You can't break a broken heart

Hej, jag andas, jag kan se, jag kan gå, ja jag lever fortfarande! Jag har däremot haft en otrolig jobbig månad, väldigt fullspäckad också, därför har jag inte uppdaterat något alls här. Jag har knappt varit hemma heller, under praktiken så hann jag knappt lägga mig i sängen på kvällen innan jag däckade av utmattning. Sen på påsklovet har jag varit mycket hos Simon och hästen, och på resterande helger så har jag varit mycket med Simon bara! Denna helg har varit de värsta på senaste tid och så mycket som jag har gråtit bara idag har jag inte ens gjort sammanlagt på alla mina bästa år. Och juste, vi har köpt 740 cab också! ;)
 
Kommande vecka så har jag först ett prov och en gymnasiearbete-redovisning imorn, en redovisning på tisdag som jag inte ens börjat på och 2 fordonsprov på onsdag.. Men sen är det långhelg igen! Under denna stress sitter jag bara och tänker "Jag slutar skolan för gott om 8 veckor" om och om igen!! Inte långt kvar nu, har beställt hem en hel drös med klänningar från Nelly som jag ska hämta ut i veckan när jag hinner.. Men jag vet inte vad som händer under valborg och helgen, jag ska inte jobba i alla fall som jag trodde jag skulle få göra. Jag ska nog bara ta hand om mig själv och min älskade häst, för han har aldrig gjort mig något ont och han får mig att må bra, så jag tror att det är det jag behöver just nu.. Puss hej!
 
 

Miss Vanilla

Hejsansvejsan, en vecka lite senare hehe! 
Spenderade helgen med min darling, kalas i lördags eftermiddag för Simons brorsdotter och sen lite supa samt bilåk på kvällen. I söndags så var jag i stallet och skrittade ut en sväng på favoriten, sen på kvällen åkte jag till Hjortkvarn och sov där tills igår. Jag var hästledig i måndags men jag åkte till praktiken både måndag och tisdag ändå, även fast jag hade värkande öron och huvud! Igår red jag en lång sväng med Nordis och han verkade lite trött, beror förmodligen på att han fäller all sin päls just nu. Idag så fick han vila (egentligen jag) och käka lite gräs, bra för att vänja magen så att han inte blir smällfet på sommarbetet sen och typ dör eller nåt. Imorn hade jag tänkt att jobba han lite i paddocken om han känns piggare, sen ska jag till Marieberg med finaste Tova! Imorn kväll kommer min älskling till mig och på fredag är jag hästledig men istället ska jag flytta till mammi, så får styrketräna musklerna haha. 
 
Nu ska jag kolla på film och sen somna så sött för imorn ska jag upp kl 6 igen! Puss godnatt. 
 
Vår finaste Cappella fyller 20 år idag! Nästan hela 7 år tillsammans har vi spenderat <3
Bild från Augusti 2007, precis efter vi köpt henne!