvecklingssamtal idag och det gick bra! Jag har minst E i alla ämnen och på god väg mot högre och nästan ingen frånvaro alls under dessa 10 veckor i skolan sen sommarlovet, stolt över mig själv!
Nu ska jag i alla fall som sagt till stallet, ska bara förbi pappa och hämta min el rido helmet haha, och jag utmanade livet, eller vad heter det?, och gick igenom en mörk park huhu.. Men jag tycker det är mysigt som fan att promenera i höstmörkret! Men nu kommer el busso så måste sluta, puss!


00:00

Ditt fullständiga namn: Ann Eva Ronja Blomqvist Norling
Ditt födelsedatum: 950204
Ditt smeknamn: Ronji, Rövja
Ditt favoritdjur: Häst
Något du alltid bär med dig: Mobilen, pengar, busskort, hörlurar, nycklar
Vad klär du dig i oftast? Jeans, munktröja
Din förebild: Har ingen
Vad vill du tatuera in på din kropp? "Mum, Dad, Sis" på revbenen eller i nacken
Vart vill du helst bo? USA eller Florida
Ett land du vill åka till: USA, Florida, Turkiet, Bulgarien mm
I ett förhållande eller singel? Singel
Skulle du vilja ha ett förhållande just nu? Nej, eller jag vet inte..
Kär? I så fall vem? Hihi hemligt
En person som du har varit kär i: Pontus Karlsson
Saknar du någon just nu? Ja
En tjej/kille du kan vända dig till om nåt har hänt: Oscar Larsson & Saga Eriksen
En kille som ser bra ut: Simon Jakowlew
En tjej som ser bra ut: Cecilia Weden
Någon du alltid kan lita på: Oscar Larsson
Någon som vet allt om dig: Saga & Oscar
En kusin du kan prata ut med: Simone Rittbring
Två barndomsvänner: Judith & Julia
Någon som du delar många minnen med: Saga Eriksen
Någon som har fina ögon: David Leander
Någon som du tycker ser bra ut utan smink: Simone Rittbring
En blogg du följer: sagaeriksen.devote.se, nattstad.se/cccecilia mm
En pinsam händelse: Kommer inte på nån
Ett ord du älskar att använda: Slyna
Vad ska du göra i sommar? Allt jag gjorde i somras och allt annat som jag inte hann med
Hur många vänner har du på Facebook? Känner du alla? 700 st, nej
Vem var den senaste personen som ringde dig? Tobias Stillfors
Vem var den senaste som smsa dig? Simon Tengelin
Vem var den senaste som du smsa? Simon Tengelin
Vem sov du hos senast? Saga tror jag 

 

 


GET RICH OR DIE TRYING

Ligger hemma i sängen och glor på tv, jag och Simon skickar fula bilder till varandra på varandra.. Normalt tidsfördriv och uppmuntring för lilla hängiga Ronja. Var i alla fall förbi körskolan förut med pappa, och ska ha min första körlektion på fredag, NERVÖS JA MEN TAGGAD OCKSÅ!! Imorgon blir det en lång dag i skolan, efter ska jag upp på stan och göra en liten förändring, eller vad man ska kalla det, och sen hämta mitt paket som kommit. WIIE

JAG ÄR HÄR SÅ DET ÄR BARA ATT TA MIG BABY


Har ellära just nu, är bra jävla trött för jag har sovit som en pungråtta i natt.. Men ja, ska i alla fall försöka hålla mig vaken resten av skoldagen och sen när jag kommer hem ska jag sova dirrmode!
Jag är jättesöt idag! Haha puss


BREAK RULES

Jaaaa nu är det dags att sova, ganska trött och magen gör fortfarande ont.. What to do, what to do.. Jag har i alla fall sovmorgon imorgon hihi, sen slutar jag vid halv 2 och då ska jag och far åka till körskolan och boka körlektioner! Taggad som fan!!
Men måste sova nu, natti!


DET BÄSTA MED MIG ÄR DU

Stannade hemma idag för jag hade så otroligt ont i magen, hade det igår också men idag var det fan värre..
Det enda jag har gjort idag är att ha packat ner allt jag ska ha med mig till mamma, dammsugit mitt rum och sen kollat på film och ätit piroger. Har också försökt komma på vad för mönster, färg osv jag ska ha på väggarna i mitt rum eftersom vi ska börja göra i ordning det nu när jag åker till mamma.
Och så har jag lite ångest över vad jag ska köpa för julklappar till alla, har typ fantasitorka.. Men ah, mamma kommer snart och hämtar upp mig och så bär det av till stallet! Inte kul att ha ont i magen och åka dit men vad gör man.. Puss


BITCHES ACTING LIKE THEY KILLING SHIT

 

GLASHUSET

Nu drar jag och Tobbe till glashuset för att träffa lite folk och ta det lugnt! Puss

BITCHES IS SO HATEFUL

Just nu är mitt liv perfekt, det finns verkligen inget som är dåligt. Önskar att den här lyckan kunde vara för evigt. 
Hemma nu efter en jättemysig eftermiddag med Saga och andra goa människor! Vi har mest gått runt och glott på stan, och så pierca Saga tragus igen så nu ska det tamefan bli bra! Jag blev också jättesugen på att pierca det.. Men hade inte tillräcklgit med pengar på mig :( kanske kan göra det på onsdag eller nåt! 
Strax blir det plugg och käk, ska packa lite med och efter det ska jag kolla på film hähä! Pussen
 
Idag var förresten första gången på flera år som jag använde mössa!
 

APFIS

Nu sitter fröken Blomqvist här och tittar på när Fredrik och Pontus skruvar med speedways! Det är jättekul med håltimme.. Vi ska snart dra på lunch, sen har vi historia och idrott, sen efter det ska jag och Saga till knuffen.
Rätt så lagom lång dag idag, har ätit frukost 2 gånger redan haha.


NEVER GIVE UP

Så nu är jag mätt på biff, potatis och sås, och efterrätt! Och min snälla syster kom med massa iphoneskal till mig eftersom hon har 5an nu. Strax blir det film för min del, skulle egentligen plugga men har ingen motivation till det alls.. Ska in idag innan kl 00.00.. Åh jag orkar inte! Heido
 

FREEDOM

Har inte kunnat skriva något för att det är fel på blogg.se-appen eller nåt.
Jag är i alla fall hemma nu, ska alldeles strax hoppa in i duschen och ta bort alla sminkrester osv, känner mig inte alls fräsch.. Men hujjeda mig vilken helg, och gårkvällen var då inte dålig! Jag åkte med Tobias och de gänget i hans bil och vi drägga runt som man alltid gör haha. 
Snart kommer min syster och hennes sambo hit på middag, och jag är så himla hungrig så jag tror jag dör! Så jag ska hoppa in i duschen bums så jag är lite fräsch när de kommer. Sen blir det filmmys och godisätande här i min ensamhet under täcket. Puss
 
 
 
 
 

KÖRA FORT SOM FAN

Jag ligger just nu bredvid en väldigt bakfull Erik, och vi hade jättetrevligt igår!
Det började med att Erik kom hem till mig, sen trillade det in folk allt eftersom och sen slutade det med att Marcus och Albin fastnade i min hiss.. Men inga sura miner för de, jag och Erik drog vidare sen och åkte runt i Alexs 140 i 170 och hade oss. Det hände en massa annat roligt också, så ingen dålig kväll där inte!
Nu blir det snart dags att städa lite efter gårdagens bravader och efter det blir det frukost! Vi lär höras senare, kyssss


KAN DU GÖRA MIG HEL IGEN

Nu är jag vaken och sitter här och äter frukost, jag åkte inte till skolan idag för jag hade nåt i mitt öga så jag kunde knappt titta.. Det var så jobbigt, men nu är skräpet borta och det inte är nån idé att åka till skolan nu för jag slutade för 1 timme sen haha! Ska snart dra till Kumla en sväng, sen tillbaka till Örebro och göra ett ärende. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, ska kolla runt lite för jag har ingen lust att sitta hemma och glo.
Nu ska jag fixa mig och dra, pussen! 
 
Jag börjar trivas riktigt bra igen! Love ♥

I WOULD NEVER CHOOSE HIM INSTEAD OF HER

 
Känner att alla tankar och känslor svävar omkring och flyger lite som de vill, men nu börjar allt bli som vanligt igen och det känns bättre. Vänner framför allt. Jag vet det och har alltid gjort, allting har bara varit kaos just nu.. 
Förlåt för allt ont jag gjort dig, kan inte förstå att du fortfarande är kvar här med mig. Jag älskar dig, Saga.
 
Åh gammal bild.. kärlek.

MY DAY

           

NÄR DU BETER DIG SÅ DÄR, RÄKNA INTE MED NÅT BÄTTRE TILLBAKA

Har äntligen slutat skolan, ska snart ut på stan och möta en tjej som ska köpa ett par stövlar av mig sen hem och byta om innan jag drar till stallet! Skriver mer senare ikväll om det inte blir för sent, pussen. 


LYCKA

Kör driven med Reza på mcd just nu, var värdelös lunch så vi tog en tur. Vi är verkstaden nu, skruvar och lortar ner oss, och jag är typ överlycklig, livet äger just nu i alla fall hihi!
Min mamma och pappa är också väldigt snälla, jag ska få äkta uggs av de, de jag la upp bild på tidigare, plus en del kläder från ellos! Så jag mår kanon :D Tjingeling


BITCH PLEASE

Vad är det för likhet mellan Bingolotto och att runka?
Plötsligt sitter man där med 3 miljoner i handen.

Blonda Bettan hade fått med sig en kille hem från krogen. Givetvis hamnade de ganska snabbt i sängen och körde på. Efter en stund flämtade killen upphetsat:
- Snälla. Jag blir så upphetsad när tjejer använde runda ord. Kan du inte säga något?
- Jovisst! EeeeH...Boll


VÄLJER JAG HONOM FÖRLORAR JAG HENNE

Men herre-min-gud vad livet ska vara så förbannat komplicerat för minsta lilla. Tänker ta livet som det kommer nu, den som inte kan acceptera det kan dra och försvinna ur mitt liv. Och jag håller gärna upp dörren åt det aset med foten redo att kicka, så pass dig. GRRR ARG RONJA.
 
 
 
 

DON'T TAKE ME BACK

Äntligen hemma efter en okej dag och vädret har varit kanon!
Fått vara i verkstan hela dagen så jag är nöjd, började med däckbyte och lite krängning av däck åt en kund, lunch på sibylla igen med Fredde, sen byta däck på min systers bil och sen hjälpa Fredde och Pontus som hade problem med hjulinställning. Skulle slutat halv 2 men slutade kl 1 fast var kvar till 3 hihi.
Tog en tur upp på stan, sålde lite saker och gick runt och kikade lite. Därefter kom far och vi köpte subway, så nu är vi hemma, mätta och belåtna! Och nu blir det film hähä! Puss 

SLÄPP BEKYMREN, TA DE SEN

Går till skolan nu i det soliga höstvädret! Jag är på väldigt bra humör idag så fan ta den som sabbar det för mig.
Känner att jag skulle tagit på mig mina vantar för det är väldigt kallt om fingrarna haha.. Måste komma ihåg det imorgon! Nu måste jag stoppa ner iphonen innan fingrarna ramlar av :( puss


TRUE LOVE

Värsta spökhästen i förra inlägget, hon kom lite efter alla andra läskiga typer! 
Luna är min klippa, min bästa vän. Hon får mig alltid på bättre humör och på bättre tankar. Jag får inte mycket till svar när jag pratar med henne, men hennes sätt att muntra upp mig på är helt oslagbart. Känslan jag får när hon möter upp mig när jag ska hämta henne i hagen gör hela mig varm, hon kommer där lunkandes mot mig och när hon kommer fram nosar hon i min hand och sedan i mitt ansikte för att känna min doft och andedräkt. Känslan när hon tittar på mig med sina väldigt mörka ögon som bara strålar värme och uppmuntran, den är oslagbar. Att sitta på hennes rygg gör mig stolt, att känna hennes kropp och muskler röra sig under mig gör mig otroligt lugn och säker. Det finns ingen människa som är en bättre vän än en häst! Speciellt inte bättre än min Luna, hon sviker mig aldrig. Hon finns alltid där, alltid samma glada uppmuntrande hälsning och gosiga buffande på mig när jag befinner mig i hennes box. Aldrig vill jag lämna dig! Och lämnar du mig, så ska du veta att jag aldrig haft en bättre vän än dig. Jag älskar dig mina allra vackraste Luna, kärleken till dig är obeskrivlig. 
 
    
   
  
 
     
  
 
 
   
 
 
    

VARFÖR LANDA NÄR JAG FLYGER FRITT

Mår inte speciellt bättre idag.. Tror inte det hjälper heller att jag är i stallet när det är sånt här skit väder.
Jag och mamma har i alla fall varit i stallet nu och tagit hand om våra älsklingar, så nu ska jag hem, duscha och äta! Jag är helt jävla slut i både huvud och kropp så jag ska sova direkt.
Har sovmorgon imorgon igen, sen slutar jag kl halv 2 och då ska jag hjälpa min syster med att byta däck på hennes el coche. Efter det vet jag inte vad jag ska göra, så vi lär synas då, eller höras eller läsas..? Haha aja godnatt.


I MAY BE LITTLE, BUT I AM STILL A BITCH

Alltså, jag har en blogg för att kunna skriva av mig, låta mina vänner få ta en större del av min vardag, låta vissa bitchar som är svartsjuka få läsa och bli lite mer svarta och ibland just för att komma ihåg vad jag gjorde igår för att jag råkar ha ett guldfiskminne. Jag tycker det är skönt att jag kan skriva av mig och skriva om mina åsikter på en plats där man inte kan få någon hopplös kritik tillbaka! Behöver det går man bara till sina vänner.
Jag gillar också att läsa bloggar. Inte stora bloggar som Kissies, Kenzas osv. Jag läser hellre mina vänners bloggar och lite andra människors bloggar som jag hittat, som jag finner är inspirerande, speciella och unika!
Men det finns en sak jag stör mig på, som jag tycker är lite, typ konstigt? Eller patetiskt? Det är att folk skriver ut på sina bloggar om personer och vad den personen gjort, visat, sagt osv, som de egentligen borde säga face to face till den personen. Vet inte varför det irriterar mig, men det gör det i alla fall. Man får ju skriva vad man vill på sin blogg och jag skriver vad fasiken jag vill på min, så låter jag andra hållas med sitt. Men det här är min blogg så just därför skrev jag ut min söta åsikt så mina vänner, ovänner och jag själv kan få ta en större del av min vardag!

KUNDE VARIT EN SANN ROMANS

Idag fick jag sluta kl 11 för vi hade ingen körkortsteori så jag, Fredde och Marcus baby åkte till sibylla och åt gott! Just nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att hon ska komma hem, sen bär det av till stallet. Efter det blir det rätt lugnt, ska ta en dusch, slå på en film och sovaaaa. Ja jag gillar att kolla på film hihi!
Nu blir det simpsons, käka nåt och chilla i sängen, pussen!
 
YALLA FÅGEL

STIFTELSEN - ROTLÖS

Förälskad i den här låten. Känner att den passar in på mig och mitt just nu..
 
"Det finns inget att försvara, jag är elak och dum mot dig.
du som vill ha mig, jag tar jag förstör jag är blind.
Vill du ta mig tillbaka, kan du göra mig hel igen.

Jag föraktar mig själv nu, inget är med oss.
sinnet tar mig till en annan värld, en plats som jag kallar hem nu.
jag har försökt byta mig fri, men någon jävel vill ha mig tillbaka.
och hoppet kommer nu mera sällan.
Här ska jag leva här ska jag dö.

Torka mina tårar, det är så jävla synd om mig.
Stackars arma krake.
Jag kan inte tro du är min, varför är du kvar här.
Inte fan kan du älska mig, jag är ju en börda.
Hitta någon annan.

När du ser mig byta roll, kan du inte då hålla om mig.
Immun mot medicin, inte mot din kärlek. Men jag kan inte,
jag vill inte ens förstå mer, hur kan jag då öppna mitt allt.

Vår saga är slut nu, ingen kommer läsa den.
jag förstörde allt, min underbara vän.
Jag vill inte andas, försök att förstå mig du.
Kommer alltid va med mig, min älskade vän.

Det finns inget att försvara, jag va elak och dum mot dig.
Du som ville ha mig, jag tog jag förstörde jag var blind.
Ta mig inte tillbaka, nu kan du bli hel igen.
Jag tycker om mig själv nu, allting är med oss.

Allting är med oss, allting är med oss.
Jag tog jag förstörde jag var blind."

WHY THINK?

Känner att jag tänker väldigt mycket. Ibland för mycket, ibland inte alls. Och ibland kan det sluta med att det blir för mycket och man vet inte vad man ska göra. Visserligen hade vi kommit överrens om att dina ex är förbjuden frukt och det samma med mina, men en person är väl inte ditt ex efter en puss eller två? Om en kille visar intresse för en och man lär känna den och börjar tycka om den, liksom det kan man väl inte rå för.. Jag tycker om en kille, som visade sig vara min bästa väns "ex", och med "ex" menar jag att de pussats en eller två gånger på en kväll, som jag fick reda på efter att jag börjat lära känna killen och hålla på med honom. Vad fan ska man göra? Vad jag än gör så kommer jag såra min bästa vän, den killen eller mig själv.. Fuck life. 

SHE WANTS A GENTLEMEN

Jag är hemma nu och känner mig helt hängig.. Vet inte om det beror på att jag sprang runt i kjol och skjorta i helgen? Jag ska faktiskt lägga mig och kolla på film nu, kurera mig lite och försöka må bättre tills imorgon. Jag var i stallet idag också och tog hand om min fina Luna efter skolan, men det var inte lika fint väder ute.. Regnade, blåste och så var det kolsvart. 
Jag ska till stallet imorgon med efter skolan med mamma, har dessutom sovmorgon imorgon också haha! Efter det ska jag hem, ta en dusch, kolla lite inspiration till mitt rum, slå på en film och sova.. Vet inte om min uppdatering kommer bli bättre men jag ska göra mitt bästa! Godnatt. 
 
 
Saknar sommaren.. Ursäkta min fina sits haha.

HÄRIFRÅN

Nu börjar alla känslor komma ikapp. Även om du är ett svin, behandlar mig som en påse skit och trampar på mig när jag redan ligger på backen, så var du min första kärlek.
Men jag har bestämt mig för att gå vidare nu, släppa allt som var och se framåt. Det finns ingen tid för att vara ledsen när det finns massor av tid som jag kan vara glad!
Det blir aldrig mer vi två, du får se mig gå.

The first time may be a mistake, but the second time is a choice. 


DU OCH JAG, VI VAR I TRANS

Det har inte varit lite dålig uppdatering under helgen.. Ledsen för det, men har haft världens bästa helg och lov! 
Det blev ingen halloweenfest för mig igår, men istället var jag med Alex och Jocke och vi hade allt en trevlig pratstund! Senare träffade jag Simon, Tobbe och några fler och vi var ute i marieberg och sladdade rondell och lekte lite hihi. Vid 5 i morse så drog jag och Simon hem till mig och sov som kungar i 5 timmar..
Jag och Simon har inte gjort nånting idag, vi har bara legat i sängen, kollat på film och myst! Han drog för kanske 2 timmar sen och sen dess har jag badat och tvättat mitt löshår. Och nu ska jag snart mysa ner mig helt ensam under täcket, slå på en film och slumra till så gott! Fast har sovmorgon imorgon till 11.20, förvånade? ;) puss!
 
Lite bilder från helgen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

YOUR BEST WASN'T GOOD ENOUGH

Vilken jävla kväll igår! Har inte haft så här kul på länge, och jag hade självklart snyggaste utstyrseln!
Och måste säga att jag har världens bästa vänner, ni ställer upp för mig oavsett vad och tar hand om mig när jag är ledsen eller bråkar med asfalten! Jag älskar er, ni är världsbäst❤
Ikväll fortsätter vi på gårdagen och kör all in, ragg i rööva!


LAST KISS

Ligger fortfarande kvar i sängen, vaknade för ca en timme sen haha.. Skönt och ligga och dra sig juu!
Idag ska jag ta det rätt lugnt och småfixa lite inför halloweenfesten ikväll, ska också sälja en spegel jag har här hemma. Jag skaaaa gå till en hjärnskrynklare nån daaaag.. Hehe puss!


I LOST MY LOVE, MY LIFE THAT NIGHT

Jag och Simon sov verkligen dödåligt inatt men jag är ändå rätt pigg nu haha.
Nu är jag på väg hem för att äta lite middag efter att ha varit i stallet och ridit med Saga, Erik promenerade med och så har jag varit på stan med ridkläder för att hålla Tova sällskap en stund!
Idag kom äntligen min beställning som jag ska ha i helgen! Ni får se bilder imorn ;) Taggar som sjutton, hoppas på att ha en till jättebra helg med min fru och Tova!
Nä nu måste jag äta för snart ska jag iväg till nästa stall och rida! Kyssar