Break free

Hej igen! Sitter just nu och funderar på vart jag ska åka och söka jobb imorn..? För idag så sökte jag endast på nätet, hade tänkt att söka det jag hitta där och sen åka ut till affärer osv men det fanns så himla mycket som jag kunnat söka så blev inte klar förrän kl6 ikväll haha! Sökte allt från hotelljobb, butiksjobb till lagerjobb och bilmekaniker och massvis med annat.. Letar ju bil med, har blivit lite småförälskad i en röd passat -01 :$ Men jaa, idag har jag bara sökt massvis med jobb, kollat bilar och varit i stallet en stund. 
 
Jag har bestämt mig för att hålla igång bloggen lite under tiden jag söker jobb osv, för då kan jag följa min egen utveckling och aktivitet i jobbsökandet! Behöver det då man lätt tappar sugen att söka, en knuff i baken blir det. Så det kommer vara mycket stall- och jobbinlägg framöver! Tips på vart jag kan åka imorn och leta jobb? :*
 
Har lärt honom att pussas hihi <3

Black and White

Äntligen hemma efter en rolig helg!
I lördags så börjar dagen med stallet, sen åkte min bebisbil ifrån mig för gott och då åkte vi ut mot sommarstugan. Käkade grillat med potatisgratäng och fiskade på kvällen med deg(?!), vi fick upp 12(?!) mörtar! Dom fick mamma till att fiska sina kräftor som det snart är dags för. Igår så färgade och slingade jag Simons hår då han inte kunde låta bli att pröva min färgbomb för några dagar sen hahah.. Vid 5-tiden kom syrran med hennes pojkvän, morfar och Lill och som vanligt levererar mamma med maten! Vid 7 åkte jag och Simon till stallet och därefter hem till honom, vi hade söndagsmys med godis och film hihi.
 
Nu har jag precis duschat, kände att det behövdes efter dagens väder! Jag var med Simon och jobbade en stund på eftermiddagen och sen följde vi med hans bror och köpte båt, sen har jag bara varit i stallet och pysslat och ridit ponnyskrutten, snacka om att han är pigg och framåt när jag rider! Känns som  att jag rider en islandshäst som töltar, lika fort går det också haha. 
 
Imorn ska jag gå upp tidigt, ska söka jobb hela dagen! Min låtsaspappa har redan sökt två jobb åt mig men vi får se hur det går med det. Sen bär det av till stallet som vanligt, det är äntligen lite roligt att åka dit igen efter nästan 2 månaders pyssel endast men det är ju mysigt det med! Nu ska jag kolla över mitt CV en sista gång, sen ska det skrivas ut.. Håll tummarna för mig imorn! Puss.
 
PS, jag har världens bästa pojkvän med som lånar ut sin bil till mig nu när jag är utan.. :(
 
 

?

 
 
 
 
 
Framtida planer..

Hejdå bilen :(

 

Happiness

Åååhhhh jag är så glad!! Veckan börjar med att mitt nya löshår äntligen kommit, sen har jag fått en köpare på min bajsbil och idag blev Nordis friskförklarad!! Hittade dessutom en tia utanför Evidensia :D L Y C K A !
 
Så just nu ligger jag bara här och tar det lugnt, njuter av min tursamma vecka och inväntar Simon! Jag ska snart gå ut och städa bilen lite, plocka ur alla mina grejer och sen när Simon kommit ska vi dra och käka subway. I helgen har vi lägenheten för oss själva så vi ska förmodligen bara mysa som fan hihi. 
Imorn så kommer jag säga hejdå till min bebisbil för gott och sen åka till min ponnyskrutt och tröstas.. Senare bär det av till sommarstugan, ska umgås och grilla med familjen och på söndag kommer morfar och Lill till oss från skåneland, tror det här kommer bli en bra helg!
Puss på er!
 
 Min finaste <3

Butterfly

Hejsan! Jag ska alldeles strax till stallet och sen åker jag direkt till Simon, ska spendera 2 nätter där ochJenny har Nordis imorgon. Det är skönt att ha medryttare, kunna slappna av en dag eller två utan att behöva göra något! Men brukar sakna Nordis efter en dag så de blir oftast bara en dag hihi. På fredag blir det ett tredje besök på Evidensia, hoppas på att det är det sista besöket på ett bra tag eller att det blir den tredje och sista behandlingen! 
Nu ska jag rulla, höres!
 
Studentfotot på mig :)

Min lilla ponnyhäst <3

 
 
 

Success

Hej på er! Det har blivit mycket bilder på sistonde, men det kanske inte gör något? :)
Kom i alla fall hem från västkusten i lördags och åkte direkt till stallet för jag hade tre hästar att ta hand om! Mocka och göra mat åt Burton, Marwin och Nordis, sen rida både Marw och Burt. Det gick väldigt bra, kul att få rida lite igen och träningsvärken infinner sig! Tyvärr missade jag och Simon Car and Bike-meet i Askersund men får bli till nästa år istället. Igår så vaknade vi väldigt sent och vi drog direkt till PizzaHut för födelsedagsfirande! Sen bar det av till stallet, skrittade barbacka både Marw och Burt ner till vattnet och tillbaka och idag ska jag bara rida Burton. Vet inte vad jag ska hitta på dock men det får vi se! Pussen
 
 
 
 

Västkusten -14

 
 
 
Lite bilder från Capri och Västkusten!

Mot Västkusten!

 

Power Big Meet -14

 
 
 
 
 
 
 
Blandade bilder från fredag och lördag!