Help?

Åh jag är så sugen på förändring!! Men kan inte göra ett skit än för att mitt hår måste få vila ett tag till, måste se om ricinoljan och hårkontroll fungerar för då kanske jag kan börja att använda det samtidigt som jag exprimenterar och inte bli av med så mycket längd under tiden? Håller alla tummar och tår för att det ska funka och att det ska bli märkbar skillnad, liksom om man tittar på före- och efterbilderna från google så hade det ändå typ 5cm som växt 2-4 veckor för personerna! 
 

Dag 10 ~ En vän jag inte klarar mig utan.

Tova Elvira Hedström Nilsson <3
 

You're gonna miss me when I'm gone

Jag är på jättebra humör idag! Det var jag igår med, vet inte om det beror på att jag faktiskt åstadkommit lite good stuff den här veckan och är lite småstolt över mig själv? Jag har fortfarande grym träningsvärk och jag har inte kört dagens pass än.. Haha anyway, idag har jag spenderat hela dagen i verkstaden och pysslat med min skrothög som faktiskt liknar en bil igen nu. Äntligen fått den nya kofångaren ur bilen och den sitter nu monterad samt nytt baklyse och fixat strålkastarna någorlunda bra men måste förmodligen köpa nya.. Känns skönt i alla fall att kunna checka av den punkten! Nu ska jag bara städa bilen haha..
 
Jag har precis kommit ut ur duschen med nyfärgat hår, har en så pass snäll syster som hjälpte mig att färga! Har inte tvättat håret på en vecka så kände att det var dags haha och skönt med lite uppfräschning. Jag var hästfri idag så har satsat på att ta det lite lugnt för imorn har jag en lååång och jobbig dag framför mig.. Är kallad till rättegång imorn kl8 som målsägande och det blir min första rättegång så det kommer nog blir rätt jobbigt..
Efter det har jag tänkt att jag ska iväg och prova studentmössa, jag satt igår och provdesignade min studentmössa på abcgruppen.se och blev jättetaggad på studenten så måste bara pröva ut storlek så att jag kan beställa! Sen så klart vidare till stallet och ta hand om min favorit, sen får jag äntligen träffa min älskling som också är ledig imorn och det kommer bli så skönt efter denna långa vecka och den långa dagen imorn. Som jag längtat! PUSSSS
 
Innan olyckan.
 
Efter olyckan.
 
Efter reperation. (Ej nytvättad som bilderna ovan)

Be the best version ever

Julafton 2012. Och ja, det är löshår! Om det ändå vore mitt riktiga *drömmer*.

Dag 9 ~ Ett bra minne.

Thailand -13 är ett riktigt bra minne. Finns många bra minnen att välja mellan men den här har sin egen kategori. 

Dammråtta

Kreativ rubrik I know! Tänkte bara titta in här för typ sjuttielfte gången idag och säga att miniträningspasset igår gjorde både gott och ont.. Träningsvärken är olidlig!! Har precis kört kvällens pass och ja jag avled. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min inspo.

Min hårhistoria

Färgade håret för första gången i 4an och då färgade jag brunrött underhår till skolavslutningen, sen gick allt bara utför.. Färgade håret svart i 5an och ett tag senare klippte jag av håret till nacken?! I 6an sen blev jag blond igen och ångrade att jag klippte av det, så då började jag spara ut det igen. När jag började 7an så färgade jag håret brunt och snart mörkbrunt. Sen i slutet på sommaren innan 8an gjorde jag ett försök till att bli blond igen men efter att bara gått i 8an nån månad färgade jag håret mörkbrunt igen och sen var jag äntligen på god väg att få långt hår igen! På våren i 8an så blev jag blond igen och håret blev kort igen, sen i början på 9an så blev jag brunhårig igen och håret var kortfarande kort. Då köpte jag även mitt första löshår och sen dess tills förra vintern/våren har jag varit mörk/svarthårig.
 
Jag slutade använda löshår när jag blev rödhårig för då hade jag fått riktigt långt hår faktiskt, klippte mig i maj och frisören sa att mitt hår hade klarat avfärgningarna väldigt bra så jag behövde inte klippa mycket alls. Färgade svart igen inte långt efter och när jag klippte mig igen i somras och höstas fick jag klippa av minst 5cm båda gångerna för att det var så slitet.. Fattar inte att jag sumpa det när det faktiskt gick bra igen?! Får testa på ricinolja igen och hårkontroll och får inte slarva för då kanske det växer ut snabbt igen. Hoppas i alla fall på långt hår till sommaren! Har ingen bild på mitt hårs längd nu men fixar det när ricinoljan kommit. 
 
Sommaren mellan 7an och 8an (2010).
 
Slutet på 9an (2011)- svarthårig och med första riktiga löshåret.
 
Vintern 2013 (2an på gymnasiet) - utan löshår och långt började det bli med!!
 
Våren 2013 (2an på gymnasiet).

Dag 8 ~ Någonting som gör mig glad.

Foto: Louise Ericsson. 
 

Du som tror på karma och kallar dig lärd borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd

 



Feelin' my way through the darkness

Hela kvällen har jag i princip spenderat med huvudet nere i tidningar, jag fick 6 månaders prenumeration på SOLO i julklapp av min låtsasmorfar och kan redan efter första numret säga att jag älskar den!! Det fanns så mycket inspiration, såsom mode, relationer, träning osv, som gjorde att jag fick värsta rycket så jag körde ett träningspass så här på kvällen. En minut planka, 50 squats och 20 såna där man tar ett stort kliv och ner med ena knäet i backen och vice versa. Det tog inte ens 10 min! Jag är lite stolt ändå, för fyfan vad dålig form jag är i, jag blev liksom varm och andfådd av bara det haha! Det trodde jag inte ens själv, med tanke på att jag motionerar varje dag med hästen.
 
Det fanns mycket mat- och träningstips och inget av det är svårt att göra hemma, så nu har jag bestämt mig: jag ska börja göra övningar hemma, typ som de jag gjorde ikväll då! Ingen idé att säga "jag kan göra det imorn, jag börjar nästa vecka, startar när snön är borta" osv, man kommer aldrig igång om man inte börjar nu. Många ursäkter har jag kommit på och kommit undan med och sen gav jag upp tanken på träning, men vem vill inte ha den där kroppen? Jag vill ha den så jag börjar nu!
Mitt mål: Definera musklerna och "tajta" upp kroppen. 
Kom igång och kör på ni med!

Dag 7 ~ Berätta om min familj.

Till grunden består min familj av min mamma Jeanette, pappa Stefan och storasyster Rebecca. Mina föräldrar är skillda, min mamma bor i stan tillsammans med mig och hennes gubbe och jag bor även hos min pappa i solhaga. Jag har 3 äldre låtsassyskon och en yngre låtsassyster, de 3 äldre fick jag på köpet när mamma förlovade sig med Perra och den yngre när pappa förlovade sig med Ullis. Min äkta storasyster flyttade hemifrån för mer än ett år sen tillsammans med hennes pojkvän, det enda positiva med det var att jag fick dubbelt så stort rum hos pappa hehe. 
 
Mina föräldrar gick isär när jag var 2 år så jag har inget minne av hur det var när de var tillsammans. Så hela mitt liv har jag i stort sett flyttat mellan 2 familjer varje vecka. Jag tycker inte det är dåligt men när jag var mindre var det ändå konstigt med tanke på att alla mina kompisars föräldrar var tillsammans, bodde i hus och kunde ha en studsmatta på tomten medan jag bott i lägenhet i hela mitt liv. Men skulle inte vilja att de var tillsammans nu för mitt liv är perfekt som det är!
 
Hittade ingen bild på hela min familj men hittade den här som är tagen när min storasyster fyllde 20år 2012! 

Don't be sorry

Hej, jag blev nyss klar med min 7-sidiga uppsats på engelska om en händelse på 1700-talet och kan inte förklara med ord hur skönt det var att bli klar!! Nu har jag bara 3 prov nästa vecka och 3 uppgifter kvar i engelskan.. Jobbigt att gå i trean och snart ta studenten!
 
Ligger nu i sängen i alla fall och redo för att sova, inte för att jag är ett dugg trött eller så men ska väl sätta på en tråkig film haha. Imorn hade jag tänkt att jag skulle upp tidigt för att komma iväg till stallet innan skolan, börjar ju halv 1 men vi får se hur det blir med det! Resten av veckan ser lugn ut, stallet hit och skolan dit. Men på fredag är jag ledig igen och i helgen är jag hästfri så ska spendera varje minut med babe! Fast det blir ingen sovmorgon på fredag ändå, ska på rättegång.. Pussen
 
Saknar mitt hår.
 

Ricinolja?

Nån som provat på ricinolja? Jag har gjort det för kanske 1-2 år sen men slarvade med att använda det så märkte ingen skillnad haha.. Hittade massor av före- och efter-bilder på google, blev jättetaggad på att använda det nu så ska flirta med mamma och se om hon kan beställa hem det till mig hehe. Tänkte prova på "hårkontroll" också, nån som provat det med? 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 6 ~ Mina rädslor.

Oj.. Jag är definitivt mörkrädd och till en viss del höjdrädd! Sen är jag nog inte ensam om att vara rädd för att få leva ett liv utan familj, vänner och en partner. Jag är väldigt rädd för att Simon ska lämna mig, oftast är det därför han och jag bråkar. Jag tror och är livrädd för att han kommer lämna mig för nån annan som är bättre än mig, ser bättre ut än mig och som han kommer må bättre med! Men annars är jag inte rädd för nåt, kan bli lite nervös när nån kör bil som jag inte känner och kör vårdslöst men annars finns det nog inget som är en big deal. 
 
Den finaste bilden jag vet på mig och Simon.

There is nothing in this world I wouldn't do for you

Jag har ingen aning. Vet inte alls hur jag ska klara det här. Det är han som får mig att orka, det är han som får mig att vilja, men när han inte finns i närheten så finns inget av det. Jag behöver det stöd jag får från honom när jag är med honom, utan att han ens gör eller säger något. Han bara finns där för mig. Jag behöver honom vid såna här stunder, stunder då det känns som att det inte finns nåt att kämpa för. Ingen vilja, ingen styrka. Utan honom går allt bara på rutin, jag är slut på energi. Helt tom. Får inte ge upp, får inte ge upp, får inte ge upp..

Lost everything

Hej igen! Kan säga att jag haft en väldigt händelserik helg, var ledig i fredags från skolan så jag och Simon strosa på hindersmässan en stund och i lördags så firade jag och hans familj honom, sen har jag nog inte så mycket mer att säga. Han blev i alla fall mycket nöjd över presenterna från oss alla! Jag kom hem för kanske 2 timmar sen och kommer inte få träffa min bejb förrän till helgen för han ska jobba kväll i 2 veckor nu. Vet inte hur jag ska klara det här..
 
 
 

Dag 5 ~ Ett plagg jag inte klarar mig utan.

Ett plagg jag inte klarar mig utan är ju lätt mjukisbyxor och mjukiströjor! Finns inget bättre!
 
 

Dag 4 ~ Bästa dagen på hela året.

Den 8 juni 2013 var lätt den bästa dagen under 2013 som jag kan komma på! Började dagen med att vara på akuten (haha), sen var jag och Tova hos hästen och mös massor och sen på kvällen bar det av mot Hallstahammar. Åkte dit i en oldsmobile med massa bra människor, drack alkoholhaltiga drycker och träffade Simon igen för första gången på jättelänge och sen sov Simon och Oskar hos med mig och Tova! Den perfekta början på den bästa sommaren! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 3 ~ En osminkad och en sminkad bild.

 

Dag 2 ~ Någonstans jag vill åka

Ao Nang, Thailand. Det var där vi var förra året i  februari och skulle vilja åka dit igen. 
 
Rhodos, Grekland. Jag har alltid velat åka dit!
 
Teneriffa, Spanien. Första gången jag flög så åkte vi hit, jättefint och vill jättegärna tillbaka!
 
Santorini, Grekland. När vi var på greklandskryssning så åkte vi hit bland annat och det är hur fin som helst!

Dag 1 ~ Bild på mig själv + 10 fakta

 
1. Jag är helt frisk i kropp och knopp! Även om jag verkar lite knäpp hehe. 
 
2. Jag är blond egentligen och har inte längre hår än till skuldrorna. Mitt hår nådde ner till rumpan i 4an och sen bestämde jag mig för att klippa av allt! Idioti. Sen har jag varit på god väg 2 gånger nu att få långt hår, en gång i 8an och senast förra våren, men som vanligt så blir det slitet och måste klippas av.
 
3. Jag använder linser, ser inte ett skit utan haha.
 
4. Jag är otroligt liten, 161cm lång och väger 62kg, har storlek 36 på skor och typ XS-S på alla kläder. Ändå är jag inte så där otroligt smal (typ anorexi) jag har kurvor, det lilla extra och är hur glad som helst över det! 
 
5. Jag har inte såna där läskiga humörsvängninar som en del tjejer kan ha, men jag kan bli sur för vissa skitsaker eller få till den där dryga attityden utan att jag tänker på det och jag hatar den delen av mig.
 
6. När jag har mens så är jag inte sugen på mat, godis eller något, knappt så att jag ens har livslust. Ligger bara i sängen och kollar film, snapchatar lite och smsar med Simon, ja mer spännande än så är det inte.
 
7. Jag har planerat hela min framtid, jag vet exakt hur jag vill att den ska bli och det ser ut att bli så med!
 
8. Jag har varit otrogen mot min partner, nu pratar jag inte om Simon utan andra partners jag haft. När jag började skaffa förhållanden så var jag oftast den som blev sårad, bedragen och lekt med. Men sen var jag otrogen mot en kille och sen mot en annan som jag kommit på nu i efter hand. Mot den ena så låg jag med nån annan, och de är ganska självklart, men att bada jaccuzzi, kolla på film tillsammans och sova hos nån, även fast man inte håller på med den så är det också otrohet enligt mig. Jag skulle bli jätteledsen om Simon gjorde så mot mig. Jag skulle aldrig kunna göra så mot honom, han är mannen i mitt liv, min kärlek! 
 
9. Av alla personer jag känner så är det den jag hatar mest jag själv är mest lik.
 
10. Jag älskar choklad! i alla fall när jag inte har mens, mörk som vit, marabou som lindts, alla är gudomliga!

Challenge

Dag 1- Bild på mig själv + 10 fakta.
Dag 2- Någonstans jag vill åka.
Dag 3- En osminkad och en sminkad bild.
Dag 4- Bästa dagen på hela året.
Dag 5- Ett plagg jag inte klarar mig utan.
Dag 6- Mina rädslor.
Dag 7- Berätta om min familj.
Dag 8- Någonting som gör mig glad.
Dag 9- Ett bra minne.
Dag 10- En vän jag inte klarar mig utan.
Dag 11- En rolig resa jag varit på.
Dag 12- En person jag skulle vilja byta liv med i 1 dag och varför.
Dag 13- Vad jag själv skulle vilja ändra med mitt utseende.
Dag 14- Hur jag är som person.
Dag 15- Någonting som ändrat mig som person.
Dag 16- Saker jag gör varje dag.
Dag 17- Saker som irriterar mig.
Dag 18- 1 person jag litar på.
Dag 19- Vad jag vill med min framtid.
Dag 20- Det bästa jag vet.
 
Tänkte köra på en sån här grej, vad man nu ska kalla det.. Det är ju så tråkigt och skriva "hej, idag har jag gjort det och det, blablabla osv, hejdå", det är som att skriva samma inlägg om och om igen varje dag haha. Jag vill skriva nåt intressant och jag har så dålig fantasi när det kommer till att blogga så det här är väl en bra början! 
 
Hihi fina tjejen!

Let it go

Idag rörde jag mig till skolan men det visade sig att vi skulle vara i nån moské på religionen och åt helvete med de tyckte jag, så åkte till stallet och fixade lite sen tillbaka till skolan och ha naturkunskap. Nu är jag i alla fall äntligen hemma och nu ska jag mysa, måste egentligen plugga men tappade sugen direkt när jag kom hem. Måste finna motiviationen nånstans, kanske att jag vill ta studenten kanske?? Äsch vi får väl se hur det blir med plugget, måste i alla fall bli klar med engelska uppgifterna innan vecka 12. Suck. 
 
Jag längtar så till helgen, ska få träffa älskling igen som åkte hem igår och då ska vi dessutom fira honom, han fyller faktiskt 20 år idag!! Grattis älskling<3 Tror han kommer bli jätteglad för sin present från mig och min familj hihi. Men nu ska jag försöka värma upp min frusna kropp och kolla på film, sen kanske det blir lite plugg. Pussen
 
Också en bild från vintern 2013. Vill pierca dermal anchor igen (pärlan jag har i halsgropen typ).

Vinterparadis

Bild från julafton.
 
Har befunnit mig i sängen den mesta tiden den här veckan som jag varit sjuk och även om det är det mysigaste som finns så vill jag inget annat än bli frisk igen, så jag kan åka till skolan och inte ligga efter, rida min häst varje dag och kunna vara ute utan problem. Jag ska stanna hemma imorn från skolan men på tisdag ska jag dit, om jag mår som jag gör nu eller bättre förstås. Hoppashoppashoppas.

18 Januari

Hejsan! Kan inte fatta att jag överlevde influensan, från att ha halsont och hosta till förbannelse med påfyllning av feber och huvudsmärta, och inte tala om frossan jag haft om nätterna.. Fyfarao säger jag bara! Men som grädden på moset så har jag fått lunginflammation också. Jag vaknade flera gånger inatt av att så fort jag andades eller överhuvudtaget rörde mig så fick jag otroliga smärtor vid revbenen på höger sida, det gjorde så himla ont att jag kved och Simon blev sur på mig haha. När jag vaknade imorse var det ännu värre, lyckades sätta mig upp men vågade knappt andas, det gjorde så himla ont. Så ringde till sjukhuset och de fixade en tid åt mig på vårdcentralen och nu knaprar jag antibiotika i 1 vecka och sen om jag inte är bättre så måste jag in och röntgas. Livet leker. 
 
Nog om det dåliga! Jag har inget bra att berätta däremot heller men kan säga att jag mot min hälsa måste iväg till stallet vid 9 och ta hand om min häst som knappt känns som min längre.. Jag har bara tagit hand om honom och ridit honom 1 gång den här veckan! :( Men är man döende så är man (känns i alla fall som det). 
 
Ett år gammal bild. 

Jag saknar det sååå

 
 
 
 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 

Där rosor aldrig dör ska du få vila i frid

Vi saknar dig.

My Love

 

Don't ever stop dreaming

Enda sedan jag började blogga oftare och mer regelbundet har jag fått en del fina kommentarer, man blir så glad!!
 
Stannade hemma idag med för jag är knappast på bättringsvägen, enda som blivit bra är att febern har gått ner någorlunda.. Åkte till stallet kl13 och kom hem 17, normalt brukar det ta kanske 2,5 timme för mig i stallet men inte idag inte. Känns som att jag aldrig kommer bli frisk, skönt är i alla fall att Sofia har Nordman torsdag och fredag så jag får tid att återhämta mig. Planerar att åka till älsklingen imorn för han fick inte komma till mig idag för pappa pga att jag är sjuk :( Egentligen borde jag bara stanna hemma i sängen och ge sjutton i stallet, åka till älskling eller gå ut överhuvudtaget men sist jag var sjuk (typ 39 graders feber när jag normalt har 36) så åkte jag till honom och blev frisk dagen efter!! Hoppas jag är frisk till helgen i alla fall.
 
Imorn kl10 ska jag på mina älskade gammelmormors begravning, det känns i hela kroppen att det är en betydelsefull person som saknas här på jorden.. Vila i frid fina du, vi ses snart igen! <3
 
 
 

She talks about him like he puts stars in the sky

Hej, ledsen för den dåliga uppdateringen! Igår och idag har jag stannat hemma ifrån skolan för att jag har blivit jättesjuk, har fått hostan från helvetet med halsont på köpet. Jag tänkte värma en mugg med oboy och sen fara vidare mot stallet, har inget annat val direkt.. Efter tänkte jag plugga lite engelska eftersom jag inte fick det gjort igår, måste göra klart det innan vecka 12 då jag går ut på praktik i 4 veckor. Sen är det inte många veckor kvar! Och den 31 maj har jag bokat tid hos rapunzelofsweden för lite förändring! 
 
Imorn kommer min älskling och stannar hos mig hela helgen, kanske inte blir så mycket update då!
 
 
 

Pärlan

 

I feel like superman

Hejhopp! Fick sluta 1,5 timme tidigare idag och ska snart röra mig iväg för att hämta Linn och sen vidare mot stallet. Idag är det Linns tur att rida, men vi hade lite otur att det skulle bli minusgrader så fort och så hårt i backen idag.. Jag hade tänkt att hon skulle få rida på banan och ha lite ridlektion haha, men ja vi får vänta på plusgraderna igen! Ska lämna henne i Ekeby efter och sen rör jag mig till Hjortkvarn och spenderar helgen där, så ni lär inte höra så värst mycket från mig. Puss och kram skumbanan! 
 
Jag älskar honom mer än jag älskar livet själv. 

Fri

 

Svarta duvor och vissna liljor

Hejsan, jag var nyss på jättebra humör men för världens minsta skitsak blev jag nu på bajsdåligt humör och vill bara lägga mig och gråta i sängen under täcket och kolla på film.. Typiskt. 
 
Idag har jag varit i skolan mellan 8-17, sen åkte jag direkt till stallet och kom hem strax efter 9. Även om det har varit världens längsta dag har den varit bra, ingen otur eller klantighet, allting har bara flytit på men så klart ska det vara nåt som får en att bli besviken och sårad. Alltid är det nåt, är så sjukt trött på det. Ska lägga mig i sängen och ta hand om mina färska tattoos och försöka bli på bättre humör, det är ändå fredag imorn. Skönt med helg, och på söndag blir det jobb för hela slanten! Cash is king! Godnatt och ha en bra helg!

Favorit i repris

1. Ditt fullständiga namn? - Ann Eva Ronja Blomqvist Norling
2. Korrekt ålder? - 19 år om 26 dagar
3. Längd? - 160cm
4. Vikt? - ca 60 kg 
5. Smeknamn? - ronji, röven, rövja  
6. Vart bor du? - mitt i stan och solhaga
7. Vad gör du på fritiden? - stallet, umgås med pojkvän, vänner och bloggar 
8. Beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - kort, mörkhårig, ler ofta, blyg men glad 
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - jag vet ärligt inte 
10. Vad är du mest nöjd med? - min längd typ
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - osäker men visar det inte
12. Vad vill du jobba som äldre? - bilar, maskiner, lastbilar, djur
13. Hårfärg? - svart men blond egentligen
14. Ögonfärg? - blå 
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - inget jag kommer på
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - när jag är på rätt humör 
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - ibland hela tiden, ibland inte alls
18. Är det någonting du inte kan strunta i att fixa dig med? -
19. Någon vana? - tror inte de haha
20. Lyckotal? - venne 
21. Vad heter din bästa vän? - tova, och stallbrudarna!
22. Hur många nära vänner har du? - vet inte, har typ bara bekanta eller nära vänner
23. Anser du att du är ''populär'' i ditt område? - nja
24. Vet många personer vem du är? - no idea
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - haha jag vet inte, kanske?
26. När var du senast med någon kompis? - idag
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - nepp 
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - kommer inte ihåg
29. Vem sov senast hos dig? - simon
30. Vill du ha ett förhållande? - ja
31. Vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - äldre 
32. Är du kär? - som in i bomben
33. Tycker någon om dig mer än som vän? - ja 
34. Är du redo för att satsa på ett förhållande? - ja
35. Hur långt vill du gå med din tjej/kille? - så långt som möjligt 
36. Tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - det gör väl alla men blir man kär så blir allt vackert med personen
37. Vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - det handlar inte om att våga, utan att mena det
38. Skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - ja
39. I din klass? - BIG NOO
40. Har du kramat motsatta könet? - ja
41. Har du någon gång bara velat gå fram och krama någon? - ja
42. Har du kramat någon du tycker om inför folk? - ja
43. Har du pussat någon i motsatta könet? - ja
44. Har du pussat någon i medsatta könet? - ja
45. Har du pussat den du tycker om? - ja
46. Har du pussat någon inför folk? - ja
47. Kysst någon inför folk? - ja
48. Hånglat inför folk? - ja
49. Vem var ditt första hångel? - felix heter han
50. Hur många har du hånglat med under en kväll? - 2 som högst tror jag
51. Vem är ditt bästa strul? - oj det vettesjutton
52. Och vem är ditt senaste? - simon 
53. Ditt snyggaste hångel? - simon hihi
54. Skäms du över att hångla inför folk? - nej
55. Haft sex med någon på offentlig plats? - hehe ja
56. Haft sex överhuvudtaget? - ja
57. Hur gammal var du första gången? - 14 år
58. Hur gammal vill du vara första gången? - jag vill vara redo och det har inget med åldern att göra
59. Blivit dumpad efter sex? - ja många många gånger
60. Har någon av det motsatta könet sett dig naken? - ja
61. Har du gjort något av detta med de medsatta könet? - endast hångel
62: Har du någon fobi? - typ hår å kryp i mat
63. Har du någon allergi? - ja pollen å päls
64. Vad tänker du på innan du somnar? - allt mellan himmel å jord
65. Vad är de första du tänker på när du ser en person? - klädstil kanske

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!:
66. Vad tycker du bäst om att höra, att du är snygg eller att någon tycker om dig? - att någon tycker om mig
67. En galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - båda
68. Vad kommer först, killen eller din bästa vän? - båda har ju lika stor betydelse för mig men på olika sätt, jag sviker aldrig en vän och min pojkvän kommer förmodligen inte göra slut med mig om jag väljer min bästa vän i en situation (beroende på vilken)
69. Hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - när jag är singel: ofta, annars nästan aldrig 

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!:
70. Vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig?
71. Vad kommer först, tjejen eller träningen?
72. Hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat?
73. Runkar du
regelbundet?

FORTSÄTTNING
74. Oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - hade jag känt att jag verkligen vill ha sex om jag var 13- så hade jag ju haft det, 40+ å oskuld låter lite som en gammal tradition å de är ju ändå 2014 nu haha
75. Vänskap eller förhållande? - vänskap
76. Snyggaste respektive fulaste killen/tjejen i stan med sämst respektive finast personlighet? - oj det vet inte jag
78. Vad är sexigast, naket eller underkläder? - naket
79. Hur gammal är du helst i mellan 7-13? - 7, bästa tiden 
80. Skulle du kunna byta liv med någon? - nej faktiskt inte
81. Om du var tvungen, i så fall vem då? - en kändis, iaf för en kort period
82. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - allt man inte kan göra som girl 
83. Skulle du kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - nej
84. Skulle du kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - beror på vad för sex
85. Skulle du kunna sova ute på vintern? - ishotell ;)
86. Skulle du kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - typ usa, florida, kalifornien
87. Skulle du kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - aldrig
88. Anser du dig själv vara en speciell stil? - nja
89. Vad klär du dig i oftast? - det jag tycker är skönt/fint
90. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - inte till skolan kanske
91. Klär du dig dyrt? - haha nepp
92. Vad kör du på? - det bästa
Har du de senaste 48 timmarna:
93. Pussat någon? - ja
94. Haft sex? - ja
95. Fått en kram av en helt okänd? - nej
96. Ringt någon? - ja
97. Blivit uppringd? - ja 
98. Funnit kärleken? - gjorde jag för mer än 6 månader sen
99. Kollat på google? - ja
100. Hur lång tid tog detta? - tog inte tid haha

 



Demons

Visst blev min tatuering snygg?! Jag är sååå sjukt nöjd! Men fyfan vad jobbigt allt är, kan inte ha jeans, kan inte rida, kan knappt gå, kan ingenting.. Haha blev just en latmask. Anyway, nu är det dags att ta tag i det sista i skolan, känner att jag måste klara engelskan och göra nationella proven, men har typ 3 grejer kvar att göra innan dess. Fordon, idrott, religion, naturkunskap är lugnt än så länge, haha gud så få ämnen jag har egentligen? Men allt annat flyter på finfint, hästen har en/två medryttare, jag har min bästiga pojkvän, världens bästa familj och min kropp fylls på med mer och mer art! Lycka!
 
- Det är sjukt vad jag är trött på skolan, det är ännu sjukare hur otroligt mycket jag längtar till studenten så att jag äntligen kan börja jobba, flytta hemifrån och allt det där! Vill. Inte. Göra. En. Enda. BAJS. Uppgift. Till. GE MIG PRAKTIK RESTEN AV TERMINEN TACK!! 
 
 

Nöööjd!

 
 

Exactly

 

Deserve it

 
 
 
 
 
 
 
 

10 Sanningar

~ Jag har noll koll på min mens, mest pga för att jag har p-stav så mensen kommer lite när den vill haha.
 
~ Jag har ca 2-8 läsare varje dag hahahaha..
 
~ Jag älskar komedier och action-filmer.
 
~ 30 dagar tills jag fyller 19 wihoo.
 
~ Jag tappar saker jämt, helt otroligt hur klantig jag är.
 
~ Fick en Iphone 5s i julklapp och en dator i julklapp och födelsedagspresent, världens bästa föräldrar!
 
~ Jag ska bli rödhårig till våren och studenten, ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD.
 
~ Sist jag var full och hade riktigt kul var så länge sen att jag inte ens minns det, eller så var jag bara för full.
 
~ Jag har 3 tatueringar och på tisdag ska jag plåga mina lår för en fjärde!
 
~ Personen jag hatar mest är den jag själv är mest lik, vilket är äckligt störande. 
 
 

Fight for it

Hej, jag slapp kvällsfodringen idag och nu väntar jag på att Hitch ska börja. Imorn så ska jag packa, ska röra mig och flyttlasset till pappa och vara där månaden ut sen kommer jag tillbaka till mamma lagom tills jag fyller år! 
 
Jag har så mycket att se fram emot terminen som kommer, ingenting i skolan förutom studenten då men fram till sommaren finns det en del jag längtar till som kommer ske hihi. Kanske skriver lite och berättar här, annars får ni se när det väl kommer! Pussen
 
 
 
 

No strings attached

Hej där! Ligger med Simon i sängen och myser, vi skulle gått på bio idag men dumma som vi var så bokade vi inte innan så nu sitter vi här hemma och tittar på No strings attached istället. Den är faktiskt bra hihi, älskar komedier! 
 
Imorn är det söndag och då ska jag till stallet, sen till min syster och hennes pojkvän som flyttade idag till sitt nya hus! Det ska bli kul att se, är jättenyfiken på att se hur det ser ut. På kvällen ska jag kvällsfodra hästarna och så går Hitch på tv, har sett den förut och den är bra så den ska jag kolla på. Nu ska jag mysa med min pojkvän, hihi godnatt! 
 
 

It's only the beginning

Hejhej! Har ni haft ett bra jullov hittills? 
 
Det har jag, är väldigt nöjd med alla julklappar och vilka jag spenderat mitt lov med (som iofs bara är Simon och familjen typ)! Men jag har inga julklappspengar kvar hehe, inte heller av studiebidraget.. Okej jo, jag har pengar kvar och lite presentkort som jag har tänkt att tatuera mig för och spendera på marieberg, men annars är jag pank. Spenderade en del money på mellandagsrean, köpte lite bildelar till bilen och köpte Simons födelsedagspresent idag, han fyller ju 20 år den 21a!! 
 
Jag ser inte fram emot att börja skolan, men på ett sätt gör jag det, TAR JU FÖR SJUTTON STUDENTEN!! Annars skulle jag vilja ha lov ett tag till, typ tills det är dags för studentkryssningen, den 18 februari så far vi ut på havet ;) Sen får det vara sportlov, påsklov och massa röda och studiedagar, sen kan studenten och sommaren komma! (Vilket är fredag den 13de juni haha)
 
 

2014

Hej där! Här sitter jag och inviger min nya dator på det nya året, sjuukt ovant med en hp som har windows 8 och alla nya konstiga finesser.. Tror jag blir tokig på den snart haha! Nu sitter jag med Simon i min säng och slöar, vi har varit hos mormor och ätit mat med släkten från skåne, väldigt mätta och belåtna!
 
På nyår så gjorde vi inget jättemärkvärdigt, var hos Simons bror och åt mat, drack lite och sköt lite raketer vid 12-slaget! Igår och idag har jag varit i stallet som vanligt, fast igår var jag där väääldigt sent (kl21) och Simon och hans lillebror var med och hjälpte mig så det skulle gå lite fortare. De promenerade med mig sen i mörkret när jag red ut en sväng, jag är ju sjukt mörkrädd och Nordis som ser så dåligt så det var skönt med sällskap! Sen sov de båda hos mig och idag var de och badade på Gustavsvik när jag var i stallet.
 
Nu ska vi mysa med film och försöka äta upp allt godis jag fått i julklapp, för sen är det slut med godis, skräpmat och läsk! Tyckte det är dags att ta tag i vad jag äter så det fick bli mitt nyårslöfte, men det finns undantag; när jag dricker (vilket jag typ aldrig gör längre) eller kör fylletaxi så får jag köpa skräpmat, och intag av läsk och godis endast när jag och Simon har myskväll! 
 
Nyårspuss med min älskling!