Lost

Jag tror jag tappade bort mig själv efter vägen... Det var ett tag sen jag uppdaterade och varför vet jag inte, har väl haft mycket att göra. De är lite tufft i skolan faktiskt, sen har jag ju stallet varje dag så det blir tajt. 

Hela veckan har jag försökt att ta det lugnt och göra klart allt i skolan så det inte hamnar på en hög.. Men så har det väl halvt blivit ändå. Det är i för sig bara 2 saker, den ena ska vara klar på tisdag och den andra vet jag inte.. Var ledig i onsdags och då sov jag och Simon ut ordentligt, sen åkte vi till lager157 och jag hittade en tröja och ett par jeans och sen så bjöd han på pacos på marieberg! I fredags var jag på krogen med Emelie och det var verkligen jättekul och speciellt att få träffa min pingla igen! Sen mot slutet vart vi båda lagom fulla och det blev spytävling på vägen hem haha.. Igår (lördag) så bjöd min älskling mig på bio och vi såg på "White House Down", det var verkligen asbra! Rekommenderar den starkt!! 

Snart är det dags för mig att dra till stallet, Simon ligger och sover just nu/kollar film och det ska han få fortsätta med, efter stallet ska jag plugga! Jag ska försöka uppdatera så snart igen men än så länge kan det vara lite tufft! Tjingeling

Hade skolfoto i tisdags, jag blev inte så nöjd men det blev nog bra.

Skola

Hejsan! Jag är i skolan och har fordonslektion, idag är enda dagen då jag inte bytt om och JA då ska vi vara i verkstan och skruva.. Har i alla fall gjort lite nytta och skrivit klart nästan allt på naturkunskapen OCH det 1cm tjocka häftet! 
Just nu så sitter jag i min bil och drar i handbromsen då och då för att David och Fredrik justerar handbromsen. Snart är det lunch och då slutar vi, så jag rullar iväg direkt till stallet och sen vid 4 ska jag klippa mig.. Jag är lagom nervös, vill inte klippa av mig håret :( tror inte jag kommer få göra det men ändå.. Anyway, vi hörs senare, pussen!




Instagram

Följ mig på Instagram --> ronjablomqviist!
 

Världens bästa ponny!

Idag hade jag sovmorgon och det var såååå skönt! Men det är alltid lika tråkigt och jobbigt att skiljas från min älskling, saknar han så fort jag gått utanför dörren :( 
Hade 2 korta lektioner idag och fick dessutom sluta en timme tidigare, jag släppte av Tova, Alex och Hampus på stan sen vidare mot stallet. Red 3 varv på galoppslingan, som är 1,3 km, i alla 3 gångarter och han var så duktig! Vi blir bara bättre och bättre tillsammans och finare ponny får man leta länge efter<3 Jag åkte hem vid halv6 och nu har jag ätit mat, och godis hihi, och nu ska jag hoppa in i duschen sen tillbaka till stallet för att kvällsfodra! Hörs imorn puddingar!
 
 

Oupps..

Är ni förvånade? Alltså över att jag inte uppdaterat nåt sen i fredags, det är i alla fall inte jag haha. Blir nästan arg på mig själv, nu får jag skärpa mig!!
 
Fredags: ingen idrott, tog en skrittur ut på min ponny istället! sen åkte jag hem, duschade och fixade mig lite, skulle dragit till krogen för att min kompis Emelie fyllde 18 några dagar innan men det blev inte av för mig att åka dit och Simon kom till mig istället hihi. 
Lördags: min faster, kusin och gammel mormor och morfar kom på besök och åt smörgåstårta hos oss, sen drog jag och Simon till stallet men red inte Nordman för han skulle vila! Sen på kvällen gjorde vi inget speciellt, kollade på film och mös, ser drog vi ut en sväng och träffa Michelle och Oskar, sen dejt på donken. 
Söndags: så vaknade vi, åkte till stallet och sen vidare mot hjortkvarn! Oskar skulle hjälpa mig att laga min spoiler, spackla, slipa och lacka, och det blev riktigt bra. I för sig var det jag som lackade då men tror knappast det kunde bli bättre! Jag är i alla fall jättenöjd! Senare på kvällen så duschade jag och älskling, sen sov jag där<3
 
Idag så försov jag mig (hehe), kom till solan vid halv12, men hade lite tur för vi börjar numera 9.20 istället för 8.20 så jag blev inte så sen. Hade fordon hela dagen men vi mekade inget, istället har vi fått 1cm tjockt häfte med frågor att svara på :):):):):) Slutade halv4, så drog direkt till stallet och mockade, gjorde mat och gjorde iordning Norre för en ridtur. Red timmer-rundan, den tar ca 50 min att skritta, men jag red i alla 3 gångarter för första gången på 4 månader! Snacka om glad ponny och det blev några skutt hit och dit, lika glada var vi båda 2 när vi kom tillbaka. Älskade ponny<3
Åkte från stallet ca halv 8 så nu är jag hos simon och vi ska strax äta, sen ska vi köra rally till kävesta och köpa godis, godissug 3000! Sen blir det nog mys till film, imorn har jag sovmorgon till halv1 så det är skönt och kommer nog inte kunna försova mig haha! Godnattpuss!
 
 
 
 
 

I will always want you

Sitter i min bil och väntar på att ha idrott på virginska i 3 timmar.. Tydligen någon sorts jävla friluftsliv-kurs, och så är jag ensam tjej på det också. RÖV. 

Idag ska jag i alla fall träffa Simon, längtat så!! Vet inte va vi ska hitta på men jag försöka fixa stallet innan så har jag det gjort. ÄNTLIGEN HELG! Puss




Wrecking ball

Jag tycker att Miley Cyrus nya låt är asbra! Enligt mig är hon fortfarande samma person som förut, hon ville inte bara vara en barn-förebild längre och hon växte upp. Förstår alla som klagar på den "nya" Miley, all nakenhet och vulgärhet, jag kan faktiskt hålla med lite där. Men för mig är hon fortfarande samma tjej och jag avgudar hennes mod från att gå från Hannah Montana till det här! Go girl!
 
 

One more round

Hej på er! Det blev inte så lång dag i skolan idag, hade ingen engelska så slutade halv 4 och då åkte jag direkt till stallet. Jag mockade, gjorde mat och red ut en liten sväng på fina pållen! Precis när jag kom tillbaka från ridturen så skulle Peter rida, han red i alla 3 gångarter utan problem och han var faktiskt ritkigt duktig! Lagom underhållande att titta på, det bästa var hans kommentarer under ridlektionen: Får ju ont i pungen! Nu ska vi gå här! Måste ju se vart han går, jag litar inte på att han gör det! 
 
Idag har varit en bra dag, det känner jag i hela kroppen och jag har varit på bra humör med! Nu har jag precis ätit och tagit på mig mys-utstyrseln, alldeles strax ska jag åka tillbaka till stallet för att kvällsfodra! Pussen
 
 
 
 

9/11-13

Jag har varit med min pojkvän på fritiden sen i måndags så därför har jag inte uppdaterat nåt, och så har jag varit i skolan och stallet då. Blev faktiskt jättenöjd med dagens ridpass, nordis var jätteduktig och det börjar äntligen hända nånting när jag rider honom, även om han bara är under igång sättning! Min duktiga pålle<3

Nu ligger jag i sängen och kollar på the lorax, bästa filmen att somna till! Så natti på er, lång dag imorn 8-5.. Possposs





Goodnight

Tänkte skriva ett godnatt-inlägg men det blir ett mitt-i-natten-inlägg istället huhu. 
Jag åkte till stallet förut vid typ 5, brukar normalt vara klar på typ 2 timmar men idag gick inget som planerat så va hemma halv 9.. Helt slut som vanligt och inte hinner man sätta sig vid datorn eller tv:n och ta det lugnt innan det är dags att lägga sig. Det är rätt surt. För övrigt har jag bara längtat efter mina grejer som jag beställde förra veckan och saknat min älskling som lämnade mig imorse :( Imorn ska jag till skolan, börjar 12.30 och har bara 2 lektioner! Jag ska försöka orka gå upp tidigt och åka till stallet innan, men ja, vi får se hur det blir med det haha. Godnatt 

Lalala

Hej igen! Tänkte bara uppdatera er lite sen jag skrev ett inlägg senast, när det nu var.. 
~ Jag färgade håret svart igen i Maj. Ärligt talat så orkade jag inte färga håret minst 1 gång i veckan för att behålla den starka röda färgen och lystret, men ännu ärligare så saknar jag det röda håret.. Det var ju så galet snyggt!
 
~ Jag har kvar min lilla V70. Nya lyktor och blinkers sitter på + XC-grillen! Men tyvärr så tänker jag sälja den, tröttnat på den och så tror jag den "tröttnat till" lite också haha.. 
 
~ Jag och Jimmy är inte tillsammans längre. I för sig gjorde vi slut i Mars men ändå haha. Nu är jag tillsammans med Simon Jakowlev, och vi blev tillsammans den 22 Juni hihi! Bästa Simon<3
 
~ Jag är fodervärd på en stor ponny/liten häst! Han heter Nordman och är 21 år, men han är lika pigg och frisk som en 12-åring (nån förslitning finns). Jag började ta hand om honom i Maj, han har varit halt under sommaren av 3 olika orsaker vid 3 olika tidpunkter men nu är han frisk och är under igångsättning för tredje gången! Jag blev fodervärd nu i September, och ramlade av honom igår för första gången haha! Han var visst lagom mörkrädd hihi.
 
~ Jag har börjat göra egna nagelförlängningar (gelénaglar med tippar). Jag har gjort på mig själv 2 gånger och det blir faktiskt riktigt bra, förutom att det blir lite bubblor men det syns knappt! 
 
~ Jag har tatuerat mig! Stjärnan på fossingen känner ni nog till, sen har jag en tatuering på revbenen där det står "Mom, Dad, Sis" och en på handleden där det står "Faith" och "Hope" inflätade i varann. Tyvärr ser den förjävlig ut  även om jag fyllt i och fixat den en gång redan.. Ska gå till en annan snubbe som jag känner som är duktig men dyrare och fixa den. Sen har jag 2 tatueringar planerade, bara pengar som saknas! 
 
~ Min iPhone är tillbaka! Kommer inte ihåg när jag fick tillbaka den, men jag tror det var i samma veva som jag blev svarthårig!
 
~ Jag går nu sista året på Tullängsskolan i Örebro, med inriktning på personbilsteknik! Under sommaren har jag jobbat på Engströms och kört vältare, hamnade på god fot där så nu ska jag praktisera i deras verkstad under det här året och efter min student talas det om jobb! 
 
Finns säkert mycket mer men det kommer jag inte på nu, kanske kommer senare! 

I'm back!

Hejsan! Vet ni hur glad jag blev när jag kunde logga in här och min gamla blogg och design fanns kvar? Trodde jag hade tagit bort allt! Anledning till varför jag blev så glad är för att jag saknar att blogga. Jag kanske inte uppdaterar varje dag, och ibland kanske jag bombar med inlägg, men jag saknar att kunna göra det när jag vill! Varför jag börjar blogga igen är för att..? Ja, jag gillar att blogga. Jag vill skriva vad jag vill, lägga upp vilka bilder jag vill, och även kanske komma med tips och annat smått och gott! Och jag vill inte vara den som har en blogg men som aldrig uppdaterar och när jag gör det så är jag bara tråkig. Nej nu ni, nu ska det bli ändring! Så hurreni, vad vill ni läsa? Bomba med kommentarer så ska det komma massor med inlägg som ni vill läsa! Pussen
 
Me right now.