Royal

Hejsan svejsan alla min fans!!!! Haha
 
Vet att jag lovat er dittan och dattan, jag har haft massa hemligheter som jag lovade att avslöja men aldrig gorde och ni har inte ens en aning om vart jag hållit hus.. Förlåt för det babes! 
Kan börja med att berätta att jag ej är redhead längre, det smärtar i mitt hjärta men det var ju värsta pain in the ass. Så nu är jag sexig svartskalle igen typ, försökte med ombre emellan men det blev bara misslyckat så ah whatever! Dock är mitt hår jääätteslitet nu, tappar hår hela tiden och de är bara torrt och risigt.. Don't know what to doooo anymore... Har i alla fall gett hairbell ett försök, ger er för- och efterbilder snart!
Men vidare till nästa sak, jag är inte arbetslös längre WIHO! Jobbar just nu på LP Service på Truckstop och tvättar lastbilar. Fick min första lön i fredags, och ja den är typ slut redan haha men hade massa räkningar och skit som va tvunget att betalas! Anyway, det rullar på men är redan slutkörd i min högerhand, förmodligen en nervskada eftersom jag har domningar i fingrarna.. Varit hos en sjukgymnast som klämde, tryckte och hade sig men han kunde inte hitta något och dagen efter när jag vaknade så var det som att jag inte hade några armar, dom var typ helt stendöda och så fort jag tog i nåt gjorde det svinont?!?! Ah helt sjukt. 
Det värsta med att jobba är ändå att nu när det börjar ju bli så himla mörkt ute och det finns inte en chans att jag hinner rida innan det blir mörkt. Och jag som har blivit så förbannat mörkt rädd hahaha.. Har i alla fall försökt göra det lättare med en värsting pannlampa! Nordman är i alla fall en klippa som trampar på ändå i mörkret <3 och på tal om honom så ska han när som helst få en dyyyr present av mig.. Men de förblir en hemlighet ;)
Och sen till sist, så var England grymt! Bilder blir det nog inga här men det finns på facebook för den nyfikne. 
 
Nu ska jag sova, den här romanen borde få sitt slut nu.. Och det är ju trots allt en till arbetsdag innan jag får efterlängtad helg! Puss och kraaam 
 
Ganska nytagen bild på mig och Nordis <3