Bekännelser..

~ Jag är ganska nervös över att åka till England, min första resa utomlands helt ensam.
 
~ Jag längtar så mycket efter ett jobb och flytta hemifrån så jag planerar hur min vardag ska se ut, hur mitt hus/lägenhet ska se ut osv.
 
~ Jag har otorligt mycket kläder och använder knappt hälften av allt, mitt favorit klädesplagg är självklart mina gråa mjukisbyxor med matcha mjukismunkis. 
 
~ De flesta rubriker på bloggen är från låtar jag tycker om eller lyssnar på för tillfället. 
 
~ Jag har inte varit iväg och lagat min telefon som varit sprucken sen i maj. 
 
~ Jag föredrar söta drycker istället för godis, chips, bakelser osv. 
 
~ Jag saknar tiden då jag var singel, när jag fick göra vad jag ville, när jag ville. 
 
~ Jag ångrar 4/5 tatueringar.
 
~ När min första lön kommer har jag en hel lista med saker jag ska lägga pengarna på, och allt är till Nordman. 
 
~ Jag har blivit mer och mer osäker i mig själv senaste året, och jag vet precis vad det beror på och om jag skulle göra nåt åt det så skulle hela min framtidsplan gå i kras. 
 
Senaste kvällen jag minns att jag hade riktigt roligt.. 

One woman army

Hej! Sitter här i min ensamhet och är otroligt sugen på coca-cola.. Har varken det eller nåt annat sött att dricka hemma, har bara massa choklad och godis men det blir man ju knappast mindre törstig-på-coca-cola av..
 
Det var meningen att jag skulle gå upp tidigt idag och hinna söka lite jobb innan jag hämtade upp Matilda men som vanligt så vaknade jag typ kl 11 och då var det för sent... Börjar bli ganska less på mig själv, jag är verkligen i behov av ett jobb :( Idag så har jag och Matilda varit i stallet, vi red en lång och äventyrlig barbacka-skrittur i skogen och avslutade med att trava lite i vinterhagen. Jag tog lite galopp också och några skutt på hindret som stod där, det var riktigt roligt och det är ju inte ofta jag gör det så det uppskattas mycket! Hippy tyckte också det var roligt hihi. 
 
Imorn ska jag gå upp tidigt och åka till stallet, ska vara med när hovslagaren kommer kl 9 och sen göra klart stallet på direkten! Sen ska jag packa ihop lite hästgrejer som jag ska sälja på söndag, det är hästloppis då och det är väldigt många som ska komma dit så det blir trevligt. Imorn eftermiddag ska jag vara med Simon när han ska till marieberg, jag får dock inte köpa nåt för nu har jag redan köpt lite nytt och sen måste jag spara pengar tills jag ska till England!! Jag har även köpt nytt löshår men färgen på det får ni inte se förrän nästa vecka ;) Pussen
 
Ja jag kommer att sakna det röda.. :(

Powerbeat

Hellu! Fick med mig en del fint igår när jag och Simon var på stan, orkar dock inte ta kort på det men köpte i alla fall hårfärg, en svart klänning, en grå cardigan, en grå munktröja, en blå stickad tröja med ett ankare på och lite basic-tröjor! Kände att det behövdes lite nytt till hösten.
Nu ska jag åka till stallet och pyssla med min ponny och sen rida lille Hippy, hans matte är på Cypern så han behöver nån som kunde pyssla med honom så då ställer jag upp och i "betalning" så  passar jag på att hoppa lite hihi!
 
Jag kan uppdatera er om att den röda hårfärgen jag testade i lördags funkade inte så nu ska mitt hår få lite förändring, men mer om det får ni när det händer! Tjingeling 
 
Silver och Hippy pussas i hagen!

Love again, and again, and again

Hejsan! Jag tog faktiskt ur löshåret igår, fy vad jag ogillar kort hår.. Och har precis lagt i en hårfärg i håret som kallas Henna-hårfärg och jag mår typ illa av lukten, hoppas fan att det här funkar annars blir jag fan sur! Har i alla fall en plan för mitt hår om det här skulle funka eller inte, men färdigt ska det vara när jag åker till London, England om 2 veckor! Jag vann ju en resa dit för att titta på dragracing EM när jag blev bäst i Örebro Län på MYN-provet :D Längtar!!
 
Är med Simon just nu och vi har ingenting speciellt planerat idag, som vanligt, blir väl att ligga hemma och kolla på film innan vi ska hämta min syster och hennes sambo ikväll/natt. Imorn så ska vi gå på stan, sen ska jag till stallet och då åker Simon hem.. Lär inte träffa honom igen förrän nästa helg, ska jobba lite i veckan och söka lite jobb med. Vi hörs väl snart :* 
 
Bild från när vi var och badade förra torsdagen! Var iväg och badade med Rocky och Hippy igår faktiskt och det tyckte Norids var roligt, matte med hihi. 

All about that bass

Hejsansvejsan! Sitter precis och funderar på om jag ska plocka ur allt mitt löshår och försöka färga håret med den nya färgen jag har köpt.. I så fall har jag tänkt att göra det imorn, och i så fall måste jag köpa beställa löshår idag.. Men jag är faktiskt kompis med mina microringar nu.. Hmm.. Beslutsångest! 
 
Jag kan tala om för er att jag är helt slut som människa, typ i alla fall, att köra i typ 12h i streck är inte lätt! Jag tänker då inte bli lastbilschaufför eller liknande.. Idag har jag bara varit hos hästen och pysslat med honom, sen har jag också flyttat till mamma igen efter typ 7 veckor eller nåt hos pappa. Dags att avverka lite tid här! Hade tänkt att söka jobb idag men var helt körd i rygg och nacke så skippade det..
Imorn ska jag följa med Lillis och hennes pålle till nån person som ska kolla på pållen, klämma och känna lite. Sen ska jag in till stan och hämta Matilda, hon ska följa med mig till stallet och rida Nordis och jag ska rida Hippy! Sen får vi se vad jag gör på kvällen om jag fixar med håret eller inte.. Stay tuned, pusshej! 
 
Min fina sommarponny <3

Can't stop jumping around

Hej! Spenderade min lördag och söndagsnatt hos Simon, vi gjorde ingenting speciellt på lördagskvällen och på söndagen så var jag iväg till stallet på dagen och på kvällen så mös vi med kissebebisar. Igår så låg jag med Casper i sängen och kollade på film typ hela dagen som vanligt hos Simon tills han slutade jobba, när han kom hem så låg vi också och mös till en film, sen efter så åkte jag till stallet och tog hand om min hästis! 
 
Just nu så sitter jag faktiskt nere i Helsingborg, Skåne, och äter subway! Ni undrar väl såklart vad jag gör här och jag kan säga er att jag har jobbat, hämtat hampaströ till hästarna nere i Trelleborg. Så nu tog jag lunchpaus och en shoppingrunda på Väla innan hemresa! Kanske stannar till i Gränna med, var så länge sen man gotta sig på en polkagris. Pussen
 
 

Det strålar så om dig

Denna dag har bestått av stall, ridit 2 hästar och stressa till Hjortkvarn för kubbturnering! Vi kom till kvartsfinal, precis som förra året, men i år fick jag faktiskt ner många kubbar. Nu ska vi snart grilla och jag är utsvulten, sen blir det nog bara att mysa till film! Tjingeling
 
Från när vi tömkörde i osndags, min fina gubbe!

Ny nivå

Hejsan! Igår så var jag, Lisen och Amanda iväg och badade med hästarna, och det blev faktiskt en hel del miljöträning för vi skulle passera bland annat en bro, båtar och människor(?!?!), så vägen dit tog ganska lång tid och de alla bajsade hela tiden. När vi kom fram så var pållarna ganska fega i början men så fort de klivit i med typ halva hoven så var de helt plötsligt i med vatten upp till magen, och min pålle tyckte det var otroligt roligt att bara så och sparka med hoven och skvätta massa vatten haha! Vägen hem gick faktiskt jättebra, de gick över hela bron och hela vägen hem utan att stanna, backa och bajsa och ha sig så då var vi nöjda allihopa! 
 
Efter så släppte jag av tjejerna hemma i stora mellösa och sen åkte jag vidare hem till Simon, kom dit ganska sent men det gjorde mig inget för vi hade så himla kul! Just nu så ligger jag i sängen med Casper och glor på film, Simon är och jobbar och slutar inte förrän 3.. Men efter det så ska vi hem till mig och vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll men som vanligt så kommer vi väl hamna framför TV:n. Pusshej! 
 
 
 

You are who you are

Hejsan, idag skulle jag åkt runt till lite bilverkstäder osv och söka jobb och lämna CV:n men varken håret eller sminket blev bra så det får bli nästa vecka! Och nu tänker ni säkert "jaha så bara för att det inte blev bra så ska hon skita i det? snacka om lat" men så är det icke! Utan jag tänker så här att jag vill se lagom naturlig ut utan att vara översminkad och ofräsch ut i håret, liksom första intrycket gör allt i en jobbintervju och ett första möte. I måndags så var jag nyduschad och mitt hår hade naturligt självfall, var dessutom osminkad men det var för att min hy visade sig från sin bästa sida vilket den inte gjorde idag.. Dessutom har jag fet träningsvärk efter igår.
 
Nu tänker jag åka till stallet, sen åka till min älskling och slappna av lite. Vi får se när vi hörs nästa gång, puss!
 
Fina Cappella <3

Love is just a quote

Godmorgon! Vaknade precis, ska käka frukost och sen städa i mitt rum, det är typ världens bombnedsag! Vid 1 sen kommer mamma och hämtar mig, då ska vi ut till mitt stallet och tömköra Nordis. Får hoppas på att det går bra för då kan jag börja göra det en gång i veckan, nyttigt med både variation och markarbete!
 
Sen ska vi till mammas stall och då ska jag få rida Cappella, det var mer än ett år sen jag satt på hennes rygg sist.. Det är helt sjukt faktiskt, hon är ju trots allt min häst med. Aja, förväntar mig inte ett lyckat eller lätt ridpass, minns ju hur det är att rida henne, hon är stark och blir lika lång som en giraff i halsen. Hon bara tar och tar ur händerna på en, hon är verkligen skitsvår att rida men jag antar är för att man inte får med hennes bakdel. Ni har väl hört talesättet "det man får i handen kommer från baken"! Men det är ganska skönt att se de som är jätteduktiga på dressyr och tävlar i det och sätter sig på hennes rygg, dom har lika svårt dom för att få henne fin hihi. Jag lär ha träningsvärk veckan ut i alla fall! Tjingeling.
 
Bild från sista gången jag red Cappella! 

Nothing is wrong if it feels right

Hej, idag har jag sökt jobb hela dagen! Åkt runt till olika affärer med mera och lämnat CV:n och det börjar se ljust ut. Nu ska jag åka till stallet och sen ikväll ska jag somna tidigt, för imorgon ska jag följa med Lillis till Strömsholm med sin häst. Önska oss lycka till! 
 
 

Change

Jag vet att rött hår är så jävla snyggt och så jävla sexigt och allt, men eftersom det är svårt att behålla färgen och försöka ha samma färg som löshåret så är det väldigt jobbigt.. Liksom jag måste färga minst en gång i veckan och jag måste köpa minst 2 hårfärg-paket som går på 200kr och sen går det åt en färgbomb i månaden med på typ 200kr. Så att betala 1000kr/månaden bara för att behålla färgen? Nää det är aboslut inte värt det!
 
Dessutom så sög löshåret jag köpte, eller ja det satt inte bra på mitt hår i alla fall, det var väl så skadat så det gick bara av hela tiden och microringarna bara lossnade en efter en.. Kunde tappa minst 5 st varje dag?! Hade det i en dryg månad och löshåret gick på 1400kr.. Skitkul verkligen.. Men jag köpte 2 nya paket löshår med clips istället, ena på 50cm och det andra på 40cm, men såklart var det på 40cm orange(?!) så skicka tillbaka det och sa att jag ville ha rött men fick tillbaka nytt oranget löshår.. Så nu är jag otroligt jävla trött på rött hår. Så i slutet på Aug/början på Sept så blir det färgförändrig för min del. Punkt slut.
 
 
 
 
 
 
 
 
Men det var snygg så länge det varade i alla fall...

Det hände en grej...

... Förra veckan hihi! 
 
 

Jag älskar honom

 

BLOPPIS

Hejsan! Tänkte ha en liten loppis här på bloggen, vet att det inte är så många som läser men ni kanske är intresserade av nåt jag har att erbjuda och då tycker jag att ni hör av er till mig på facebook, [email protected] eller 0730-31 36 05! PUSSEN
 
Svart handväska med guldnitar i botten (dragkedjan funkar men grejen man drar i har lossnat) - 50kr!
 
Vita panellängder med rosa blommor, ca 40cmx200cm. Upphängningsanordning med tyngd medföljer - 50kr!
 
Röd dunväst med ludd på luvan från H&M stl 38 - 150kr!
 
Grön klänning i spets från Gina Tricot stl XS - 50kr!
 
Vit chiffonklänning från Nelly.se stl S - 50kr!
 
Svart och grå pencil-kjol stl S - 40kr/st! / Leopard-shorts stl XS - 20kr! / Svart/rosa Puma-shorts SÅLDA
 
Svart linne med spetsrygg - SÅLD / Gult tublinne från H&M stl 36 - 40kr! / Svart topp med dragkedja stl XS - 40kr!
 
Rött löshår med microringar, 50cm långt, 3 paket med 50 slingor vardera i, 1g/slingan. 300kr/paketet (50 slingor) eller 700kr för alla 3 paket (150 slingor)!
 
19" tv med DVD-spelare - 500kr!
 
Blommig klänning från H&M stl 34 - 50kr! / Mörkgrå shorts i stretchjeans stl S - 50kr! / Ljusblå jeanshorts stl S - 50kr! / Vit maglinne från EVENT stl XS - 50kr / Rosa oanvänt maglinne med spets stl M - 50kr! / 3 st toppar från Gina stl S - 20kr/st eller 50kr för alla! / USA-linne från Urban Outfitters stl S - nypris 499:-. Mitt pris 200kr!
 
Stickad oversize tröja med vingar på från Kappahl stl S/M - 200kr! / Jeansjacka från H&M stl 36 - 150kr! / Munktröja med biltryck på ryggen stl S - 150kr! / 2 t-shirts med pinuppor på stl S - 150kr/st eller båda för 200kr! / Svart oversize linne med leopardmönstrat kors stl M - 50kr! / Vitt oversize linne med Lil' Wayne stl M - 50kr!
 
Svart löshår med clip on45cm långt, 11 delar, cm i bredd: 2st 4cm, 3st 22cm, 4st 15cm och 2st 10cm - 300kr!
 
Skrivbordet MICKE från IKEA - 200kr!
 
Vezzano plånbok - 100kr!
 
Vår&höst-jacka från SistersPoint stl S - 300kr!
 
The Sims 2-spel och Desperate Housewives-boxar - BUD! 

Style

Hej, tänkte visa min nya pärla! Vet att den är på tok för hög, den har på tok för små fälgar och den är bara på tok för original.. Jag ska fixa upp henne lite men eftersom jag är arbetslös för tillfället så kommer det att dröja. Jag planerar att jag ska tona rutorna, sänka några varv (coilovers kanske vore nåt?), köpa ett par feta fälgar, ge henne ett face-lift och kanske sätta nån frän text i bakrutan ;) kanske blir att byta både fram- och baklyktor med, men vi får se! Men sååå ful är hon inte<3<3<3 luktar bara lite illa haha..
 
Hennes namn är Tjoho btw, om ni undrar varför så fråga på min ask! Pussäään
 
 

Frozen

Hej på er, det var ett tag sen! Kan knappt fatta att det gått 2 veckor sen jag sökte jobb sist?! Haha fyfan vad tiden går fort, och ändå så är jag bara i stallet typ och hos Simon ibland.. Aja, jag har skrittat Nordis varannan dag nu i 2 veckor, nu ska jag börja skritta honom varje dag ett tag och när han väl fått på sig ett par dojjor så är det dags för trav! Det går sakta men säkert hihi.
 
Idag så ska jag ringa till Rejmes i Hallsberg och sen åka till Carlsson bil! Dags för ett jobb nu, typ helst förra månaden, för nu är alla mina pengar slut :( Haha och gissa vad? Jag har blivit Passat-ägare! 
 
Visst är den fin?:*