Expectation

Gjort en ny header och ändrat lite färger osv, kände för lite förändring! Dock blev det lite tråkigt och inga fångande blickar direkt men ändå väldigt nöjd! Jag ska fortsätta förändra lite, men just nu är jag dötrött och tänker somna till en film. Ska bara säga hejdå till min favorit i luren, hihi bästa du♥ puss godnatt.
 

Bekännelser

♥ Jag är kär (en sak som måste nämnas om man är det hihi)
♥ Jag kan äta hur mycket godis, skräpmat osv som helst utan att min vikt förändras
♥ Jag har en tatuering och efter nyår ska det byggas på!
♥ Jag har spräckt min iphones baksida, IGEN
♥ Mitt liv skulle helt ärligt vara meningslöst utan hästar
♥ Nicki Minaj är en av mina förebilder
♥ Jag har varit sjukt falsk mot en vän, men det visade sig att det var tvärtom
♥ Jag kan inte lita på någon, men jag har lätt för att öppna mig
♥ Jag hatar svenska filmer, alltid gjort
♥ Jag blev av med min oskuld när jag var 14 år 
♥ Jag har världens fulaste skratt
♥ Jag hittar alltid en låt som passar in på situationen jag befinner mig i
♥ Det finns inte en enda sak som jag gillar med mig själv
♥ Jag använder linser, ser som en kratta utan
♥ Jag har väldigt få tjejkompisar
♥ Jag fyller 18 år om 36 dagar
♥ Jag älskar snö
♥ Jag är bortskämd
♥ Jag kan titta på en och samma film flera gånger i rad om den är bra
♥ Jag har inte sett en enda James Bond-film 
♥ Jag har haft sex med fler än 10 pers (hoppas inte mina föräldrar läser min blogg)
♥ Jag kan övertala mina föräldrar hur lätt som helst 
♥ Jag kommer aldrig ihåg mina nyårslöften hahah
♥ Jag är besatt av min iphone
♥ Jag skulle aldrig byta bort min familj mot, ja vad som helst
♥ Kommer inte på nåt mer.. haha

We will never stop

Jag har varit med Jimmy hela helgen så har inte tänkt på att blogga. Vi har haft det asmysigt, ätit middag med hans föräldrar, kollat på film och bara myst som fan. Och jag verkligen älskar deras hundar! Igår så drog vi faktiskt in till stan och kollade på skräckfilmer hemma hos Rickard med Erika, Oscar och Amy och drack milkshake, mer mys! Vi var väl hemma hos Jimmy igen vid 2 och han slocknade direkt haha, så jag låg och kollade på X-men tills jag också somnade. 
Mamma och jag drog direkt till stallet när jag kom hem vid 12. Det är skönt att vara tillbaka, men det är tomt utan dig.. Red hästen Indy, riktigt rolig var han och förhoppningsvis så ska jag få börja rida honom mer! Har precis ätit mcdonalds och ligger i matkoma just nu, alldeles strax ska jag packa och åka hem till far. Mitt rum är nämligen färdigmålat! Bilder kommer när det är helt klart hihi. Puss
 
 

 

They say we must be high when we are spreading love

 
Efter bion (the Hobbit, ASBRA!!) igår så hämtade Tobbe och Simon mig, vi var ute och träffade toppenbra människor och drack lite öl, sen vid 1 så körde de hem mig till Jimmy och så sov jag där inatt. Och jag lyckades faktiskt somna även om jag sov bort hela dagen haha. Vid 11 imorse så körde han hem mig för att han skulle snickra..? och när jag kom hem så la jag mig i sängen och somnade såklart.. Vaknade vid 1 och då var det bara att hoppa in i duschen och sen dra upp på stan! Fixade en liten sak där (bild) och sen drog jag till marieberg och shoppade lite på mellandagsrean, hittade lite välbehövliga saker och har fortfarande mer än hälften av alla mina julklappspengar kvar hihi. Kom hem för en liten stund sen, och nu ska jag fixa mig lite och sen drar jag ut! Puss
 
Köpte även en vit "bas"tröja på JC, en bodylotion, foundution och örhängen på H&M och 2 bumpers till ifunken!
India, Dermal Anchor-piercing 600:- & Munktröjan från H&M 199:-
Ur&Penn 498:- 
Sweet Poison 299:-

You are perfect to me

Sjukt galen natt! Philip, Linus och Pontus hämtade mig och så drog vi ut och busade i snön. Sladd, snöpullningskrig och jacuzzibad gjorde min natt! Vid 5-6 kom Jimmy, Erika och Oscar och hämtade mig och så drog vi hem till de och kollade på skräckfilm, hehe jag kom hem kl 9 imorse.. La mig direkt i sängen och sov bort hela dagen, vaknade halv 6.. Good job! Nu har jag precis gjort mig klar för att dra på bio med la familia, kvalitetstid♥ puss

Nothing is wrong if it feels good

Det är så sant som rubriken talar. Verkligen ingenting är fel, livet är perfekt!
Nu sitter jag äntligen i mina favvomjukisar och myser i min nybäddade säng i mitt nystädade rum! Nyduschad är jag också hihi. Ikväll var det ju tänkt att jag skulle ha myskväll med Simone, men hon hade haft feber och var hostig. Så ikväll blir jag ensam förmodligen, är ju ensam hemma men jag kanske drar ut en stund. Fick jättefina grejor förut, massor med pengar, två album fulla med foton från hela min uppväxt, en röd väst med luva med lurv och en naturborste! Asnöjd! Ska nog springa iväg och köpa lite godis nu hihi, C U LATER pusseennnnn.
 
Love you endlessly 

Lööööve

Precis varit på sibylla med Jimmy och Adam, och nu kör de hem mig till far och då ska jag öppna julklappar! Fick aldrig öppna de igår hihi. Drog ju iväg och skulle fixa naglarna för de hade ramlat av, och efter de drog jag ut med Philip, Sara och Sebbe. Drack öl, åt gott på max och var ute och sladdade, fick till och med köra själv hähä. Sen sov Jimmy hos mig, full som ett ägg var han och vi tittade på Harry Potter haha! Ikväll skulle min söta kusin sova hos mig, men så blev det inte, men imorgon ska vi upp på stan och sen iväg till marieberg! Ska bli mys, och jag är jättemätt haha puss!


Your hand fits in mine, like it's made just for me

 
 
 
Äter toffifee och ska snart slå på en film, bättre julafton har nog ingen haft! Och förmodligen har inte en enda kotte ett bättre liv än mig heller, för mitt liv är bäst!! God jul igen raringar! 

Merry Christmas from me and my Family

Jag har fått en ny ridhjälm, 32gb minneskort till systemkameran, 2400:-, godis och en bodysplash från Victoria's secret! Nöjd as hell! Men det är ju en dag imorgon också, ska fira med pappas släkt då hehe ;) God jul!
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar dig mormor<3
 
 

Can't-live-without-eachother-love

Dålig med uppdatering hähä.. Men helt ärligt så har jag varken lust, ork eller tid.
Jag kom hem för en stund sen från Jimmy. Sov där inatt, haha vi kom väl hem typ 1 och var vakna till 4 för vi kollade på världens konstigaste filmer.. Vi skrattade och avled, men mysigt var det i alla fall. Hade varit ute och sladdat och pratat med folk en bra stund i kylan så det var skönt och få lägga sig i hans säng sen kan jag säga! Alldeles strax ska jag iväg till mormor, äta god mat och träffa min skånesläkt. Vi ska mysa till uppesittarkvällen, kommer bli en awesome kväll!! Ha det, puss.

Finally found you

Nyvaken tjej ligger och tänker på vad hon ska ha på sig på julafton.. Ska dra upp på stan och kolla om jag hittar nåt som passar ihop med ett plagg jag hittat! Ska ta och käka frukost först bara, och det får inte bli en lång stund på stan för jag ska hem och måla in my room sen. Gårdagen var som vanligt asbra, tog massa bilder men orkar inte ladda upp nån hähä. Vi hörs, puss

Pure happiness

Har varit med Jimmy sen klockan 1 typ, han var bakis så vi drog och åt tjockiskebab men annars har vi bara varit hos honom och kolla film, han är så go. Han och Rickard släppte av mig hemma för ca en timme sen och nu är de på väg till Stockholm för att gå på krogen.. Han kommer bli nerslagen haha. Aja, nu ska jag fixa mig och sen dra ut för lite äventyr och roligheter, puss! 
 

Snart landar dessa i min brevlåda!

    
   

Fuck jordens undergång, I've survived!


EYY YO HEEY HOE FOLLOW ME ON INSTAGRAM --> rronjablomqvist <--

 
Döda mig innan min nacke gör det, tack.
 
 
 
 
 
 
 

Kärleksrevolt

Slutade skola för en timme sen, har världens jävla nackspärr efter idrotten, hoppade trampolin och landade helt fel på nacken så det gör jätteont :( Imorn får vi jullov efter avslutningen som ska vara i kyrkan på stan i en timme.. VÄRT. Ska ta det väldigt lugnt nu, sen ska jag iväg och sola sen bär det av till stallet för sista ridlektionen för i år! Pussar
 

Jag vill tatuera mig igen. NU.

 














 
 
 
 
 
 
 
 

Grattis din lilla fjortis!!❤


Million voices

Placerade nyss röven i sängen framför tv:n, kom precis hem ifrån körlektionen och det gick kanonbra! Min körlärare säger att jag lär mig snabbare än normalt, och det är väl inte dåligt ;) Har en till körlektion nästa vecka och snart ska pappa och jag boka risk 1an & 2an i januari, sen är det dags! Jag är så jävla taggad, min 18års-dag och det innebär en massa friheter, tex körkort, krogen och en massa annat. Och så ska jag ju till Thailand en vecka senare, kan det bli bättre?!?! Men först och främst ska jag tagga jullov, julafton och nyår WIHO!
 
Väldigt söt smiley på handen, sötare än mig faktiskt.

Fatta inte permanenta beslut på tillfälliga känslor

Ligger i sängen och myser till en film, och jag är så lycklig, livet kan inte bli bättre! Idag, det har varit en sån där tagit hand om sig själv-dag, har lagat mat, fixat naglarna, varit iväg och solat, och pluggat lite med. Ska snart sova men ska kolla klart på filmen först, har ju sovmorgon ;) hähä natti.


Inspo



 


 
 

Miss you so much it hurts


If it don't feel good, what are you doing it for

 
Precis hemkommen från julshowen på karlslunds ridskola, riktigt kul var det och bra blev det med! Det första jag fick göra var att direkt sadla Ferrari och rida fram henne, det gick väldigt bra och taggad var hon fast jag rider aldrig mer i vanliga jeans.. Men jag ska helt klart vara med på nästa julshow! 
Nu blir det lugnt, ska hoppa in duschen snart och efter det ska jag glo på film, fortsätta med twilight förmodligen! Och en annan sak, JAG VERKLIGEN ÄLSKAR MITT LIV! Allting är verkligen hur bra som helst, jag har bra vänner, världens bästa familj och jag har min älskade häst men jag skulle vara ännu gladare om Luna fanns kvar i livet, jag saknar dig jättemycket.. :(
 
Du var frisk, du var glad, och sen var Gud tvungen att ta tillbaka sin finaste ängel♥

Ikväll


Min fina prins

 

Att våga vara stark

På väg till genrepet nu, skulle tagit buss nr 8 men kom den? Neeeej, så har stått på stan och väntat på nästa men inte fan kom det nån så nu hoppa jag på en som åker världens omväg men till stallet kommer jag i alla fall, förhoppningsvis.. Jävla snöstorm. Lär bli hur hungrig som helst snart också, kommer inte vara hemma förrän 6 typ.. Suger ju.
Kom ut igår i alla fall, var ute och sladdade passat med kryckryck med Alex, Adrino och Fredde. Skönt att jag slapp vara hemma men kallt som fan var det! Ikväll blir det förmodligen att dra på fest, annars ut och sladda hähä. Puss


Har du glömt mig?

Hallihallå ser du månen i det blå?! Jag är faktiskt väldigt glad idag, slutade kl11, gick väldigt bra på körlektionen, har varit på marieberg och köpt klart alla julklappar och nu ska jag hem och ta det lugnt. Det känns väldigt bra idag, med tanke på vilken skitvecka det varit..
Vet inte vad jag ska hitta på ikväll, ska försöka få tag på Philip och se vad han ska göra, annars får jag hitta på nåt annat!
Imorgon blir det genrep inför julshowen i stallet på söndag, ska bli kul att få vara med istället för att titta på som tidigare. Kanske inte hinner uppdatera, ska försöka, fast det är inte så kul längre.. Haha wiho. Puss


Henne, eller mig

Jag är totalt genomfrusen! Ligger i sängen under täcket och glor på tv, ska försöka bli varm innan det är dags att dra ut i kylan igen. Ska hem till pappa och spana in min fondvägg, ska kolla så färgen blev som jag ville. Vid 7 ska jag till stallet och rida ridlektion, kommer bli jobbigt men ska göra mitt bästa.. Puss

Jag saknar dig...


12:12 12/12-12

Ja idag är det den legendariska dagen 12/12-12, dessutom 12:12. Det är som det ska vara, jag mår som de flesta kan tänka sig=skit. Försöker i alla fall uppdatera så det inte är helt dött här. Drog iväg till skolan idag men valde att åka hem igen, jag är inte på humör för nångonting. Livet känns meningslöst, och jag överdriver inte, jag ser faktiskt ingen mening med någonting.. Jimmy kommer snart och hämtar mig, han lyckas i alla fall få mig att le när jag bara vill gråta. Du är bra du. Skriver igen när jag har ork. puss..

Det bästa med mig var du

I'm still alive but I'm barely breathing
Just praying to a god that I don't believe in
Because I got time while she got freedom
Because when a heart breaks no it don't break even

What am I supposed to do when the best part of me was always you,
And what am I supposed to say when I'm all choked up that you're ok
I'm falling to pieces, I'm falling to pieces


Rest in peace

I söndags satt jag på din rygg för sista gången, det var sista gången jag såg dig och inatt fick jag veta att du har lämnat det här livet. Det har inte ens gått ett dygn och jag har redan börjat gå isär, jag saknar dig så mycket att det gör ont. Jag kommer aldrig mer få sitta på din rygg, aldrig mer få borsta dig, aldrig mer få krama dig och pussa på din mjuka mule, jag kommer aldrig mer får se dig igen. Jag vet inte vad jag ska göra nu, ett liv utan dig finns inte. Det gör så ont att veta att du inte finns längre, jag kan inte förstå det. Du var det bästa i mitt liv, att bara vara med dig gjorde att jag glömde allt annat. Luna, du var min bästa vän, du fanns alltid där, du var oslagbar! Vila i frid min fina vän, så ses vi snart ♥
 
"Lycka är att få kalla dig min, trygghet är att få sitta på din rygg
och kärlek är att få bara vara med dig, finaste Luna."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I will


I remember the night when we first met

Jag kom hem för ca 20 min sen, tänker inte gå till idrotten för jag är fortfarande sjuk så nu laddar jag ner alla twilightfilmer och ska ha maraton om en stund. Senare kanske jag träffar J, vi har inte träffats på ett tag nu så nu ska vi ta igen lite. Under tiden jag väntar på filmerna så håller jag på att går in mina nyårsskor, pain in thaa ass säger jag bara.. Men de är så snygga att jag dör!! Ni får se vid nyår ;) Puss
 
bilderna innehåller överraskningar, *klick*.
 
pics by weheartit.com

Leave

 

Makeup

Jag använder Isadora Hydralight foundution som bas och använder en foundutionborste för jämnt resultat, sen lägger jag på Maxfactor Cremepuff puder för att matta ned och stabilisera basen. Efter det målar jag en linje längs med den övre ögonfransraden med Isadora waterproof eyeliner, hur tjock jag gör den beror på om det är till vardags eller fest. Brukar dra ut linjen lite längre än ögat och måla den spetsig, man får sexigare look om ögonen då. Sen böjer jag mina ögonfransar med en ögonfransböjare så de blir lite flirtiga och ser längre ut, och målar därefter på med False Lash Effect Fusion mascara på både övre och nedre ögonfransraden. Jag brukar måla ganska mycket så ögonfransarna blir tjocka och markerar ögonen, fått många komplimanger för mina ögon så jag framhäver de gärna! Jag färgar mina ögonbryn för jag tycker det ser så "dit-klistrat" ut när man målar de, naturligt är bra och dessutom slipper man måla de varje dag. Sen om jag vill och känner för att vara lite rödrosig om kinderna lägger jag försiktigt H&M's egna rouge på kindbenen, som också gör att kindbenen lyfts fram! Sen voilá, färdig!

Wondering

Jag har flundrat på att om jag ska göra min blogg lite roligare att läsa, för just nu står det "sova, stallet, äta, skola, övningsköra, sova, äta, stallet, övningsköra, skola, sladda" osv i varje inlägg haha. Jag fick en kommentar tidigare idag av en tjej som undrade vad jag använder för smink till vardags, kanske ska skriva svar i ett inlägg eller vad säger ni? Det underlättar ju för både mig och er! Jag ska göra ett försök, det lär ju bli lite roligare i alla fall! Puss

Why are we falling in love so easy

Kan man bli gladare när man kommer hem helt frusen och trött ifrån stallet och när man öppnar ytterdörren så kommer min brors hundar springandes jätteglada och hälsar på en! Hade en jättemysigt uteritt med mamma förut, men kallt som satan var det. BRRR. Nu har jag precis ätit två korv med bröd, jag fryser som sjutton, sitter i sängen och kuckelurar. Måste bli varm nununu.
Jag hade så jävla kul igår! Grapparna kom och hämtade mig och vi drog direkt ut till Marieberg och sladdade. Lite senare drog vi in till stan och då köpte vi sprit, hehe, och sen slutade det med att jag åkte pulka bakom Philips bil, det var så jävla kul men lagom blöt blev jag ju. Kom hem kl 5 i natt och det bästa var nog att lägga mig i sängen och värma mig! Nu ska jag äta lite godis och slå på en bra film, underbara söndag, skulle du bli bättre skulle det i så fall vara om min fina var här.. Puss
 

We are not perfect

Jag kom ut igår i alla fall, Philip och Linus hämtade mig och vi var ute och sladdade. Kom hem vid halv 4 och slocknade direkt. Mamma väckte mig vid 12 idag, jag började med att vakna till liv och sen fixa mig för sen bar det av till min systers 20års-fest! Mina fina syster är inte tonåring längre.. Drog hem typ kl 6 och jag har ätit så mycket att jag inte behöver äta nåt mer den här veckan + att jag rullar fram! Haha.
Fram tills nu har jag inte gjort så mycket, pysslat lite med mitt hår och nu väntar jag på Philip och Linus igen och vi ska ut och sladda igen! Det är ju som is på vägarna så man behöver inte direkt ha en bra sketen volvo för att få sladd haha. Nä nu ska jag äta lite godis och städa lite i väntan på pöjkarna! Puss
 
 
 
 
 

Why has it to be this way?

 
 


 

Be the one

Helt slut. Skola, körlektion, stallet. Tre saker som tar död på en som man märker när man väl är hemma och lagt sig i sängen. Jag har legat här sen kl 6 och har sovit en stund, kommer förmodligen inte kunna somna förrän sent i natt så jag lär hitta någon söt liten själ som vill träffa mig i ett par timmar. Jag är nog inte helt kry heller, jag hostar, har ont i halsen, näsan svider och är täppt. Wiie jättekul. Luv me lajf.
 

Att vara kär så att det gör ont

Ligger i sängen redo för att sova, fortfarande sjuk och kommer vara så ensamt att sova i natt, ingen Simon här inte.. Imorgon ska jag till skolan, jag måste verkligen, sen ska jag ha körlektion och efter det ska jag till stallet. Fullt upp! 
Ska försöka somna till American Pie - The Wedding, kanske känns mindre ensamt då.. Puss och godnatt!


I want you so desperately

Snorig, hostig och hängig tjej blev nyss lämnad av Simon ensam hemma, buhu. Vi stannade hemma idag med, jag mår ju som jag mår och Simon är så söt och håller mig sällskap men nu skulle han hem till sin far. Nu ska jag städa lite här hemma så att det är fint när mamma och Perra kommer hem, sen vid 4-5 ska jag och pappa övningsköra och efter det bär det av till stallet. Jag ska försöka hinna kurera mig lite också så att jag mår bättre, vore rätt skönt att få vara frisk någon gång under denna vinter. Skriver mer senare, puss! 

I'm glad to be the highlight of your day


Frukost

Just nu sitter jag och Simon äter frukost, jag ville stanna hemma idag för att jag mår som en gris just nu och Simon var så gullig att han ville stanna hemma med mig hihi. Blir väl inget speciellt gjort idag, kanske dra ut i snön en stund bara för att. Haha nä nu ska jag äta upp min leverpastejmacka! Chingchong


I 've died every day waiting for you

Förlåt för dålig uppdatering igår/idag! Drog ut och sladdade igår med Jimmy och Alex, men det slutade med att vi fick dra upp Klöte ur diket haha. Somnade som en stock när jag kom hem och imorse vaknade jag av att Jimmy ringer och frågar om jag ska med och äta frukost i skolan, så de hämtar mig strax efter 8 och jag började halv 10.. Men skönt i alla fall! Sket i att gå på körkortsteorin, istället följde jag med hem till Alex med Jimmy och vi glodde på film och käka pizza. Vid 2 mötte jag upp Simon och vi har bara myst som fan och gått på bio, vi kollade på breaking dawn del 2 och den var så jävla bra!! Nu ska vi mysa lite mer och kolla på tv och sen sova, tur jag har sovmorgon imorgon hihi. Puss godnatt!

Haha söt bild.. Snäll jag är ;)


Tror jag dör


See the inside

Är det så här ni killar tänker? Det skulle inte förvåna mig. Men ändå är ni rätt smarta om ni inte vill bli sårade, ni tar den enklaste utvägen, men samtidigt otroligt dumma och fega om ni väljer att såra någon som faktiskt kan vara er riktiga kärlek. Jag tar hellre modet och satsar på att få den jag verkligen vill ha, än att ta vad jag får och byta så fort det dyker upp någon "bättre". Blir jag sårad och lämnad finns det flera andra killar som skulle vilja göra mig lycklig igen, missar man en buss kommer det alltid en ny strax därefter. Bara att ta ett djupt andetag, tänka igenom vad som hände och varför så kan man släppa taget, gå vidare och må bra igen. Det kanske är nåt ni ska tänka på. Kärlek gör ont. Jag vet det. Det gäller bara att våga, och att vara stark

Out of my league

Kom precis hem och det börjar redan att mörkna. Men det är ändå så mysigt med vinter och snö, man har tända ljus, man äter en massa gott och går upp i vikt osv haha. Var nyss på stan en stund och kollade ut lite julklappar, ska även skriva en lista på vad jag ska köpa till vem för det är enklare så hihi! Nu ska jag tvätta av mitt smink, sen bara ta det lugnt och plugga lite kanske. Kanske drar iväg på bio med Mikael men vi får se, vill så gärna se Breaking Dawn del 2!!
Tycker ni kan ta och lyssna på min spellistor, sen prenumerera på de med! Nummer 1 eller nummer 2 *klick*! Puss

Hatar att säga nej

Hallihallå! Sitter i bibblan med Rami och tar det lugnt slash halvsover, vi börjar inte förrän om en timme. Har haft engelska nu på morgonen och det var rätt värdelöst, och sen vid 2 har vi 3-timmars idrott, orkar inte haha. Men skriver mer sen!


Your Beautiful


She is a flame

Vaknade nyligen, känner mig lagom utslagen. Men jag hade allt bra kul igår! Var ute och sladdade med Tobias, Simon och Hannes, och en liten sladdveva med cheva-vanen haha. Men jag har en liten fundering, jag var absolut inte full igår men ändå har jag en fläskläpp och hade blod på läppen när jag vaknade? Haha vem fan är den där alkohol och vad vill han mitt liv.. Men tillbaka till det man vet, snö och vinter är det bästa som finns!
Och juste, det ska självklart alltid finnas såna där svin som ska förstöra ens bra stunder i livet, trodde du var något bättre men allt du sa, det var äcklig jävla smörja. Åhh hata kärlek. 
Nä nu ska jag ta det lugnt, sen äta frukost och göra mig iordning, pappa hämtar mig vid 2 och då ska vi åka iväg till gammelmormor och fira henne. Skriver mer senare, pussen. 
 
Min enda verkliga och trogna kärlek, jag är från och med nu lesbisk med dig min fina Luna

Kommer aldrig komma tillbaka

Väntar just nu på Tobias, och lilla Mulu håller mig sällskap! Han är så fin, min finaste pöjk! 


Varför gör du det med honom?

 
 
Gillar den här låten, om man vrider och vänder på vissa delar i texten kan en del av mig passa in, missuppfatta mig inte nu kära vänner. Lyssna och njut!

I will always be here

Hejhallå jag lever!! Har varit helt jävla död sista dagarna nu på praktiken så jag har inte ens orkat tänka tanken på att blogga.. Men jag är i alla fall på väg tillbaka nu, ska försöka komma igång igen. 
Min vecka har sett ut så här: Tisdag: Böt däck på pappas bil, oxiderade bultar=YIPPI. Onsdag: Träffade Jimmy en snabbis efter praktiken, sen övningsköra med pappa och sen åkte jag hem till Pontus, vi kollade på tv och pratade lite. Torsdag: Var på stan en stund, sen hem och tvättade mitt löshår och efter det böt jag om och drog till stallet, red Ferrari och hon är så jävla rolig att rida! 
Igår kollade jag runt på stan en stund och letade efter en speciell kjol och en glittrig bh, men kjolen var slut och bh:n fanns inte i min storlek :( så då drog jag hem och duschade och fixade mig lite, sen vid 8 kom Jimmy och så åkte vi hem till Rickard och letade chaufför i 2 timmar. Det var rätt så lönlöst så vi drog till Marieberg och sladdade, men Jimmy's bil, som kan köpte igår, gick bara på 3 cylindrar så vi åkte hem till honom och skruvade från 12 till 2, det visade sig att det var fördelarlocket som var trasigt så vi gick till hans granne och tog det ifrån en av hans 100 volvo's haha! Sen funkade den och Jimmy blev överlycklig så vi åkte in till Örebro igen och fortsatte sladda, ååh det är så jävla kul!! Dom skjutsade hem mig vid 5 imorse och jag sov som en stock, har inte sovit så bra på hela veckan! 
Idag vaknade jag vid halv 1, åt en frukost tillsammans med min mamma och sen gick vi ut på stan. Hittade bh:n jag ville ha och i rätt storlek!! Sen köpte jag en blå, halvt genomskinlig, skjorta, en neccessär och en ögonfransböjare. Sjukt nöjd med mina inköp men nu ska jag köpa julklappar för resten av mina pengar! Har faktiskt städat mitt rum ordentligt också, rensat lite kläder och sånt. Nu blir det att ta det lugnt en stund, sen ikväll får vi väl se vad som händer, ska försöka uppdatera en gång till senare! Pussar
 
 
Jag gillar att skruva bil men jag föredrar att DANSA hahaha
Funderar på den här kjolen istället för den andra, men vill ha båda.. hihi